Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Promax
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

ce cadru e mai bun?

Tiron Cornel

Trimite mesaj
Posturi: 64
Subiecte: 12

3 septembrie 2010 la 21:44

Salut la toti . vreau o parere despre niste cadre.. am 1.80 si am un bmx wtp justice 2010 si am cadrul de 2.4 si imi este cam mic.ma incurca la unele scheme . .. oare ce cadru mi-ar trb adica ma refer la marime,model,greutate si rezistenta .astept comentarii .ms mult.

Lucian Tonet

Trimite mesaj
Posturi: 325
Subiecte: 19

3 septembrie 2010 la 21:51

toti incepeti pe un wtp, eastern...pt inceput sunt fitze...si dup
a 2-3luni...gata...alt cadru...alte piese...inafara de consumabile....piesele se schimba din 2 motiva: 1.se deterioreaza 2. simti ca te incetineste o piesa sa te dai mai bine si atunci o schimbi...
cei de bani gata schimba din 2 motive: 1. se plictisesc de ele 2. vor sa aiba tot ce este nou si la moda
Sunt unii care si-ar dorii si chiar ar merita astfel de bike-uri...si nu au posibilatatea...
Sfatul meu este sa tii cadrul asta pana inveti sa te dai mai bn..si cand simti ca iti trebuie unul mai bun il schimbi;)
Bafta la pedalatb-)

ultima modificare: 3 septembrie 2010 la 21:52

Lucian Tonet

Trimite mesaj
Posturi: 325
Subiecte: 19

3 septembrie 2010 la 21:54

Si daca tot vrei un cadru...eu zic sa mergi pe un velvart street...21..are alex rus..intreaba-l de unde il are...banuiesc ca de pe velvart...mi se pare ca este si frumos, si geometrie, greutate, pret ...este accesibil;)

adrian

Trimite mesaj
Posturi: 251

3 septembrie 2010 la 21:57

cam ce buget ai?
m-am uitat pe la mutzi si am vazut federal ty morrow cu tt de 20.75 la 1060 ron, mai are federal twilight cu tt de 20.75 la 1100 si mai uita-te si tu

Parteneri

Light Bikes