Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Alpina
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

Intrebare intrebatoare!

Razvy C

Trimite mesaj
Posturi: 23
Subiecte: 5

9 septembrie 2010 la 16:42

Salutare,

Va rog , lamuriti-ma si pe mine in urmatoarea privinta. Am vazut ca bicicletele Full au doua tipuri de cadre. Un cadru caruia amortizorul ii culiseaza pe verticala si alt tip d ecadru caruia amortizorul ii culiseaza pe orizontala. Care e diferenta intre cele doua pozitionari ale amortizorului?

Multumesc

ionica

Trimite mesaj
Posturi: 54
Subiecte: 1

9 septembrie 2010 la 16:52

ultima modificare: 10 septembrie 2010 la 15:02

Razvy C

Trimite mesaj

9 septembrie 2010 la 17:05

Eu am crezut ca alea cu amortizorul pe orizontala sunt mai pentru viteza XC decat cele cu amortizorul pe verticala care sunt pt DH, FREE

ultima modificare: 9 septembrie 2010 la 17:05

Sebastian - Ionut Badescu

Trimite mesaj
Posturi: 700
Subiecte: 7

9 septembrie 2010 la 17:39

Drimi...bagati un ciorap pe gat=)))vaai...dar mai "vai" e intreabarea lu asta...am ramas stupefiat.

Pozitia socului n'are nimic de'a face cu capacitatea unei biciclete de a se desprinde de pe pamant, totul consta in geometrie si taria socului, cand vine vorba de desprinderi de la sol; intr'o coborare cronometrata, ai sa vrei sa ai bicicleta lipita de pamant, un timp cat mai lung posibil, pentru un control mai bun...insa nu asta e ce ne intereseaza in topicul asta.

De asemenea nici daca e sigle pivot sau cine stie ce sistem "ultra super mega" performant, nu are de'a face cu capacitatea de a'ti desprinde bicicleta de la sol....vorbiti numa' sa v'a aflati in treaba...sa aveti dupa ce bea apa.

Si mai ales, nu are de'a face cu o anume ramura a mountain biking'ului....in nici un caz.

ultima modificare: 9 septembrie 2010 la 17:40

Raul Mirza

Trimite mesaj
Posturi: 358
Subiecte: 15

9 septembrie 2010 la 18:25

His Infernal Majesty: Drimi...bagati un ciorap pe gat=)))vaai...dar mai "vai" e intreabarea lu asta...am ramas stupefiat.

Pozitia socului n'are nimic de'a face cu capacitatea unei biciclete de a se desprinde de pe pamant, totul consta in geometrie si taria socului, cand vine vorba de desprinderi de la sol; intr'o coborare cronometrata, ai sa vrei sa ai bicicleta lipita de pamant, un timp cat mai lung posibil, pentru un control mai bun...insa nu asta e ce ne intereseaza in topicul asta.

De asemenea nici daca e sigle pivot sau cine stie ce sistem "ultra super mega" performant, nu are de'a face cu capacitatea de a'ti desprinde bicicleta de la sol....vorbiti numa' sa v'a aflati in treaba...sa aveti dupa ce bea apa.

Si mai ales, nu are de'a face cu o anume ramura a mountain biking'ului....in nici un caz.

s-a trezit un inteligent care a avut cadre de ambele feluri:)) ba mai intreaba si tu un proprietar de stinky despre cum sta pe sol si cum e la dat cu el;) toti o sa-ti spuna ca e cam lenes , numa ca te-ai gasit tu sa te umfli in pene;)) sa-ti arati inteligenta;)

Razvy C

Trimite mesaj

9 septembrie 2010 la 18:42

Pana la urma diferenta in ce consta?

Paul Feldioreanu

Trimite mesaj
Posturi: 142
Subiecte: 6

9 septembrie 2010 la 18:53

suspensia culiseaza longitudinal pe axul central al arcului/amortizorului faptul ca acesta e pozitionat orizontal, vertical dau diagonal nu este un scop constructiv in sine ci o consecinta a arhitecturii suspensiei, geometria suspensiei fiind defapt factorul determinant al acesteia nu orientarea amortizorului

adica poti avea 2 tipuri de suspensie diferite, cu caracteristici diferite, la care amortizorul sa fie pozitionat identic

raspunsul este in cel mai evident loc posibil

http://en.wikipedia.org/wiki/Bicycle_suspension

ultima modificare: 9 septembrie 2010 la 19:04

Sebastian - Ionut Badescu

Trimite mesaj
Posturi: 700
Subiecte: 7

9 septembrie 2010 la 23:52

Interesant Letz...ma uimesti... si tu gandesti la fel de primitiv incat sa spui ca din positia socului rezulta usurinta cu care reusesti sa ridici o bicicleta de pe pamant?
Iarasi nu inteleg de unde ai dedus tu ca eu as fi spus ca stinky'ul e rapid...chiar nu vad sa fi spus asta. Puteai pur si simplu sa taci, si ieseai mai gastigat; nu ce ai vrut tu sa spui e subiectul topicului si totodata nu pari deloc inteligent pe cat credeai.

Daca vrei sa continuam discutia, te rog pe privat, nu are rost sa ne intindem mucii aici.

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes