Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Novatec
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

Cadru Street

Sondaj de opinie

Intre !? (201 voturi)
  • NS Traffic
  • NS Suburban
  • DunCon Pussy Street
Lucan Dennis Georgian

Trimite mesaj
Posturi: 167
Subiecte: 9

6 martie 2010 la 13:37

Recomand capital pt street :) e unul din cele mai bune.

David Matyas-Metz

Trimite mesaj
Posturi: 179

6 martie 2010 la 14:45

dc pussy street, numai e grea:)daca nu iti place din aceasta cauza, un ns capital:)

.

Trimite mesaj
Posturi: 132
Subiecte: 11

6 martie 2010 la 14:47

DavidOnMtb: dc pussy street, numai e grea:)daca nu iti place din aceasta cauza, un ns capital:)

exact;)

cara vestitu din vest and friends

Trimite mesaj
Posturi: 76
Subiecte: 1

6 martie 2010 la 15:17

in niciun caz pussy street..la street iti trebuie un cadru usor de 2.2 kg sau mai putin..pussy street-ul are 3 kg..ns suburbanul este pentru dirt dar merge perfect si la street recomand cu caldura..in ceea ce priveste capitalul el este cadru de top de la cei de la ns pentru street..asa ca, cel mai bine este sa iti iei capital...sper ca am fost de folos cheers

cara vestitu din vest and friends

Trimite mesaj

6 martie 2010 la 15:19

trefficul este un cadru mijlociu care este o copie putin mai proasta a suburbanului..este si el bun dar cel mai bine pt street cum am spus si mai sus este capitalul..

=a=a=a=a

Trimite mesaj
Posturi: 151

6 martie 2010 la 15:25

kona shonky !

Sparky

Trimite mesaj
Posturi: 188
Subiecte: 5

6 martie 2010 la 15:43

suburban 24/26 + furca rigida e o combinatie des intalnita si buna dupa parerea mea. Pentru cei care ma vor contrazice in privinta furcii...de ce compresie?..multi si asa blocheaza furca sau ii reduc cursa. Deci de ce nu o rigida.

Alex Maxim

Trimite mesaj
Posturi: 40

7 martie 2010 la 00:48

cadre bune de street ar fi pentru 24" un Capital de la NS sau pentru 26" recomand Shonky de la Kona...

Si Suburbanul de la NS este bun dar nu la fel de rezistent ca si Capitalul

Csiki Botond

Trimite mesaj

7 martie 2010 la 16:42

addict: csikibotond94: Am auzit ca NS-urile nu sunt asa de rezistente...si am decis sa aleg intre DunCon Pussy Street si Kona Shonky! Cu o Furca Argyle RockShox
Argyle 409

Nu stiu cine tea mintit, dar cere si tu parerea mai multor persoane care au NS, sunt chiar destui romani si iti zic eu ca max 3% din ei au rupt un NS, si aceia suunt ori rideri hardcore, se dau ciocan sau pur si simplu nau avut cu ce sa arunce in perete...

Poi nu trba neaparat sa se rupa...ajunge si o crapatura:))

-

Trimite mesaj
Posturi: 139
Subiecte: 11

7 martie 2010 la 21:28

nu am auzit de dc pussy street/dirt rupte.. si ns-uri deja parca are prea multa lume:)) so , go for dc pussy!

Constantin M (nimeni)

Trimite mesaj
Posturi: 605
Subiecte: 7

7 martie 2010 la 21:39

Dacă nu te incomodează greutatea ia pussy!
Dacă te incomodează greutatea treci pe bmx!

raducu bogdan

Trimite mesaj
Posturi: 124
Subiecte: 4

8 martie 2010 la 21:45

am ales suburbanul...dupa parerea mea mi se pare cel mai rezistent...iar ns trafic nu prea am vazut la nimeni

Csiki Botond

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 20:12

Poi nici eu...Stie cineva de unde pot sa gesesc Shonky? ca am crezut ca o sa fie pe PlayBike dar au zis ca o sa aiba numa bicicleta completa! Multumesc!

Jenei Tamás

Trimite mesaj
Posturi: 87
Subiecte: 7

9 martie 2010 la 20:18

Ns capital;)

toma istvan

Trimite mesaj
Posturi: 75
Subiecte: 3

10 martie 2010 la 17:59

iati capital un prieten de al meu are de vinzare la super pret si in stare perfecta

-

Trimite mesaj
Posturi: 11

12 martie 2010 la 01:36

Mai bine un Capital.

Liviu Lazar

Trimite mesaj
Posturi: 20

12 martie 2010 la 22:28

capital

Andu

Trimite mesaj
Posturi: 34

12 martie 2010 la 22:37

suburban bun pt street/dirt/park ; proprie experienta de 2 ani jumate numai asta am avut si ti-l recomand cu caldura. e bun usor rezistent pana la un anumit punct ca toate celelalte dealtfel. succes

Andrei CATOIU

Trimite mesaj
Posturi: 795
Subiecte: 8

12 martie 2010 la 23:19

Biscuitee[xD]: csikibotond94: Am auzit ca NS-urile nu sunt asa de rezistente...si am decis sa aleg intre DunCon Pussy Street si Kona Shonky! Cu o Furca Argyle RockShox
Argyle 409

Atunci baga un Kona Shonky .....Dar totusi cine ti'a spus ca ns'urile nu sunt rezistente?Si colac peste pupaza nu am vazut nici un roman sa fii rupt vreun cadru ns....:-?

taci ca spui prostii, numai in momentul asta imi vin in minte 2 suburbanuri rupte ;)

@initiator: ce ai impotriva riotului?

Andu

Trimite mesaj

12 martie 2010 la 23:44

acatoiu: Biscuitee[xD]: csikibotond94: Am auzit ca NS-urile nu sunt asa de rezistente...si am decis sa aleg intre DunCon Pussy Street si Kona Shonky! Cu o Furca Argyle RockShox
Argyle 409

Atunci baga un Kona Shonky .....Dar totusi cine ti'a spus ca ns'urile nu sunt rezistente?Si colac peste pupaza nu am vazut nici un roman sa fii rupt vreun cadru ns....:-?

taci ca spui prostii, numai in momentul asta imi vin in minte 2 suburbanuri rupte ;)

vorbesti de mine ?

Hibrida

Trimite mesaj
Posturi: 191
Subiecte: 3

13 martie 2010 la 00:01

acatoiu: Biscuitee[xD]: csikibotond94: Am auzit ca NS-urile nu sunt asa de rezistente...si am decis sa aleg intre DunCon Pussy Street si Kona Shonky! Cu o Furca Argyle RockShox
Argyle 409

2 Suburbanuri in toata romania...da cam mult cam mult :-?

Andrei CATOIU

Trimite mesaj
Posturi: 795
Subiecte: 8

13 martie 2010 la 00:26

rossi46:

vorbesti de mine ?

2 ai fisurat? :))

Andu

Trimite mesaj