Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Alpina
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

Prodigy 9.81 vs UMF Hardy 1

Alexandru Banu

Trimite mesaj
Posturi: 48
Subiecte: 11

5 septembrie 2010 la 15:26

salut,am o propunere de schimb.
eu acum am prodigy 9.81 si mi se pare super..dar este cam greu :-?
un tip mi-a propus un schimb cu un umf hardy 1 (bike-urile intregi nu doar cadrul)
voi ce parere aveti?
bike-ul aluia cica are vreo 10 kile si e de 14.5"
bike-ul meu are vreo 16 kile si e de 16 "
eu ma dau pe street mai mult
sa fac schimbul sau nu ?

Alexandru Has

Trimite mesaj
Posturi: 645
Subiecte: 6

5 septembrie 2010 la 15:35

bike-ul tau e greu pentru ca ai piese grele. intre cadre n-are cum sa fie mai mult de 500...max 800 grame. (sincer nu stiu cat cantareste vreunul din cadre, dar dupa bunul simt n-ar trebui sa fie diferente mai mari intre 2 cadre). cadrul prodigy e muuuult mai bun decat prostia aia de hardy. ramai cu ce ai, incet incet schimba piesele cu unele mai bune...si va fi ok.

offtopic: ce dracu va plangeti atat de greutate?! acu 4-5 ani lumea se dadea giga hardcore la dirt si n-am auzit vreodata pe unu sa se planga de cateva grame in plus. daca bike-ul merge bine si riderul stie sa se dea, 1 kg...2 in plus, nu-s mare lucru. parca sunteti niste metrosexuali de aia care stau toata zua cu pila de unghii in mana. go ride and stop bitchin`

Lucian Tonet

Trimite mesaj
Posturi: 325
Subiecte: 19

5 septembrie 2010 la 15:37

1. nu cred ca un umf complet...sa aiba 10 kg...nush:-?? poate...
2. cadrul tau este de 13:)) si nu are 16 kg...adik...nah..u stii mai bn..dar nu prea cred...16 kg are un bike de dh acceptabil...
3. daca vrei sa te dai la street pastreaza'ti cadrul si incearca sa il faci mai usor...scoti franele..etc...te descurci tu;)
4. nu prea este de street umf-ul...mai mult dirt...dar avea un prieten si zicea ca e de dh:))...adik a zis ca avea pe el un sticker pe care scria '' do not use the dirt'' sau cv asemanator....
Sfatul meu este sa nu faci schimbul.b-)

Lucian Tonet

Trimite mesaj
Posturi: 325

5 septembrie 2010 la 15:42

hasu:
offtopic: ce dracu va plangeti atat de greutate?! acu 4-5 ani lumea se dadea giga hardcore la dirt si n-am auzit vreodata pe unu sa se planga de cateva grame in plus. daca bike-ul merge bine si riderul stie sa se dea, 1 kg...2 in plus, nu-s mare lucru. parca sunteti niste metrosexuali de aia care stau toata zua cu pila de unghii in mana. go ride and stop bitchin`

Mai demult toti se dadeau cu bike-uri grele...si nu se plangeau pt ca nu erau mai usoare...acum...toti se plang de greutate...te obisnuiesti cu ce ai...si incerci sa il faci mai usor;)

Alexandru Has

Trimite mesaj
Posturi: 645

5 septembrie 2010 la 16:27

eddy: 4. nu prea este de street umf-ul...mai mult dirt...dar avea un prieten si zicea ca e de dh:))...adik a zis ca avea pe el un sticker pe care scria '' do not use the dirt'' sau cv asemanator....

stickerele alea sunt...sau cel putin erau pe toate bike-urile vandute intregi. prin ele practic se spunea ca firma nu poate sa garanteze sa o sa rezite cadrul la abuzuri mai mari decat ``normal riding conditions`` aka mers pe strada. (si asta pt. ca fiecare rider are stilul lui de dat, si nu ai cum sa prevezi ce o sa se intample cu cadrul, la ce forte o sa fie supus)

si legat de ce am spus mai sus...e preferabil ca fiecare bike sa fie cat mai usor, n-am cum sa neg asta, dar greutatea nu poate fi folosita ca scuza pentru neputinta riderului, si nici pentru riscurile la care va expuneti pentru ca nu aveti frane. bat-o Dumnezeu de frana...cat poate avea?! 300 de grame?! hai 500...si totusi...nu merita data jos
si scutiti-ma de treaba cu ``ma incurca``...si aia e doar o scuza...

Alexandru Banu

Trimite mesaj
Posturi: 48
Subiecte: 11

5 septembrie 2010 la 18:08

multumesc pentru raspunsuri tututor,si a zis cineva mai sus,nu cadrul are 16 kile ci tot bike-ul..
si totusi stie cineva cat costa un cadru umf hardy 1 ca separat nu l-am gasit :-?
si pe probike este o bicicleta umf hardy unu care duce la 40 de mil

George Anghelescu

Trimite mesaj
Posturi: 441
Subiecte: 20

5 septembrie 2010 la 19:39

Deci, daca ai fi baiat destept ai da jos pinioanele, schimbatorul, frana de fata ( poate ambele frane ), sa schimbi cauciucurile cu unele mai usoara si in locul pinioanelor si schimbatorului de pinioane ai putea pune un kit de single-speed. Asa, zic eu, poti scadea 2 kg, daca nu mai mult daca sti cum sa compensezi. Bafta.

LuCi Popescu

Trimite mesaj
Posturi: 90
Subiecte: 3

5 septembrie 2010 la 19:52

Termina-te ma.Cum sa fie mai usor?:))Mai ales 10 kg..Pff.Abia un bmx atinge 10kg.Calmeaza-te si schimba piesele pe el si nu da cadrul.Spor

Cojocaru Paul

Trimite mesaj
Posturi: 25
Subiecte: 9

5 septembrie 2010 la 19:52

Parerea mea e sa nu faci schimb cu Hardy fiindca e nasol m-am dat pe un hardy si daca are cursa mica la furca iti intra in picior si are si monoblocu prea jos. Parerea mea e sa nu iti iei nu se merita.

daniel popa

Trimite mesaj
Posturi: 132

5 septembrie 2010 la 21:36

de cand 9.81 e si pe varianta de 16?:))

Victor Cristian Mitroi

Trimite mesaj
Posturi: 247
Subiecte: 29

5 septembrie 2010 la 23:44

Asa, sa incepem:

1. Am Prodigy 9.81!
2. Prodigy 9.81 este de 13' nu de 16'!
3. Prodigy 9.81 are 3 kg, iar Umf Hardy 1 are sa zicem in jur de 2,5kg (nu stiu exact)!
4. Cadrul are o geometrie FOARTE buna, iar masa nu se simte!
5. Umf Hary 1, 2, 3, 4, 5, 6, infinit, nu au geometrie pentru street si se simt ca naiba!
6. Bicicleta ta este grea din cauza pieselor de pe ea, nu din cauza cadrului.

CONCLUZIE: NU FACE SCHIMBUL, CA-TI IEI TEAPA!

Ride Safe!

robert costin

Trimite mesaj
Posturi: 93

5 septembrie 2010 la 23:49

deci clar nu merita mergi pe un umf hardy sa te conv...dak vrei sa scapi de greutate si te dai street pt inceput scapa de pinioane fa`o singel...iar apoi iao incet si schimba din piese nu il da pe hardy nu merita de loc...

ultima modificare: 5 septembrie 2010 la 23:49

victor ion

Trimite mesaj
Posturi: 690

6 septembrie 2010 la 15:02

se scrie single in primu rand:)) si in al 2 rand scapa de piesele de care nai nevoie dak ai foi pe angrenaj dale jos pinioanele la fel sau iati chit de single speed lasa o frana pe spate sau ambele dac vrei sa fi mai safe..pune o furca buna si mai usoara si date..(schimba gabaritu ala de pipa!!:)

ultima modificare: 6 septembrie 2010 la 15:03

victor ion

Trimite mesaj
Posturi: 690

6 septembrie 2010 la 15:02

si prodigy e mult mai ok dkt umf..e mai usor

ultima modificare: 6 septembrie 2010 la 15:02

Razvan Popescu

Trimite mesaj
Posturi: 121
Subiecte: 10

6 septembrie 2010 la 23:21

eddy: 1. nu cred ca un umf complet...sa aiba 10 kg...nush:-?? poate...
2. cadrul tau este de 13:)) si nu are 16 kg...adik...nah..u stii mai bn..dar nu prea cred...16 kg are un bike de dh acceptabil...
3. daca vrei sa te dai la street pastreaza'ti cadrul si incearca sa il faci mai usor...scoti franele..etc...te descurci tu;)
4. nu prea este de street umf-ul...mai mult dirt...dar avea un prieten si zicea ca e de dh:))...adik a zis ca avea pe el un sticker pe care scria '' do not use the dirt'' sau cv asemanator....
Sfatul meu este sa nu faci schimbul.b-)

Te pot corecta lejer cu faza de greutate la un bike acceptabil de dh.Un bike acceptabil de dh sau mai mult decat acceptabil are 17,5 , 18 sau chiar 19.

robert costin

Trimite mesaj
Posturi: 93

6 septembrie 2010 la 23:29

da victore chit k primesc "mute" treaba cu single si cu singel ce`i drept poate am gresit dar sa te vad eu cum spui k ai single speed in romana:) iar la parte cu prodgy e mai usor de fapt te`as putea corecta si eu hardy e mai usor cu vreo 200g dkt 9,81

ultima modificare: 6 septembrie 2010 la 23:30

Corneliu Pintec

Trimite mesaj
Posturi: 11
Subiecte: 5

23 septembrie 2010 la 20:31

un bike ca si Umf hardy 1,2,3,4.. poate fi folosit si la dh am un prieten care foloseste la asa ceva de 3 ani si na patit nimik.. akma trb sa sti si sa o amortizezi bine si sa cobori fain muntele iti trb experienta

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes