Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Fibrax
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

Tepar

Moldovan Reinitz Jozsef

Trimite mesaj
Posturi: 5
Subiecte: 1

26 iunie 2010 la 21:36

Gheorghe Cosmin (http://www.dirtbike.ro/membri/gheorghe-cosmin/)

Am vrut sa cumpar furca Suntour XCR pusa la vanzare de acesta (http://www.dirtbike.ro/bazar/furci/39143-vand-xcr.htm), am stabilit pretul, modul de livrare (ramburs Fancourier), etc, dupa doua zile a venit coletul...dar in loc de XCR in cutie era un Rock Shox Dart1 intr-o stare foarte proasta (multe lovituri, reglajul nu functioneaza). Binenteles ca acum nu raspunde la PM, telefon messenger...

Am pus acest topic ca sa va ganditi de doua ori inainte sa cumparati ceva de la el...

Andrei Serchis

Trimite mesaj
Posturi: 1826
Subiecte: 50

26 iunie 2010 la 21:39

dar totusi era dart 1, nu xcr ;)). imi pare rau pentru teapa ta.

George Anghelescu

Trimite mesaj
Posturi: 441
Subiecte: 20

26 iunie 2010 la 21:44

Ce nenorocit. Daca ar stii masa si tacsu' ce face fisu' l-ar bate cu scandura.

Mardare Theodor C-tin

Trimite mesaj
Posturi: 34

26 iunie 2010 la 21:49

Serk.: dar totusi era dart 1, nu xcr ;)). imi pare rau pentru teapa ta.
XCR > Dart 1 ;)
On: Naspa de tine, ala probabil o fi vreun sarac disperat de bani.O sa vada el ce-o s-o primeasca in scurt timp, ca roata se intoarce!

Vlad Maris

Trimite mesaj
Posturi: 136
Subiecte: 9

26 iunie 2010 la 21:57

breakshow: Ce nenorocit. Daca ar stii masa si tacsu' ce face fisu' l-ar bate cu scandura.
nu'i intereseaza :-j

Moldovan Reinitz Jozsef

Trimite mesaj

26 iunie 2010 la 22:18

@Mvlad: nu'i intereseaza

mi-am dat sema...am vorbit cu masa..

ultima modificare: 26 iunie 2010 la 22:19

Serban Horatiu

Trimite mesaj
Posturi: 137
Subiecte: 11

26 iunie 2010 la 22:23

TRAIM IN ROMANIA !!! oare cand o sa va invatati minte sa cumparati de la magazin sau doar de la voi din oras sa va intalniti cu omu fata in fata ???

Vlad Maris

Trimite mesaj

26 iunie 2010 la 22:23

jozzo: @Mvlad: nu'i intereseaza

mi-am dat sema...am vorbit cu masa..

zau? :)) de unde ai avut nr ei? :-?

ultima modificare: 26 iunie 2010 la 22:25

Vlad Maris

Trimite mesaj

26 iunie 2010 la 22:24

ultima modificare: 26 iunie 2010 la 22:24

Raul

Trimite mesaj
Posturi: 80
Subiecte: 4

26 iunie 2010 la 22:30

nasol man..macar ai dat mult pe furca?

Moldovan Reinitz Jozsef

Trimite mesaj

26 iunie 2010 la 22:32

@Mvlad: zau? de unde ai avut nr ei?

de fapt era matusa lui...ea a trimis coletul si a trecut si nr. de tel....

Moldovan Reinitz Jozsef

Trimite mesaj

26 iunie 2010 la 22:35

Tng-3D: nasol man..macar ai dat mult pe furca?

N-am dat mult, dar pe la urma nu numai de bani e vorba...

Ayame Andrei

Trimite mesaj
Posturi: 433
Subiecte: 5

26 iunie 2010 la 22:40

horytkd: TRAIM IN ROMANIA !!! oare cand o sa va invatati minte sa cumparati de la magazin sau doar de la voi din oras sa va intalniti cu omu fata in fata ???
Corect...shi nu prea...crede-ma k eu am luat pana acum de la vreo 7-8 oameni piese shi nici o tzeapa pana acum...cu unu chiar am facut schimb de bike-uri shi spre uimirea mea mi-a trimis bike-ul lui chiar inainte k eu sa il puun la posta

Evitati sa faceti afaceri cu copii(10-14) ei nu se gandesc k intr-o zi se pot trezi cu unu de 16-17 ani peste ei in fata blocului...
Iar pentru siguranta....punetii sa faca poza la Buletin....;)....asa e cel mai bine k va da adresa corecta....
Shi k dc tot trimiteti prin fan courier punetii sa bifeze casuta aia sa puteti vedea ce este in colet...adica sa il poti deschide sa vezi ce e......

Andrei Serchis

Trimite mesaj
Posturi: 1826
Subiecte: 50

26 iunie 2010 la 22:42

macar pe aia far' de buletin ii sperii cu "vin la tactu la servici"

Moldovan Reinitz Jozsef

Trimite mesaj

26 iunie 2010 la 22:48

Nimeni De Nicaieri: horytkd: TRAIM IN ROMANIA !!! oare cand o sa va invatati minte sa cumparati de la magazin sau doar de la voi din oras sa va intalniti cu omu fata in fata ???
Corect...shi nu prea...crede-ma k eu am luat pana acum de la vreo 7-8 oameni piese shi nici o tzeapa pana acum...cu unu chiar am facut schimb de bike-uri shi spre uimirea mea mi-a trimis bike-ul lui chiar inainte k eu sa il puun la posta

Evitati sa faceti afaceri cu copii(10-14) ei nu se gandesc k intr-o zi se pot trezi cu unu de 16-17 ani peste ei in fata blocului...
Iar pentru siguranta....punetii sa faca poza la Buletin....;)....asa e cel mai bine k va da adresa corecta....
Shi k dc tot trimiteti prin fan courier punetii sa bifeze casuta aia sa puteti vedea ce este in colet...adica sa il poti deschide sa vezi ce e......

Am mai cumparat si eu, si n-am patit nimic, acum s-a intamplat prima oara. Mersi pt sfaturi..

Cosmin Florin Craciun

Trimite mesaj
Posturi: 592
Subiecte: 12

26 iunie 2010 la 22:52

Nimeni De Nicaieri: horytkd: TRAIM IN ROMANIA !!! oare cand o sa va invatati minte sa cumparati de la magazin sau doar de la voi din oras sa va intalniti cu omu fata in fata ???

Bifeaz-o tu:))ca eu n-am mai gasit-o pe formulare de vreun an

ultima modificare: 26 iunie 2010 la 22:52

Bade Vasile! zis Cioamag

Trimite mesaj
Posturi: 474
Subiecte: 3

27 iunie 2010 la 00:51

nu mai avem aceasta castuta de 1 timp destul de mare... nu mai au voie sa ne lase sa desfacem inainte de a platii si de a semna de primire :)

Gabi Muscan

Trimite mesaj
Posturi: 246
Subiecte: 11

28 iunie 2010 la 02:20

gunoiu.primu stalp sa fie a lui ..las ca il bate Dumnezo si pe el nu iti face problemeca roata nu sta pe loc:(:)