Intrebare intrebatoare!
Razvy C ![]() Posturi: 23 Subiecte: 5 |
9 septembrie 2010 la 16:42 Salutare,
|
| Citeaza |
|
ionica Posturi: 54 Subiecte: 1 |
9 septembrie 2010 la 16:52
|
| Citeaza |
9 septembrie 2010 la 17:05 Eu am crezut ca alea cu amortizorul pe orizontala sunt mai pentru viteza XC decat cele cu amortizorul pe verticala care sunt pt DH, FREE |
| Citeaza |
|
Sebastian - Ionut Badescu Posturi: 700 Subiecte: 7 |
9 septembrie 2010 la 17:39 Drimi...bagati un ciorap pe gat=)))vaai...dar mai "vai" e intreabarea lu asta...am ramas stupefiat.
|
| Citeaza |
|
Raul Mirza Posturi: 358 Subiecte: 15 |
9 septembrie 2010 la 18:25 His Infernal Majesty: Drimi...bagati un ciorap pe gat=)))vaai...dar mai "vai" e intreabarea lu asta...am ramas stupefiat.
|
| Citeaza |
9 septembrie 2010 la 18:42 Pana la urma diferenta in ce consta? |
| Citeaza |
|
Paul Feldioreanu Posturi: 142 Subiecte: 6 |
9 septembrie 2010 la 18:53 suspensia culiseaza longitudinal pe axul central al arcului/amortizorului faptul ca acesta e pozitionat orizontal, vertical dau diagonal nu este un scop constructiv in sine ci o consecinta a arhitecturii suspensiei, geometria suspensiei fiind defapt factorul determinant al acesteia nu orientarea amortizorului
|
| Citeaza |
|
Sebastian - Ionut Badescu Posturi: 700 Subiecte: 7 |
9 septembrie 2010 la 23:52 Interesant Letz...ma uimesti... si tu gandesti la fel de primitiv incat sa spui ca din positia socului rezulta usurinta cu care reusesti sa ridici o bicicleta de pe pamant?
|
| Citeaza |

...chiar nu vad sa fi spus asta. Puteai pur si simplu sa taci, si ieseai mai gastigat; nu ce ai vrut tu sa spui e subiectul topicului si totodata nu pari deloc inteligent pe cat credeai.