Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Rubena
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

Sfaturi 180

Puchiu Emanuel

Trimite mesaj
Posturi: 17
Subiecte: 5

21 august 2010 la 18:17

salut am si eu o problema!!!!!
eu dau 180-ul de pe loc si continui sa merg normal nu fac fakie pt ca nu am viteza!!!!
si daca incerc sa fac 180-ul din viteze nu pot adica imi este frica pt ca am incercat o data si mam lovit la rotula!!!!
voi cu ati inceput??????????
va rog ajutatima

Vali Tanasa

Trimite mesaj
Posturi: 208
Subiecte: 16

21 august 2010 la 18:53

Pai .. nu poti sa il faci la viteza mare din prima. Mareste viteza la fiecare jump. :] spor

John Hayes

Trimite mesaj
Posturi: 176
Subiecte: 6

21 august 2010 la 19:26

nu prea conteaza viteza care o ai la inceput, daca nu mergi fakie cand il dai inseamna ca il dai gresit , asa cred ca o faceam toti la inceput , videoclipul asta ma ajutat mult sa invat 180 calumea, http://www.youtube.com/watch?v=3f1AgcddjD8,, sper sa te ajute

PunkMind

Trimite mesaj
Posturi: 45

21 august 2010 la 20:16

Si mie mi-a fost frica la inceput, deabea incercam la viteza foarte mica. Mareste incet-incet viteza si o sa fie ok.

Dar daca te-ai lovit rau si iti este foarte frica, poti in timp ce maresti viteza sa maresti si gradele. Adica incerci intai 90 dupaia 120 si tot asa, iar cel mai bine ar fi sa iti iei niste tibere cu tot cu genunchiere si nu o sa iti mai fie asa frica, in plus, nu o sa te lovesti.
Sper ca te-am ajutat, succes :).

Goka * AM MUTE*

Trimite mesaj
Posturi: 65
Subiecte: 11

21 august 2010 la 21:26

PunkMind: Si mie mi-a fost frica la inceput, deabea incercam la viteza foarte mica. Mareste incet-incet viteza si o sa fie ok.

Dar daca te-ai lovit rau si iti este foarte frica, poti in timp ce maresti viteza sa maresti si gradele. Adica incerci intai 90 dupaia 120 si tot asa, iar cel mai bine ar fi sa iti iei niste tibere cu tot cu genunchiere si nu o sa iti mai fie asa frica, in plus, nu o sa te lovesti.
Sper ca te-am ajutat, succes :).

fuck protection

Goka * AM MUTE*

Trimite mesaj
Posturi: 65

21 august 2010 la 21:27

date hardcore...ca e sport extrem pana la urma ..:-? :))

Andrei Grigorovici

Trimite mesaj
Posturi: 51
Subiecte: 2

21 august 2010 la 21:58

resone: date hardcore...ca e sport extrem pana la urma ..:-? :))
:)):)):))si ce daca e sport extrem ...poate ca n-ai cazut niciodata rau de ex sa-ti bulesti tibia cu pedala sau sa cazi si sa te arzi tot pe rampa la un 180 crede-ma ca protectia salveaza vietzi;)

Alex Helon

Trimite mesaj
Posturi: 27

21 august 2010 la 22:02

adevaru e ca poti sa mori la un 180 :)) ba cand va aud ..e bine sa porti protectii da la ceva mare

Rarees Bmx

Trimite mesaj
Posturi: 72

22 august 2010 la 13:09

Grigo95: resone: date hardcore...ca e sport extrem pana la urma ..:-? :))
:)):)):))si ce daca e sport extrem ...poate ca n-ai cazut niciodata rau de ex sa-ti bulesti tibia cu pedala sau sa cazi si sa te arzi tot pe rampa la un 180 crede-ma ca protectia salveaza vietzi;)

eu la un footjam tailwhip am picat de era sa imi rup mana

Robert Cosma

Trimite mesaj
Posturi: 149
Subiecte: 10

22 august 2010 la 13:12

http://www.bmxsibiu.ro/component/content/article/3-newsflash/42-180

Bafta la exersat :)

Robi

Ionescu Victor

Trimite mesaj
Posturi: 105
Subiecte: 1

22 august 2010 la 13:15

daca-l dai complet de pe loc cum zici tu, din miscare ar trebui sa n-ai nici o problema cu el, pentru ca e mai greu sa dai rotatia completa de pe loc decat din miscare. Incearca sa-l dai cu putina viteza, si dupa ce il dai ok asa, incearca sa il dai peste ceva foarte mic cum ar fi un bat sau ceva de genul... a, si inca o chestie, cand il dai din viteza incearca sa te obisnuiesti sa tii si putin fakie, adica sa nu-l scoti fix cum ai aterizat, ca sa te inveti sa-l dai controlat

Andrei Patriche

Trimite mesaj
Posturi: 160
Subiecte: 12

22 august 2010 la 13:17

rarutzoo: Grigo95: resone: date hardcore...ca e sport extrem pana la urma ..:-? :))

\

- ERA !
nu s-a intamplat nimic, decat era sa-mi rup mana . ce sa zic .
eu am dat la o rampa cu gap cam 1 m odata un table si mi-a scapat bicicleta de mi-am facut tibia varza, si acum mai e roz locu ala si nu m-am plans !

* cat despre 180 cu timpu iti vei da drumu eu a trebuit sa astept un an pana sa il scot curat cu fakie si contra deci..si dupa asta o sa vezi ca toate trickurile mai greute iti vor cadea in palma. 180-ul este punctul unde incepe cu adevarat "baicarimea" !
practice makes perfect !
Andrei

ultima modificare: 22 august 2010 la 13:18

Puchiu Emanuel

Trimite mesaj
Posturi: 17

22 august 2010 la 14:17

am incercat si nu imi iese adica in loc sa fac fakie raman pe loc
lasa ca o sa filmez cum fac o sa bag videoclipul si voi imi spuneti ce fac gresit

Andrei Serchis

Trimite mesaj
Posturi: 1826
Subiecte: 50

23 august 2010 la 08:40

Eu am 7 gauri in tibie, coatele si genunchii cu cicatrici si inca o cicatrice mare pe sold, si totusi nu port protectie si nu ma plang. Practice!

Alex Tihoi

Trimite mesaj
Posturi: 78
Subiecte: 9

16 ianuarie 2011 la 22:02

Da 180 de la viteza mica la mare in mai multe trepte o sa reusesti asa de la viteza pana la urma.Si chesti cu lovturile asta e e un sport extrem te mai si lovesti eu mi-am rupt o costa:)) di tot nu ma las

Cezar Hanti

Trimite mesaj
Posturi: 29

16 ianuarie 2011 la 22:08

Am eu o idee mai buna si sar putea sa imi iau mute:BAGATI PULA IN EA DE FRICA si o sal dai>< spor la treaba!!!
P.Sin viteza e mai simplu pt ca,corpu actioneaza singur de frica si o sa'l dai:) sii fara frica!!

Mihai Damian

Trimite mesaj
Posturi: 316
Subiecte: 15

16 ianuarie 2011 la 22:16

Puchiu Emanuel : salut am si eu o problema!!!!!
eu dau 180-ul de pe loc si continui sa merg normal nu fac fakie pt ca nu am viteza!!!!
si daca incerc sa fac 180-ul din viteze nu pot adica imi este frica pt ca am incercat o data si mam lovit la rotula!!!!
va rog ajutatima

1. Se da din viteza, cel putin 10km/h ca sa ai echilibru in fakie.
2. Uite-te in asta :-?? http://www.dirtbike.ro/video/2756-cil-edit.htm
3. Te`ai lovit la rotula pentru k ai tinut genunchii apripiati si ai dat in pipa... asa`i la inceput. Poarta genunchere ca te rupii la genunchi

ultima modificare: 16 ianuarie 2011 la 22:20

Arsene Mihutz

Trimite mesaj
Posturi: 29
Subiecte: 3

16 ianuarie 2011 la 22:26

Eu iti recomand sa lucrezi separat la fakie . Dupa ce il dai bine incearca sa il combini cu 180 . Nu iti trebuie viteza foarte mare , si totul tine de exercitiu . Succes

Sami Ciupe

Trimite mesaj
Posturi: 346

16 ianuarie 2011 la 22:33

frate :)) eu am o operatie pe burta de 12 cm dupa un whip cu un bmx... am vreao 12 gauri in amandoua tibiile la un loc...dintre care una e de o jumatate de an :)) i spatele miera praf intro vreme de dormeam pe burta...Am protectii dar fix atunci nu le purtam :)) deci decat sa iti iei protectii si sa le tii in casa mai bine nu-t lua... sau daca le iei poartale.

despre 180: daca vrei sa faci din viteza cel mai indicat ar fi ca inainte de b-hop sa faci o mica curba si in acelasi timp ridici fata, dupa care si spatele si te intorci cu corpul usor spre partea in care faci 180...dar cum spun si ceilalti icearca de la viteza cat mai mica si dupaia sporesti viteza ;) spor!

Calin Grigorescu

Trimite mesaj
Posturi: 192

16 ianuarie 2011 la 23:24

Rarees. : Grigo95: resone: date hardcore...ca e sport extrem pana la urma ..:-? :))

Ce tru esti ma!

Cum sa cazi ma asa de rau din FJ Whip!? In cel mai rau caz iti arzi una cu axul de la butuc in glezna dar in nici una caz sa iti rupi mana. Nu ti-a crescut nasu'?

On: Incearca din viteza mica. Daca iei curba inainte trebuie sa dai mai mult de 180 de grade ca sa ai viteza. Asa faceam si eu: Dadeam rotatie full dar furam 45 grade.

Practice makes perfect :). Mie mi-a luat vreo 2 luni pana mi-a iesit unu calumea.

ultima modificare: 16 ianuarie 2011 la 23:25

Claudiu Klawss

Trimite mesaj
Posturi: 126
Subiecte: 22

17 ianuarie 2011 la 12:40

Rarees nu mai fii OFF topic.

On : cum au zis si altii, incearca fakie separat !

Alexandru Cristean

Trimite mesaj
Posturi: 89

17 ianuarie 2011 la 15:26

ba ce aveti ma cu ala cu fjm tailwhip eu miam rupt picoru la drop de 2 scari care zicic a era 1 scara jumate:))=)) doar ca eu ca porstu am tras ft tare si am tinut mainile pe ghidon si am picat pe glezna :)) si miam rupt tibia si peroneu=))

Calin Grigorescu

Trimite mesaj
Posturi: 192

17 ianuarie 2011 la 16:41

Cristean Alexandru : ba ce aveti ma cu ala cu fjm tailwhip eu miam rupt picoru la drop de 2 scari care zicic a era 1 scara jumate:))=)) doar ca eu ca porstu am tras ft tare si am tinut mainile pe ghidon si am picat pe glezna :)) si miam rupt tibia si peroneu=))

Doamne apara si pazeste!!!

Stai prea concentrat si prea rigid pe bicicleta. Relax! :)

Andrei Radoi

Trimite mesaj
Posturi: 733

17 ianuarie 2011 la 18:49

Compresia este totul!

Alex Belciuganu

Trimite mesaj
Posturi: 290
Subiecte: 4

17 ianuarie 2011 la 19:04

Puchiu Emanuel : salut am si eu o problema!!!!!
va rog ajutatima

Iesi afara si exersezi,nu stai pe dirtbike si te plangi.

Lucian Tonet

Trimite mesaj
Posturi: 325
Subiecte: 19

17 ianuarie 2011 la 19:12

Belci : Puchiu Emanuel : salut am si eu o problema!!!!!
va rog ajutatima

Iesi afara si exersezi,nu stai pe dirtbike si te plangi.

Exact!
Daca nu exersezi, nu reusesti nimic;))

ernest bmx

Trimite mesaj
Posturi: 13
Subiecte: 3
Bogdan Perghel

Trimite mesaj
Posturi: 315
Subiecte: 9

18 ianuarie 2011 la 17:25

Ce icstrim sunteti toti de pe aici frate...
Pana la urma punkmind (da ,fata) v-a explicat cel mai bine.daca nu stii fakie invatal venind cu spatele de pe un bank/quarter sau daca vrei si dintr-un zid ,dar asa e mai greu:)
Pe mine la inceput m-a ajutat ca am avut freecoaster si nu eram stresat de fakie ,si apoi l-am invatat dar nu din nevoie ci din propria initiativa.
Si cat despre protectii and stuff ,cred ca protectii trebuie sa porti doar la 2 trickuri ,la barspin si backflip.
Cei drept si eu era sa mor de la un 180 esuat (mama ma-sii de pedale ) dar daca stii cat poti si ce poti nu mori.stai chill.

Du-te afara si incearca!

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes