Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Zipp
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

Parerrea desepre primo mix

Poinaru Alex

Trimite mesaj
Posturi: 70
Subiecte: 13

6 august 2010 la 10:53

Ce`i ce se dau pe un butuc de spate Primo Mix sa`mi spuna parerile lor,cam cum se comporta butucu?(scuzati scrisul mai gresit abia mam trezit)

ultima modificare: 6 august 2010 la 10:54

Bade Vasile! zis Cioamag

Trimite mesaj
Posturi: 474
Subiecte: 3

6 august 2010 la 11:30

Bun butuc... Nu ma dau pe el dar l-am incercat

destul de zgomotis , mergea usor ... Ce pot spune mai mult...

Ps: Cred ca Primo mix sau Proper k7 imi voi lua si eu cat de curand :)

ultima modificare: 6 august 2010 la 11:55

rog administratorul sa imi stearga acest cont,deoarece nu il mai folosesc.

Trimite mesaj
Posturi: 78
Subiecte: 2

7 august 2010 la 23:43

PinkBmx: Ce`i ce se dau pe un butuc de spate Primo Mix sa`mi spuna parerile lor,cam cum se comporta butucu?(scuzati scrisul mai gresit abia mam trezit)

coaie eu nu pot sa te inteleg,te-ai trezit tu din somn,dar totusi sa scrii ''ce'i'' in loc de ''cei'' denota prostie nu somnolenta,las-o-n pula mea ca e culmea,ma jur!

ultima modificare: 7 august 2010 la 23:45

Andrei Radoi

Trimite mesaj
Posturi: 733
Subiecte: 15

8 august 2010 la 00:04

nastybmx: PinkBmx: Ce`i ce se dau pe un butuc de spate Primo Mix sa`mi spuna parerile lor,cam cum se comporta butucu?(scuzati scrisul mai gresit abia mam trezit)

coaie eu nu pot sa te inteleg,te-ai trezit tu din somn,dar totusi sa scrii ''ce'i'' in loc de ''cei'' denota prostie nu somnolenta,las-o-n pula mea ca e culmea,ma jur!

el sta sa precizeze sa il scuzam , cand intre timp putea sa verifice de gresesli :)))

Constantin M (nimeni)

Trimite mesaj
Posturi: 605
Subiecte: 7

8 august 2010 la 00:18

nastybmx: coaie eu nu pot sa te inteleg,te-ai trezit tu din somn,dar totusi sa scrii ''ce'i'' in loc de ''cei'' denota prostie nu somnolenta,las-o-n pula mea ca e culmea,ma jur!
Si deasta nu poti tu sa dormi acum ca a facut el o abatere gramaticala.. nu?

PinkBmx: Ce`i ce se dau pe un butuc de spate Primo Mix sa`mi spuna parerile lor,cam cum se comporta butucu?(scuzati scrisul mai gresit abia mam trezit)
Nu detin un astfel de butuc dar l-am incercat pe mai multe bmxuri si pot spune ca are un singur dezavantaj.. anume greutatea. Dar daca stai sa te gandesti la rezistenta lui ?uiti? de cele cateva grame in plus. :))

Catana (Bocsha) Bogdan Ioan

Trimite mesaj
Posturi: 564
Subiecte: 33

8 august 2010 la 00:52

numai vorbe de lauda aud despre el..si despre cel vechi si despre cel nou...nimeni nu are problema cu el si cunosc vreo 6 proprietari.suna tare apropo!

Szilard Jago

Trimite mesaj
Posturi: 116
Subiecte: 6

8 august 2010 la 14:03

Eu zick ca merita bannii :> mai ales ca o aparut la draculabmx moldele de 2010 si un preten sio cumparat una alba si arata foarte bine 8->

ionut alexandru

Trimite mesaj
Posturi: 409
Subiecte: 2

8 august 2010 la 14:14

e mult prea greu pt un butuc chair si de street ( 590 grame daca nu ma insel ). poti alege khe die hure la aceeasi bani de pe bikexpert.ro , die hure are 450 g costa tot 450 ron si din cate am inteles singurul dezavantaj ar fi axul acela tip racing din 3 bucati ( desi e discutabila treaba asta - uni zic ceva altii altceva ) . peronal recomand un eclat sau shadow daca e sa mai strangi bani daca nu un wtp supreme ( daca mai gasesti caci tre sa vb cu cei de la kerobike daca mai au ) , die hure , odyssey v3 ( un butuc f simplu ) . proper nu prea recomand caci nu rezista asa bine la ciocaneala unui incepator si sunt mai mult butuci f light decat butuci rezistenti . bafta la ales acum

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes