Ce se intampla? PENTRU ADMIN
|
Florin Posturi: 16 Subiecte: 3 |
2 septembrie 2010 la 12:35 Salut acest mesaj este in special pentru admin .
|
| Citeaza |
|
Draganescu Stefan Posturi: 197 Subiecte: 8 |
2 septembrie 2010 la 12:44 S-a rezolvat problema, 2 protestanti erau nemultumiti din cauza ca li s-a sters contul si doreau razbunare :-? cam atat, nimic grav. Acum chiar li sa sters contul definitiv + ban ip. |
| Citeaza |
|
Dan Gabriel (whitebiker) Posturi: 657 Subiecte: 23 |
2 septembrie 2010 la 12:50 Eu as zice ca sa facem o strangere de bani , care sa ajunga in mana unuia dintre admini ( am inteles ca sunt 3) . Si acela sa angajeze sau sa il plateasca pe unu sa faca acest site cum trebuie . Adica sa ....stie el cum e mai bine .
|
| Citeaza |
|
Raul Alberto ( PaPi ) Posturi: 80 Subiecte: 4 |
2 septembrie 2010 la 12:59 whitebiker: Eu as zice ca sa facem o strangere de bani , care sa ajunga in mana unuia dintre admini ( am inteles ca sunt 3) . Si acela sa angajeze sau sa il plateasca pe unu sa faca acest site cum trebuie . Adica sa ....stie el cum e mai bine .
|
| Citeaza |
|
Draganescu Stefan Posturi: 197 Subiecte: 8 |
2 septembrie 2010 la 13:00 "Admini" inseamna Administrator, este treba lui sa fie capul site-ului si sa ii tina pe ceilalti in frau, cu atat mai bine ca sunt 3, le e mai usor sa dea ban. |
| Citeaza |
|
Пошел на хуй, администратор! Posturi: 104 Subiecte: 3 |
2 septembrie 2010 la 13:04 Cred ca a mai fost propus acest lucru o data, dar incerc sa vi-l reamintesc.Ar trebui ca atunci cand fiecare om vrea sa-si faca un cont, sa trimita un SMS la un anumit numar cu o taxa simbolica...1 EUR, undeva pe-acolo.Si sa vedem daca domnul frustrat de aseara va mai avea chef sa-si faca 50 de conturi;). |
| Citeaza |
|
Dan Gabriel (whitebiker) Posturi: 657 Subiecte: 23 |
2 septembrie 2010 la 13:11 Eu nu am vazut aceea faza cu inscrierea de 1 euro . Dar sa stii ca ar merita .
|
| Citeaza |
|
Andrei Pancoci ( Andrei9.81 ) Posturi: 104 Subiecte: 3 |
2 septembrie 2010 la 14:23 Capuşarul: Cred ca a mai fost propus acest lucru o data, dar incerc sa vi-l reamintesc.Ar trebui ca atunci cand fiecare om vrea sa-si faca un cont, sa trimita un SMS la un anumit numar cu o taxa simbolica...1 EUR, undeva pe-acolo.Si sa vedem daca domnul frustrat de aseara va mai avea chef sa-si faca 50 de conturi;).
|
| Citeaza |
|
Macovei Stefan Posturi: 16 Subiecte: 1 |
2 septembrie 2010 la 14:25 Capuşarul: Cred ca a mai fost propus acest lucru o data, dar incerc sa vi-l reamintesc.Ar trebui ca atunci cand fiecare om vrea sa-si faca un cont, sa trimita un SMS la un anumit numar cu o taxa simbolica...1 EUR, undeva pe-acolo.Si sa vedem daca domnul frustrat de aseara va mai avea chef sa-si faca 50 de conturi;).
|
| Citeaza |
|
Luchian Marian Administrator Posturi: 168 Subiecte: 4 |
2 septembrie 2010 la 14:27 Kenny.: Salut acest mesaj este in special pentru admin .
|
| Citeaza |
|
Macovei Stefan Posturi: 16 Subiecte: 1 |
2 septembrie 2010 la 14:29 Addicted2Ride: Capuşarul: Cred ca a mai fost propus acest lucru o data, dar incerc sa vi-l reamintesc.Ar trebui ca atunci cand fiecare om vrea sa-si faca un cont, sa trimita un SMS la un anumit numar cu o taxa simbolica...1 EUR, undeva pe-acolo.Si sa vedem daca domnul frustrat de aseara va mai avea chef sa-si faca 50 de conturi;).
|
| Citeaza |
|
Costi Iordan Administrator Posturi: 203 Subiecte: 28 |
2 septembrie 2010 la 14:33 Ce sa intamplat serile trecute se numeste spam. Niste baieti s-au suparat ca mi-am permis sa le sterg conturile.
|
| Citeaza |

cred ca este singurul mod prin care putem scapa de asemenea specimene. ;)