Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Rubena
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

subiect inchis Ce se intampla? PENTRU ADMIN

Florin

Trimite mesaj
Posturi: 16
Subiecte: 3

2 septembrie 2010 la 12:35

Salut acest mesaj este in special pentru admin .
Ieri seara la ora 23-24 seara la nou pe forum aparea asa 'M@ie Admin' in fiecare linie scris de unu mirelll cred ca a facut un hack ...:S:S:S

Draganescu Stefan

Trimite mesaj
Posturi: 197
Subiecte: 8

2 septembrie 2010 la 12:44

S-a rezolvat problema, 2 protestanti erau nemultumiti din cauza ca li s-a sters contul si doreau razbunare :-? cam atat, nimic grav. Acum chiar li sa sters contul definitiv + ban ip.

ultima modificare: 2 septembrie 2010 la 12:45

Dan Gabriel (whitebiker)

Trimite mesaj
Posturi: 657
Subiecte: 23

2 septembrie 2010 la 12:50

Eu as zice ca sa facem o strangere de bani , care sa ajunga in mana unuia dintre admini ( am inteles ca sunt 3) . Si acela sa angajeze sau sa il plateasca pe unu sa faca acest site cum trebuie . Adica sa ....stie el cum e mai bine .
Daca intrebati cum , este foarte usor .Suntem peste 1000 de membri seriosi si , rugam adminul sa faca un card , si fiecare dintre noi care doreste sa depuna bani, sa ii ceara numarul de card , ca sa ii punem bani acolo . Fiiecare cat il duce buzunaru .
Asa cu bani astia adminul poate pune pe cineva care lucreaza in asa ceva sa faca ce trebuie . Credeti ca adminii nu ar bea si ei o bere sau sa se uite la meci in loc sa stea pe dirtbike ? .

Nu-mi sariti in cap . A fost o idee .

Raul Alberto ( PaPi )

Trimite mesaj
Posturi: 80
Subiecte: 4

2 septembrie 2010 la 12:59

whitebiker: Eu as zice ca sa facem o strangere de bani , care sa ajunga in mana unuia dintre admini ( am inteles ca sunt 3) . Si acela sa angajeze sau sa il plateasca pe unu sa faca acest site cum trebuie . Adica sa ....stie el cum e mai bine .
Daca intrebati cum , este foarte usor .Suntem peste 1000 de membri seriosi si , rugam adminul sa faca un card , si fiecare dintre noi care doreste sa depuna bani, sa ii ceara numarul de card , ca sa ii punem bani acolo . Fiiecare cat il duce buzunaru .
Asa cu bani astia adminul poate pune pe cineva care lucreaza in asa ceva sa faca ce trebuie . Credeti ca adminii nu ar bea si ei o bere sau sa se uite la meci in loc sa stea pe dirtbike ? .

Nu-mi sariti in cap . A fost o idee .

iti zic eu ca is detreaba uni dar alti chiar nu pun un leu sau pnm,nai cu cn discuta,toti se trag pe cur cand ii vorba de plata..8-|

Draganescu Stefan

Trimite mesaj
Posturi: 197
Subiecte: 8

2 septembrie 2010 la 13:00

"Admini" inseamna Administrator, este treba lui sa fie capul site-ului si sa ii tina pe ceilalti in frau, cu atat mai bine ca sunt 3, le e mai usor sa dea ban.

Пошел на хуй, администратор!

Trimite mesaj
Posturi: 104

2 septembrie 2010 la 13:04

Cred ca a mai fost propus acest lucru o data, dar incerc sa vi-l reamintesc.Ar trebui ca atunci cand fiecare om vrea sa-si faca un cont, sa trimita un SMS la un anumit numar cu o taxa simbolica...1 EUR, undeva pe-acolo.Si sa vedem daca domnul frustrat de aseara va mai avea chef sa-si faca 50 de conturi;).

ultima modificare: 2 septembrie 2010 la 13:05

Dan Gabriel (whitebiker)

Trimite mesaj
Posturi: 657
Subiecte: 23

2 septembrie 2010 la 13:11

Eu nu am vazut aceea faza cu inscrierea de 1 euro . Dar sa stii ca ar merita .
Daca se inscriu inca 1000 de membri ( au fost 6000 de membri ) ganditiva cum ar fi acest site . Pai nu ai mai gasi cioflengari sau alte minunati .
Asta este daca se amarasc sa dea 10 lei care -i arunca pe un energizant ......

Andrei Pancoci ( Andrei9.81 )

Trimite mesaj
Posturi: 104

2 septembrie 2010 la 14:23

Capuşarul: Cred ca a mai fost propus acest lucru o data, dar incerc sa vi-l reamintesc.Ar trebui ca atunci cand fiecare om vrea sa-si faca un cont, sa trimita un SMS la un anumit numar cu o taxa simbolica...1 EUR, undeva pe-acolo.Si sa vedem daca domnul frustrat de aseara va mai avea chef sa-si faca 50 de conturi;).

Ma tu esti nebun? Nici pe okazii nu vezi asa ceva. Acolo e mai misto treaba, iti faci cate conturi vrei, numere de telefon valabile sa ai.
Eu zic ca mai bine facem ca ei, adica te inscrii si la un moment dat iti cere sa bagi nr de tel, si iti trimite un cod prin sms, bagi codu pe site, ti`ai activat contul. Iar a 2-a oara nu mai poti sa bagi acelasi nr de telefon, trebuie sa ai alt numar ca sa iti poata trimite codul. Nu cu 1EUR, pana mea, ce`i aici? Site de donatii pe sinistrati?

Macovei Stefan

Trimite mesaj
Subiecte: 1

2 septembrie 2010 la 14:25

Capuşarul: Cred ca a mai fost propus acest lucru o data, dar incerc sa vi-l reamintesc.Ar trebui ca atunci cand fiecare om vrea sa-si faca un cont, sa trimita un SMS la un anumit numar cu o taxa simbolica...1 EUR, undeva pe-acolo.Si sa vedem daca domnul frustrat de aseara va mai avea chef sa-si faca 50 de conturi;).
eu sunt de acord cred ca este singurul mod prin care putem scapa de asemenea specimene. ;)

Luchian Marian
Administrator

Trimite mesaj
Posturi: 168
Subiecte: 4

2 septembrie 2010 la 14:27

Kenny.: Salut acest mesaj este in special pentru admin .
Ieri seara la ora 23-24 seara la nou pe forum aparea asa 'M@ie Admin' in fiecare linie scris de unu mirelll cred ca a facut un hack ...:S:S:S

Nu evorba de nici un hack ci de un script banal care trimite mesaje. Acum ca stim la ce riscuri este supus siteu o sa facem in asa fel incat sa il securizam mai bine. Intr-un fel multumul spammerilor ca ne-au deschis ochii si ca acum stim ce avem de facut.

Macovei Stefan

Trimite mesaj
Subiecte: 1

2 septembrie 2010 la 14:29

Addicted2Ride: Capuşarul: Cred ca a mai fost propus acest lucru o data, dar incerc sa vi-l reamintesc.Ar trebui ca atunci cand fiecare om vrea sa-si faca un cont, sa trimita un SMS la un anumit numar cu o taxa simbolica...1 EUR, undeva pe-acolo.Si sa vedem daca domnul frustrat de aseara va mai avea chef sa-si faca 50 de conturi;).

Ma tu esti nebun? Nici pe okazii nu vezi asa ceva. Acolo e mai misto treaba, iti faci cate conturi vrei, numere de telefon valabile sa ai.
Eu zic ca mai bine facem ca ei, adica te inscrii si la un moment dat iti cere sa bagi nr de tel, si iti trimite un cod prin sms, bagi codu pe site, ti`ai activat contul. Iar a 2-a oara nu mai poti sa bagi acelasi nr de telefon, trebuie sa ai alt numar ca sa iti poata trimite codul. Nu cu 1EUR, pana mea, ce`i aici? Site de donatii pe sinistrati?

am 4 numere. ce-i drept numai unul are credit....pe criza asta:( oricum, asta ar insemna ca pot avea 4 conturi. adik ar fi bataie de cap inutila pt. admini. cu euroii e cel mai bn.

Costi Iordan
Administrator

Trimite mesaj
Posturi: 203
Subiecte: 28

2 septembrie 2010 la 14:33

Ce sa intamplat serile trecute se numeste spam. Niste baieti s-au suparat ca mi-am permis sa le sterg conturile.

Eu din cate stiu sunt doar 2 administratori...

Nici unul dintre noi nu avem nevoie de bani de la useri ca sa ne facem treaba.

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes