Parerrea desepre primo mix
|
Poinaru Alex Posturi: 70 Subiecte: 13 |
6 august 2010 la 10:53 Ce`i ce se dau pe un butuc de spate Primo Mix sa`mi spuna parerile lor,cam cum se comporta butucu?(scuzati scrisul mai gresit abia mam trezit) |
| Citeaza |
|
Bade Vasile! zis Cioamag Posturi: 474 Subiecte: 3 |
6 august 2010 la 11:30 Bun butuc... Nu ma dau pe el dar l-am incercat
|
| Citeaza |
|
rog administratorul sa imi stearga acest cont,deoarece nu il mai folosesc. Posturi: 78 Subiecte: 2 |
7 august 2010 la 23:43 PinkBmx: Ce`i ce se dau pe un butuc de spate Primo Mix sa`mi spuna parerile lor,cam cum se comporta butucu?(scuzati scrisul mai gresit abia mam trezit)
|
| Citeaza |
|
Andrei Radoi Posturi: 733 Subiecte: 15 |
8 august 2010 la 00:04 nastybmx: PinkBmx: Ce`i ce se dau pe un butuc de spate Primo Mix sa`mi spuna parerile lor,cam cum se comporta butucu?(scuzati scrisul mai gresit abia mam trezit)
|
| Citeaza |
|
Constantin M (nimeni) Posturi: 605 Subiecte: 7 |
8 august 2010 la 00:18 nastybmx: coaie eu nu pot sa te inteleg,te-ai trezit tu din somn,dar totusi sa scrii ''ce'i'' in loc de ''cei'' denota prostie nu somnolenta,las-o-n pula mea ca e culmea,ma jur!
|
| Citeaza |
|
Catana (Bocsha) Bogdan Ioan Posturi: 564 Subiecte: 33 |
8 august 2010 la 00:52 numai vorbe de lauda aud despre el..si despre cel vechi si despre cel nou...nimeni nu are problema cu el si cunosc vreo 6 proprietari.suna tare apropo! |
| Citeaza |
|
Szilard Jago Posturi: 116 Subiecte: 6 |
8 august 2010 la 14:03 Eu zick ca merita bannii :> mai ales ca o aparut la draculabmx moldele de 2010 si un preten sio cumparat una alba si arata foarte bine 8-> |
| Citeaza |
|
ionut alexandru Posturi: 409 Subiecte: 2 |
8 august 2010 la 14:14 e mult prea greu pt un butuc chair si de street ( 590 grame daca nu ma insel ). poti alege khe die hure la aceeasi bani de pe bikexpert.ro , die hure are 450 g costa tot 450 ron si din cate am inteles singurul dezavantaj ar fi axul acela tip racing din 3 bucati ( desi e discutabila treaba asta - uni zic ceva altii altceva ) . peronal recomand un eclat sau shadow daca e sa mai strangi bani daca nu un wtp supreme ( daca mai gasesti caci tre sa vb cu cei de la kerobike daca mai au ) , die hure , odyssey v3 ( un butuc f simplu ) . proper nu prea recomand caci nu rezista asa bine la ciocaneala unui incepator si sunt mai mult butuci f light decat butuci rezistenti . bafta la ales acum |
| Citeaza |