Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Promax
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

Dat jos lac si vopsire

Rus George rus

Trimite mesaj
Posturi: 39
Subiecte: 8

3 septembrie 2010 la 20:51

Buna tuturor ,

Deci am facut cadrul raw ... apoi am dat cu lac ... si na dupa un timp mam saturat de raw si vreau sa-l vopsesc ... intrebarea mea este .. : pot sa vopsesc peste lac ( lacul a fost gen spray) ,, sau trebuie sa smirghelesc cadrul ... mati putea ajuta cu niste sugesti cum sami pot vopsi cadrul mai usor

Multumesc !.. Scuzati eventualele greseli:)

ultima modificare: 3 septembrie 2010 la 20:52

Marius Visan

Trimite mesaj
Posturi: 33
Subiecte: 4

3 septembrie 2010 la 20:54

da cadru la sablat , si dupa aceea vopseste-l

Andrei Verdeanu

Trimite mesaj
Posturi: 146
Subiecte: 4

3 septembrie 2010 la 21:06

e destul de scump sa sablezi un cadru , eu mi-am dat vopseaua cu smirghel si cu apa

Paul Feldioreanu

Trimite mesaj
Posturi: 142
Subiecte: 6

3 septembrie 2010 la 21:11

daca nu e pocnit, e suficient sa matisezi lacul, cu hartie de slefuit(nu smirghel), daca dai grund, vopsea, lac atunci nu trebuie sa folosesti hartie foarte fina, daca vrei sa vopsesti peste pur si simplu mergi cu 800-1200

Rus George rus

Trimite mesaj

3 septembrie 2010 la 21:11

muv0: e destul de scump sa sablezi un cadru , eu mi-am dat vopseaua cu smirghel si cu apa

sau ar merge sa dau jos lacul si cu decapant?

Draganescu Stefan

Trimite mesaj
Posturi: 197

3 septembrie 2010 la 22:14

Cel mai bine e sa dai jos cu hartie abraziva(sau jmirghel) pt ca viitoul grund pe care o sa il aplici sau viitoarea vopsea o sa aiba aderenta mai mare, dar nu uita sa degresezi cu diluant sau cu spirt neaparat altfel se va decoji.

Sebastian Sinescu

Trimite mesaj
Posturi: 102
Subiecte: 1

4 septembrie 2010 la 00:15

Ideal ar fi sa-l sablezi...daca nu-ti permiti/nu gasesti/nu-ti doresti asta exista metode precum incalzirea lacului(vopselei) cu lampa,aragaz,etc si raschetare(implica rabdare), sau ce au enumerat colegii mai sus.Pentru degresat foloseste doar alcool tehnic :)

cristian Nsbike

Trimite mesaj
Posturi: 5

4 septembrie 2010 la 16:50

Rus George: Buna tuturor ,

Deci am facut cadrul raw ... apoi am dat cu lac ... si na dupa un timp mam saturat de raw si vreau sa-l vopsesc ... intrebarea mea este .. : pot sa vopsesc peste lac ( lacul a fost gen spray) ,, sau trebuie sa smirghelesc cadrul ... mati putea ajuta cu niste sugesti cum sami pot vopsi cadrul mai usor

Multumesc !.. Scuzati eventualele greseli:)
salut si eu am avut cadru raw si dat cu lac peste iar cand am vrut sal vopsesc lam smirgheluit inainte iar dupa acea lam sters si iam aplicat vopseaua atata tot ....Spor la vopsit

Adrian Carman

Trimite mesaj
Posturi: 652
Subiecte: 9

4 septembrie 2010 la 17:15

Daca tot a fost deschis acest topic.. Cum arata un cadru raw? Cum da culoarea la ochii? Se merita sa imi fac si eu?

Dan Oancea

Trimite mesaj
Posturi: 265
Subiecte: 13

5 septembrie 2010 la 10:21

Carman*: Daca tot a fost deschis acest topic.. Cum arata un cadru raw? Cum da culoarea la ochii? Se merita sa imi fac si eu?

"raw" inseamna "brut"... deci este culoarea aluminiului. gri'ul ala simplu se face foarte lucios de la lac si tinde spre argintiu... deci imagineaza'ti argintie bicicleta... cam cum erau niste chestii de la dhs

Ayame Andrei

Trimite mesaj
Posturi: 433
Subiecte: 5

5 septembrie 2010 la 11:21

Carman*: Daca tot a fost deschis acest topic.. Cum arata un cadru raw? Cum da culoarea la ochii? Se merita sa imi fac si eu?

da shi eu as dori sa vad un astfel de cadru, adica unii imi spune-au kndva k se vad shi sudurile pe el shi arata foarte ok, pute-ti pune shi voi 2-3 poze aici cu un cadru facut raw ?, Multumesc!

Edit: arata chiar asa?: http://www.blaqdesign.com/images/Products/hardware/vitaminq/bmx_raw_side.jpg

http://www.blaqdesign.com/images/Products/hardware/vitaminq/bmx_raw_bb.jpg

ultima modificare: 5 septembrie 2010 la 11:23

Rus George rus

Trimite mesaj

5 septembrie 2010 la 12:44

Nimeni De Nicaieri: Carman*: Daca tot a fost deschis acest topic.. Cum arata un cadru raw? Cum da culoarea la ochii? Se merita sa imi fac si eu?

da shi eu as dori sa vad un astfel de cadru, adica unii imi spune-au kndva k se vad shi sudurile pe el shi arata foarte ok, pute-ti pune shi voi 2-3 poze aici cu un cadru facut raw ?, Multumesc!

Edit: arata chiar asa?: http://www.blaqdesign.com/images/Products/hardware/vitaminq/bmx_raw_side.jpg

http://www.blaqdesign.com/images/Products/hardware/vitaminq/bmx_raw_bb.jpg

Da se vad sudurile dar sunt unele lacuri semi transparente si arata super tare... poti da vezi : Fit dak ..

Eduard Peterson

Trimite mesaj
Posturi: 2

5 septembrie 2010 la 12:48

salutare!
cadru' raw se poliseaza cu pasta abraziva :)
uite un link cu ce mi-a iesit mie...

http://www.flickr.com/photos/7178153@N06/4959150041/in/photostream/

-aplicat Decanol
-curatzat cu burete d'ala din sarma(ala de spalat cratitza) :)

ultima modificare: 5 septembrie 2010 la 12:55

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes