Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • RockShox
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

Eastern Ramrodder sau We the people Arcade?

Paparau Stefan

Trimite mesaj
Posturi: 2
Subiecte: 1

11 iunie 2010 la 23:52

Salutare ziceti-mi si mie va rog ce sa aleg dintre astea 2 bmx-uri!!!

Robert Cosma

Trimite mesaj
Posturi: 149
Subiecte: 10

11 iunie 2010 la 23:56

we the people fara discutii ;)

Paparau Stefan

Trimite mesaj
Posturi: 2

11 iunie 2010 la 23:57

ok man ms mult ;)Sper sa fiu multumit de el

Ayame Andrei

Trimite mesaj
Posturi: 433
Subiecte: 5

11 iunie 2010 la 23:58

La ora actuala WTB cam bate toate topurile la vanzarile modelelor de anu asta:) shi nimeni nu a reusit pana acum sa rupa vreunul....pe cand piese Eastern cam lasa de dorit la rezistenta in timp:)(No offence cei ce poseda piese Eastern!)
Asa k eu zic sa mergi pe Arcade:)>-!

Cosmin Oprinesc

Trimite mesaj
Posturi: 763
Subiecte: 4

12 iunie 2010 la 00:31

WTP. Poti intreba pe cei de pe site care au Arcade,si o sa iti spuna pareri din proprie experienta!

Matar Kassem Mario (Tecktonelnoua)

Trimite mesaj
Posturi: 1156
Subiecte: 48

12 iunie 2010 la 00:33

eu as alege wtp-ul , are piese mai ok decat ramrodder am incercat amandoua bikeurile si cadrul de la arcade are o geometrie mai buna decat eastern-ul plus ca ai piese mai bune pe el si ca e mai usurel...

ca..........

Trimite mesaj
Posturi: 117
Subiecte: 10

12 iunie 2010 la 09:14

easternul este din hi-ten un material care e cam prost si se fisureaza repede iar arcade are cadrul si furac full CrMo

vlad

Trimite mesaj
Posturi: 96

12 iunie 2010 la 09:57

doamne nu inteleg cum puteti alege numai wtp sunteti obsedati de el sigur ca va luati, poate uni isi iau doar sa se plimbe prin oras cu el fara sa incerce niciun trick. infine :-j iati eastern fi sigur nu te lua dupa alti:-j ca zic prosti uni...

Draghici Andrei

Trimite mesaj
Posturi: 75

12 iunie 2010 la 11:55

as alege wtp din mai multe motive...arata si mai bine, are piese mai bune si raport calitate pret eu cred ca este foarte bun am avut ocazia sa ma dau si eu pe unu de 2010 si nu sunt rele deloc...akm sa nu te astepti sa fie ca un zodiac sau volta ptr k nu vor fii dar la banii lui bmx e suuper suuper ok...:)

Sparky

Trimite mesaj
Posturi: 188

12 iunie 2010 la 13:23

Nimeni De Nicaieri: La ora actuala WTB cam bate toate topurile la vanzarile modelelor de anu asta:) shi nimeni nu a reusit pana acum sa rupa vreunul....pe cand piese Eastern cam lasa de dorit la rezistenta in timp:)(No offence cei ce poseda piese Eastern!)
Asa k eu zic sa mergi pe Arcade:)>-!

inainte sa fii prost observ ca esti inginer :). Cand te dai pe un bmx, in cazul vostru plimbare , voi va dati cu firma? sau cu calitatile bmx-ului? Incearca sa arunci un ochi peste un review al celor 2 bmx-uri si poate o sa fii apt sa tragi o concluzie.

wtp arcade : http://bicishop.ro/BMX-WTP-We-The-People-Arcade-956.html
eastern ramrodder : http://www.rscycles.co.uk/eastern-ramrodder-2010-bmx-bike--eastern-2010-3848-p.asp

Si eu tot pe arcade as merge dar nu ar strica nici un ramrodder. Ce ma enerveaza sunt comentariile facute pe spusele altora ( mi-a zis !@@#$# ca eastern se rupe repede iar eu sunt prost si-l cred ).

Un on topic mai bun din partea mea ar fii : Ce vrei tu sa-ti alegi este o bicicleta de inceput deci nu te astepta la super calitati, cumpara pe oricare din cele 2 pentru ca tu sigur nu ai sa regreti si nici n-o sa faci diferenta.

ultima modificare: 12 iunie 2010 la 13:26

Aliiin.

Trimite mesaj
Posturi: 129
Subiecte: 6

13 iunie 2010 la 00:58

Asta este o intrebare gen: Mongoose Mischief sau Wtp Envy.

ON: As alege Arcade, mi se pare mai rezistent si este mult mai usor!!!:)

Dani Bas

Trimite mesaj
Posturi: 68

13 iunie 2010 la 15:21

eastern! eu am cadru eastern ramrodder si e usor si rezistent! Acum toti wtp si eastern suck's:)) Amadoua se pot fisura sau indoi! TOti spun wtp dar toti care zic eastern suck's nu s-au dat pe eastern! Deci eastern sigur!

Andrei Nicolae (bikerbz)

Trimite mesaj
Posturi: 432
Subiecte: 8

13 iunie 2010 la 18:12

daca este vorba de bike stock si de modelele de 2009 Eastern se pisa pe WTP (la piese)...
daca e vorba de cele de 09:
Eastern : Cauciucuri mai bune decat pe wtp (avantaj)
Eastern: Foaie Eastern Medusa 25t fata de cea Salt de 33t de pe wtp (avantaj)
Eastern: Pedale Eastern CFRP fata de Odyssey Twisted PC (dejavantaj)
Eastern: Butuc Spate cu driver de 9t fata de cel Salt cu freewheel odyssey 13t (avantaj)
in rest piesele is cam aceleasi

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes