Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Zipp
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

fakie out

Andrei Grigorovici

Trimite mesaj
Posturi: 51
Subiecte: 2

21 august 2010 la 22:02

am si eu o mica problema: dau fakie out, sunt cu picioru drept in fatza da scot fakieu in dreapta si de fiecare data cand incerc sa-l scot in stanga nu reusesc...cum sa fac sa ma obisnuesc sa-l scot in stanga:-/

Victor Holotescu

Trimite mesaj
Posturi: 374
Subiecte: 21

21 august 2010 la 22:15

practice

toma istvan

Trimite mesaj
Posturi: 75
Subiecte: 3

21 august 2010 la 23:01

mai incearca. nimeni na dat ceva perfect din prima incercare!;)

Bade Vasile! zis Cioamag

Trimite mesaj
Posturi: 474
Subiecte: 3

21 august 2010 la 23:38

eu am dat perfect cu curu' de asfalt din prima incercare :)

Mihăiţă

Trimite mesaj
Posturi: 7

21 august 2010 la 23:41

eu pot sa mananc si paine daca ma chinui

Bogdan Perghel

Trimite mesaj
Posturi: 315
Subiecte: 9

22 august 2010 la 00:04

cum sa il dai:
Metoda unu (cu butuc normal)
-te lasi pe spate ,ca la manual ,dai contra (adica dai o pedala in fata sau nu mai pedalezi fakie-ul) si apoi rotesti ghidonu in partea in care vrei sa te invarti ,cand ai revenit in pozitie normala readuci si ghidonu in pozitie normala.

Metoda doi (cu frana sau freecoaster si frana)
-faci putin curba in partea in care vrei sa te intorci si tragi frana de spate TARE! ,si momento-ul te va duce in pozitie corecta

Metoda trei (freecoaster fara frana si butuc normal)
-Dai Half-Cab

Alex (cu Z de la zarzavat)

Trimite mesaj
Posturi: 17

22 august 2010 la 01:40

addict: eu pot sa mananc si paine daca ma chinui

=))

Mihai Liviu

Trimite mesaj
Posturi: 29
Subiecte: 5

22 august 2010 la 09:58

fakie se invata intr-o zi...dar cand vine acea zii pnm...in 5 luni m-am chinuit si nimic...intr-o zi pnm a iesit de la sine:-??soarta:))

Victor Holotescu

Trimite mesaj
Posturi: 374
Subiecte: 21

22 august 2010 la 10:13

gibbon.presedinte: fakie se invata intr-o zi...dar cand vine acea zii pnm...in 5 luni m-am chinuit si nimic...intr-o zi pnm a iesit de la sine:-??soarta:))
si asta inseamna ca l-ai invatat in 5 luni, nu intro zi, dak incerc tailwhip de 10 ani si imi iese prima data maine inseamna ca lam invatat maine?

Ayame Andrei

Trimite mesaj
Posturi: 433
Subiecte: 5

22 august 2010 la 10:16

Grigo95: am si eu o mica problema: dau fakie out, sunt cu picioru drept in fatza da scot fakieu in dreapta si de fiecare data cand incerc sa-l scot in stanga nu reusesc...cum sa fac sa ma obisnuesc sa-l scot in stanga:-/

Shi eu prima data knd am invatat fakie l-am invatat pe dreapta , in cuda faptului k eram dreptaci, dar apoi m-am pus sa merg spre dreapta cu spatele shi knd prind momentul sa apas pe pedala sa ma rotesc... ciudat este k apas tot pe pedala dreapta sa ma rotesc pe stanga, deci acum knd vreau sa dau fakie il dau pe orice parte vrreau , pedala pe care apas fiind aceeasi:-??...

Mitza

Trimite mesaj
Posturi: 83

22 august 2010 la 11:25

daca il dai perfect p o parte dc vrei sa il dai pe ce'alalta ?:S asa dau pro riderii si vrei si u sau c ?

Andrei Grigorovici

Trimite mesaj
Posturi: 51
Subiecte: 2

22 august 2010 la 12:52

mitza.bmx: daca il dai perfect p o parte dc vrei sa il dai pe ce'alalta ?:S asa dau pro riderii si vrei si u sau c ?
faza e ca imi trebuie pt 180 bunnyhop, ca ma duc in partea stanga cand dau 180 si se vede urat cand il scot in partea drapta

Dragu Marius

Trimite mesaj
Posturi: 71
Subiecte: 1

22 august 2010 la 15:23

mitza.bmx: daca il dai perfect p o parte dc vrei sa il dai pe ce'alalta ?:S asa dau pro riderii si vrei si u sau c ?
Caciulitaaaaa:>

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes