Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Oneal
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

Ce cadru imi recomandati?

Sondaj de opinie

Care este mai bun ? (127 voturi)
  • Prodigy 9.81
  • Prodigy 3.14
  • Prodigy Johnny Bravo
  • Magellan PolarX 4X 2009
  • Magellan PolarX Table Top 2008
  • Mongoose Thunderball
  • Cube Edge Zone
George Anghelescu

Trimite mesaj
Posturi: 441
Subiecte: 20

8 martie 2010 la 21:24

Ce cadru imi recomandati dintre urmatoarele:
- Prodigy 9.81
- Prodigy 3.14
- Magellan PolarX Table Top '08
- Mongoose Thunderball
- Magellan PolarX 4X 2009
- Prodigy Johnny Bravo
- Cube Edge Zone
Practic dirt/street. Sau puteti sa imi mai recomandati cadre care ziceti voi ca ar fi bun. Mentionez ca sunt cam incepator. Vreau sa imi spuneti si bune si rele despre aceste cadre. Am un buget intre 400-500-600 RON MAXIM! Am 1.62m inaltime. Multumesc.

Ayame Andrei

Trimite mesaj
Posturi: 433
Subiecte: 5

8 martie 2010 la 21:28

recomand Edge Zone(sau drop zone dc nu?:)) ) deoarece este destul de rezistent...din aluminiu 7005, este destul de usor...aproximativ 2,4 kg...e geometrie destul de OK pentru dirt in special....mie unul imi place...shi il recomand cu caldura:)

Plesa Matei

Trimite mesaj
Posturi: 144
Subiecte: 6

8 martie 2010 la 21:30

Eu spun sa iti gasesti un cadru giant stp 1,2 mai vechi, deprin 2005-2007 daca gasesti.Eu am Stp1 de 2006, cadrul are 1600 gr geometrie foarte buna!

Il recomand cu mare drag.

robert marian

Trimite mesaj
Posturi: 83
Subiecte: 5

8 martie 2010 la 21:36

eu am un PRODIGY johnny bravo,si sunt multumit de el...este mai usor decat prodigy 9,81 sau 3,14(dar acestea sunt un pik mai rezistente)orikum eu ti-l recomand cu caldura ..este un cadru entry level de dirt/street;)bafta.

raducu bogdan

Trimite mesaj
Posturi: 124
Subiecte: 4

8 martie 2010 la 21:57

iti recomand 3.14...mi se pare stabil,rezistent si arata si cel mai bine dintre toate(asta nu conteaza dar na...)

Pascariu Alin (Toxicospart)

Trimite mesaj
Posturi: 481
Subiecte: 1

8 martie 2010 la 22:02

Nu mai bine cauti tu un NS second hand?
Ca tot se dau acum la preturi bunicele...
:)

dani.

Trimite mesaj
Posturi: 25

8 martie 2010 la 22:07

io zic sa nu iti iei prodigy, pt ca am un preten in tm, si a scapat bikeu intr-o chestie de beton , si imd sa indoit, si acus va pusca

dani.

Trimite mesaj
Posturi: 25

8 martie 2010 la 22:08

si iti recomand polar x 2008, eu trag de el si sunt foarte multumit cum se comporta ;)

Chiş George Cristian

Trimite mesaj
Posturi: 477

8 martie 2010 la 22:32

Hadeti sa ne recomandam toti cadrele, ce spuneti? :> Geniala idee, nu-i asa? ;;) Am gandit dupa care am spus-o!

Dani, iti multumesc foarte mult ca ne-ai impartasit intamplarea prietenului tau din Timisoara, tocmai eram pe cale de a afla ce efecte poate provoca un ciocan in contact cu al meu cadru. #:-s

Va propun sa le testati, dupa care sa va aruncati parerea in stanga si-n dreapta cu atata nonsalanta. Ai putea opta pentru ceva second, dupa cum spunea si Toxicopat, s-ar putea sa gasesti ceva mai bun decat modelele prezentate. Sau nu!

ultima modificare: 8 martie 2010 la 22:35

mateu Ungureanu

Trimite mesaj
Posturi: 88
Subiecte: 3

8 martie 2010 la 22:41

dintre cele de mai sus iti recomand prodigy,si dintre prodigy,..3,14...desi e tot cam acelasi rahat,da 3,14 e mai interesant:))..;)

Ciobanu Madalin

Trimite mesaj
Posturi: 91

8 martie 2010 la 22:41

Recomand Prodigy 9.81..mie mi se pare ok cadru :)>- numai bine

Pascariu Alin (Toxicospart)

Trimite mesaj
Posturi: 481

8 martie 2010 la 22:43

Recomand cu caldura Federal Hamilton!
de preferat cel argintiu:)

mateu Ungureanu

Trimite mesaj

8 martie 2010 la 22:46

...dar daca tot spui ca esti mai entrylevel,cea mai buna recomandare ar fi un Mali slalom M1...eu pe dinala am inceput si e ok...pe mn ma tinut 2-3 ani,ani de incepator in care iti dai seama ca a suferit multe,chestii de genu...incercari de 180 si aterizare pe la...120-140":)) sau ma rog rahaturi deastea...plus ca slalomul nu se poate rupe la headtube.....adik mnah e greu de rupt la headtube...a meu sa rupt la BB,dar nu am cazut...efectiv s-a curbat partea de sus de ziceai ca e Kona five-o sau ceva stinky:))...mai departe e alegerea ta...sau chiar de ce nu,ia in considerare si UMF harty 1/ 1 team...am 2 pr cu hardy 1 si e ff ok cadrul....plus ca tine furca pan pe la 150mm cred

mateu Ungureanu

Trimite mesaj

8 martie 2010 la 22:49

am revenit cu un link pt Mali...din pacate...e modelul M2 care mie personal nu-mi place, e mai ok M1, a si da,eu recomand modelul de 2007!,nu ma pronunt la celalalte modele:)) http://playbike.ro/produs.php?id_produs=803

*-anDrEiz0R-*

Trimite mesaj
Posturi: 331
Subiecte: 8

9 martie 2010 la 00:25

Am ales 3.14, pentru ca, la 1.62 ai tai nu cred ca o sa ai probleme cu el gen sa se rupa/fisureze etc, mai ales ca zici ca esti incepator ;)) Sau, poti lua 9.81, si ala e bun. Dar cand vei trece de 1.85 ( daca vreodata:)) ) iti zic sa`l schimbi ca e incomod

seba

Trimite mesaj
Posturi: 76
Subiecte: 2

9 martie 2010 la 00:50

logic 3.14 are o gaura in el deci perfect avizamatorilor de frecat gauri =))

George Anghelescu

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 10:39

Toxicopat: Nu mai bine cauti tu un NS second hand?
Ca tot se dau acum la preturi bunicele...
:)

Mi-e frica sa nu gasesc fisurat :) De aceea as dori ceva nou daca se poate.

Lucan Dennis Georgian

Trimite mesaj
Posturi: 167
Subiecte: 9

9 martie 2010 la 11:30

Toxicopat: Recomand cu caldura Federal Hamilton!
de preferat cel argintiu:)

Fiecare cioara isi lauda puiul.
Recomand 3.14 sau 9.81

ca hendea nu se mai da

Trimite mesaj
Posturi: 229

9 martie 2010 la 12:41

ia ti un bmx de 21 si gata:))

Andu

Trimite mesaj
Posturi: 34

9 martie 2010 la 12:44

un 9.81 / 3.14 / johny bravo ti-ar fi bun. depinde cum te dai. depinde daca bubui bicicleta sau nu

cara vestitu din vest and friends

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 18:13

mai bine iti iei o caruta ca sa bucuri familia..glumeam..

johnny bravo-este un cadru hardtail de dj..cu dropout-uri verticale..ceea ce inseamna ca daca vrei ss iti trebuie un intinzator geometria este destul de buna pentru dj..furca maxim acceptata 130 de mm..recomand daca practici dj mai mult decat street..are 2.09 kg

3.14-este fratele mai mare al lui 9.81 care este cu 400 de grame mai usor ca el..este compatibil si cu roti de 26 si de 24..diferenta fata de 9.81 este greutatea si intaritura la gat..furca maxim acceptata este de 100 mm..are dropout-uri orizontale..are2.6 kg

9.81-fratele mai mic al lui 3.14..este un cadru destul de bunicel..cam cel mai slab din cele trei prezentate de mine..are 3 kg..dropout-uri orizontale..

alte opitiuni:

un eastern traildigger de 24 daca vrei rosti de 24..este full cro-mo..trebuie cuvete semi integrate..trebuie pedalier de bmx si frana de bmx..are 2.7 kg..pret 600 de lei: http://playbike.ro/produs.php?id_produs=2421

mali slalom m2..este un cadru bunicel..geometria nu este cea mai potrivita pentru street..este facut din aluminiu..dropout-uri orizontale..pret 440 de lei: http://playbike.ro/produs.php?id_produs=803

cube edge zone-cadru dirt/street dar fara geomatrie de street:))..facut din aluminiu..dropout-uri orizontale..un cadru pentru cei care deabia au incepu sa se dea..pret 399 de lei..gasesti pe www.bikeshopbm.ro

magellan polarx table top-un cadru care il intalnesti la tot pasu..vezi diferite chipuri cu acest cadru..material: aluminiu..geometrie si de dirt si de street un cadru destul de bun..pret: 575 de lei..gasesti pe www.bikeshopbm.ro

magellan polarx 4x-un cadru de four-cross, dj, street, facut din aluminiu, cuvte semi integrate..dropout-uri verticale..un cadru destul de bun si cu geomatria destul de frumoasa..pret: 599 de lei..gasesti pe www.bikeshopbm.ro

mongoose thunderball-un cadru recomandat pentru dirt nu si street..include cuvete si colier de tija sa..facut din aluminiu..un cadru frumosel, usurel bun pentru riderii ca tine incepatori..pret: 499 de lei..gasesti pe www.bikeshopbm.ro

Ai putea opta pentru ceva sh de ex: un NS suburban, NS capital, NS traffic, DunCon pussy dirt, DunCon pussy street, RAM 4130, DunCon PIMP..sunt multe variante..tu alegi una singura..sper ca am fost de ajuror.

Cheers!..Cara;)

litere

Trimite mesaj
Posturi: 137
Subiecte: 23

9 martie 2010 la 23:12

un 3.14 ar fi bun cu un dj4 sau daca vrei ceva care sa te tina si sa se rupa extrem de greu iti recomand cube flying cyrcus....este ceva mai scump dar merita credema am avuc ocazia sa merg pe unul...

cara vestitu din vest and friends

Trimite mesaj

10 martie 2010 la 14:35

dirt boy: un 3.14 ar fi bun cu un dj4 sau daca vrei ceva care sa te tina si sa se rupa extrem de greu iti recomand cube flying cyrcus....este ceva mai scump dar merita credema am avuc oca
zia sa merg pe unul...

omu are buget de 6-7 mil si u ii bagi in fata un adru de 22 de mil? mai bine citeai tot..

Cosmin Oprinesc

Trimite mesaj
Posturi: 763

10 martie 2010 la 14:53

Am ales Prodigy 9.81 . imi place cadru ala

Cosmin Oprinesc

Trimite mesaj
Posturi: 763

10 martie 2010 la 14:53

Spor la cumparat! :)

Alexandra Tigauan

Trimite mesaj
Posturi: 55

10 martie 2010 la 16:03

iti recomand o halba de bere><

George Anghelescu

Trimite mesaj

11 martie 2010 la 20:50

street art genital: mai bine iti iei o caruta ca sa bucuri familia..glumeam..

johnny bravo-este un cadru hardtail de dj..cu dropout-uri verticale..ceea ce inseamna ca daca vrei ss iti trebuie un intinzator geometria este destul de buna pentru dj..furca maxim acceptata 130 de mm..recomand daca practici dj mai mult decat street..are 2.09 kg

3.14-este fratele mai mare al lui 9.81 care este cu 400 de grame mai usor ca el..este compatibil si cu roti de 26 si de 24..diferenta fata de 9.81 este greutatea si intaritura la gat..furca maxim acceptata este de 100 mm..are dropout-uri orizontale..are2.6 kg

9.81-fratele mai mic al lui 3.14..este un cadru destul de bunicel..cam cel mai slab din cele trei prezentate de mine..are 3 kg..dropout-uri orizontale..

alte opitiuni:

un eastern traildigger de 24 daca vrei rosti de 24..este full cro-mo..trebuie cuvete semi integrate..trebuie pedalier de bmx si frana de bmx..are 2.7 kg..pret 600 de lei: http://playbike.ro/produs.php?id_produs=2421

mali slalom m2..este un cadru bunicel..geometria nu este cea mai potrivita pentru street..este facut din aluminiu..dropout-uri orizontale..pret 440 de lei: http://playbike.ro/produs.php?id_produs=803

cube edge zone-cadru dirt/street dar fara geomatrie de street:))..facut din aluminiu..dropout-uri orizontale..un cadru pentru cei care deabia au incepu sa se dea..pret 399 de lei..gasesti pe www.bikeshopbm.ro

magellan polarx table top-un cadru care il intalnesti la tot pasu..vezi diferite chipuri cu acest cadru..material: aluminiu..geometrie si de dirt si de street un cadru destul de bun..pret: 575 de lei..gasesti pe www.bikeshopbm.ro

magellan polarx 4x-un cadru de four-cross, dj, street, facut din aluminiu, cuvte semi integrate..dropout-uri verticale..un cadru destul de bun si cu geomatria destul de frumoasa..pret: 599 de lei..gasesti pe www.bikeshopbm.ro

mongoose thunderball-un cadru recomandat pentru dirt nu si street..include cuvete si colier de tija sa..facut din aluminiu..un cadru frumosel, usurel bun pentru riderii ca tine incepatori..pret: 499 de lei..gasesti pe www.bikeshopbm.ro

Ai putea opta pentru ceva sh de ex: un NS suburban, NS capital, NS traffic, DunCon pussy dirt, DunCon pussy street, RAM 4130, DunCon PIMP..sunt multe variante..tu alegi una singura..sper ca am fost de ajuror.

Cheers!..Cara;)

Multumesc tare mult! ><

litere

Trimite mesaj
Posturi: 137
Subiecte: 23

11 martie 2010 la 20:57

cara daca ar fi gasit unu la mana a 2-a pe 2008

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes