Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Promax
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

VicKuLetZ

Sondaj de opinie

Pe cine excludeti de pe site? (66 voturi)
  • rares.borders!
  • VicKuLetZ!
ca acest cont nu mai este valabil

Trimite mesaj
Posturi: 26
Subiecte: 14

9 martie 2010 la 19:58

topic inchis vorba celorlalti bikeri

ultima modificare: 9 martie 2010 la 21:46

Andrei Radoi

Trimite mesaj
Posturi: 733
Subiecte: 15

9 martie 2010 la 20:01

Scuze dar nu prea am inteles scopul topicului inafara faptului ca ne informezi ca vickuletz este neserios.

Victor Holotescu

Trimite mesaj
Posturi: 374
Subiecte: 21

9 martie 2010 la 20:04

ce minti ca tiam dat fara 3 suruburi si zgariata , cnd nu ii asa, macar de faceai si tu o poza.. :(
eu am de facut print screen cnd tu nu ai nici o dovada ca am scris ce scri tu acolo
team facut ungur pentru ca unii unguri sunt mai pro*ti nu pentru ca numele tau de familie e de unguri, vrei sa demonstrez cu niste print screenuri la astia de pe site ca nu ai zis de la ineput ca ai cadru din ulm

+ de asta ma uit frecvent pe useru tau si ai avut josh harrington dupa gutter shark dupa iar josh harrington si oricum nu aveai cum sa il cumperi in 2 zile...

EU AM CUM SA DEMONSTREZ CE AM ZIS IN TOPICU MEU, TU NU AI CUM SA DEMONSTREZI CE AI SCRIS MAI SUS, DE CE NU AI FACUT CND TIAM DAT PIPA DAK ERA IN STAREA IN CARE AI DECLARATO TU? NU A FOST ASA.PUNCT

EDIT: AM FACUT COMBINATII CU MAI MULTI DE PE SITEU ASTA PE CARE II ROG SA SCRIE AICI DESPRE PIESELE PE CARE LE-AM VANDUT SI STARE IN CARE ERAU FATA DE CEA CARE AM SPUSO EU CAND ERA VORBA DE O INTELEGERE

EDIT2: Acum am vazut ca ai scris ca team facut italian, asta de unde ai mai scoso? De ce is agramat, ca team facut ungur si prostia ta a simtito?

ultima modificare: 9 martie 2010 la 20:16

ionut sava

Trimite mesaj
Posturi: 32
Subiecte: 8

9 martie 2010 la 20:05

asa si?;;) va puteti certa pe pm;)

ultima modificare: 9 martie 2010 la 20:06

Chiş George Cristian

Trimite mesaj
Posturi: 477
Subiecte: 4

9 martie 2010 la 20:10

Spalatul rufelor in public e noua moda.

Fu*k off, both of you!

ultima modificare: 9 martie 2010 la 20:11

borosh vali

Trimite mesaj
Posturi: 6

9 martie 2010 la 20:11

rares_borders: salut acum ceva timp am avut o altercatie cu VicKuLetZ care mi-a vandut o pipa si aia fara 3 suruburi si lovita toata va spun ca este un magar i-am spus ca am avut un gutter shark luat din Germania din orasul ULM si pedalierul furca si foaia de pe danscomp.com comandate de varul meu ce sta in California iar apoi trimise de el in romania pedalierul ajuns si vazand ca are o culoare foarte urata m-am decis sa il duc la un vopsitor bun sa il fac ca nou apoi sa il pun pe bicicleta apoi am gasit alt ceva si m-am decis sa il vand vazand ca este de treaba l-am intrebat daca vrea ca stiam ca el mai cumpara piese si ca are bike fain apoi incepe sa ma injure:VicKuLetZ . (09.03.2010 19:43:00): morti mati VicKuLetZ . (09.03.2010 19:42:42): sa ii dau la mata la muie pana ii dau zabalele pe afara si sa iti umplu tie pizda de slobd VicKuLetZ . (09.03.2010 19:41:27): esti retardat? VicKuLetZ . (09.03.2010 19:38:36): idioata sa o faci pe mata in pizda mati sa iti fut tot neamu ala al tau de unguri

Aveti grija ca este un agramat numele meu de familie este Constantin iar el zice ca este nume de UNGUR nu stie pe ce lume traieste nu stie nume de romani apoi zice ca Rares este nume de Italian.Eu nu i-am facut nimic doar l-am intrebat daca vrea iar el ma injura de mama? Va rog sa faceti ce este mai bine sa ma excludeti pe mine sau pe el.(Cadrul Gutter Shark a fost vandut unui baiat pe nume Dan din bucurestacesta este id-ul sau de Messenger:t.godfather iar eu mi-am luat un Premium Josh Harrington.).
vezi-ti de treaba......am fost cu victor cand ti-a facut pachetul cu pipa.......era ca noua si avea toate suruburile;)

razvan ursache

Trimite mesaj
Posturi: 86

9 martie 2010 la 20:14

din respect pt acest site,nu mai postati nici un raspuns

SHARON

Trimite mesaj
Posturi: 165

9 martie 2010 la 20:39

Cumparati de la VICK,ESTE OM DE INCREDERE!ZIC ASTA PE PROPRIA EXPERIENTA,NU VA LUATI DUPA RARES ALA!nu are si el ce face,sufera ca are nu stiu ce cadru si ce piese , eu am luat un ghidon de la vick si este in perfecta stare,nu am luat nici o teapa sau alceva,nu il luati inseama,cred ca ia dat masa o bataie ca nu sia facut temele si isi razbuna nervii pe alcineva!!!!

Edit2:::: am uitat sa spun ca,cadrul lam cumparat tot de la el si nu a dat nici o teapa,era exact ca in poze!!!!!!!!!!!!!!!nu va luati dupa el e smecher ca are si ala cadru premium si nu stie nimic sa dea cu el!!!!!

Vick este unul dintre cei mai de treaba/seriosi tipi de pe site si cineva care vrea sa ma contrazica sa taca dreacu ca asta e adevarul!

ultima modificare: 9 martie 2010 la 20:46

Baterie Palos.

Trimite mesaj
Posturi: 104

9 martie 2010 la 20:45

vanilie: Cumparati de la VICK,ESTE OM DE INCREDERE!ZIC ASTA PE PROPRIA EXPERIENTA,NU VA LUATI DUPA RARES ALA!nu are si el ce face,sufera ca are nu stiu ce cadru si ce piese , eu am luat un ghidon de la vick si este in perfecta stare,nu am luat nici o teapa sau alceva,nu il luati inseama,cred ca ia dat masa o bataie ca nu sia facut temele si isi razbuna nervii pe alcineva!!!!

Baiete,mai bine taci....serios.

Cosmin Florin Craciun

Trimite mesaj
Posturi: 592
Subiecte: 12

9 martie 2010 la 20:49

In unele zile chiar imi doresc sa fiu administrator.....Asta ar fi una

Cont dă ştărs

Trimite mesaj
Posturi: 25

9 martie 2010 la 20:54

vik ii un tzepar, niciodata nu mi`o dat o gogoasa pe banii lui, chiar daca mi`o promis-o :-w :-w:(:(

Dragos Dinca

Trimite mesaj
Posturi: 208
Subiecte: 1

9 martie 2010 la 20:55

mai bine lasati certurile pe alta data si lasati topicul sa moara si va uitati la fetele din josul paginii in costum de baie...stop bullshiting.

SHARON

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 20:56

alexboss: vik ii un tzepar, niciodata nu mi`o dat o gogoasa pe banii lui, chiar daca mi`o promis-o :-w :-w:(:(

ai dreptate,trebuia si mie sa imi trimita o bere prin posta,dar na mai apucat si mia trimis un redbull,tepar ce e!vorba lui toxi,ma duc cu levieru peste el!ada palalila girlatahau dau si il lau pa ciubalau si il mai si jap jap pe dulap si cand o sa se uite in ochii mei o sa il distrug psihologic @-)

ultima modificare: 9 martie 2010 la 20:59

Cosmin Oprinesc

Trimite mesaj
Posturi: 763

9 martie 2010 la 20:59

Ce ar fii sa facem fiecare topic de fiecare date cand ne certam,si sa spunem in topicul acela cat de tepar,si sa il facem cu ou si cu otet! >< Mai bine va rezolvati fiecare problema prin profil/PM,sau spuneai ce aveeai de zic in topicul care l-a facut el.Se duce site-ul asta cu asa useri. :(

Baterie Palos.

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 21:00

GATA MA,SUNTETI PENIBILI. Altii se chinuie sa afle niste raspunsuri,vor sa fie ajutati,si voi stati si tastati la subiectul asta.

GATA,tiganie! HOOOO!

Bafta!

marius

Trimite mesaj
Posturi: 28

9 martie 2010 la 21:01

Io am inteles ca ala la cumparat pe Vic din California din orasul ULM si ca la primit cu un pedalier pe care la vopsit si la vandut la unguri care s-au batut cu italienii

Savant de renume mondial

Trimite mesaj
Posturi: 250

9 martie 2010 la 21:05

:)) cred ca rezulatele poll-ului spun totul =))

Andrei Popa

Trimite mesaj
Posturi: 66
Subiecte: 12

unul mai destept ca celalat...

Ciobanu Madalin

Trimite mesaj
Posturi: 91
Subiecte: 3

ai dreptate:))

Savant de renume mondial

Trimite mesaj
Posturi: 250

9 martie 2010 la 21:06

alexboss: vik ii un tzepar, niciodata nu mi`o dat o gogoasa pe banii lui, chiar daca mi`o promis-o :-w :-w:(:(
toata lumea iti respecta parerea pentru ca esti boss

Victor Holotescu

Trimite mesaj
Posturi: 374
Subiecte: 21

9 martie 2010 la 21:07

=)) ala cu ip rutabil e boss

Cont dă ştărs

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 21:21

vick9bsk: =)) ala cu ip rutabil e boss

NU am luat de vreo 4ori ban pe acest site , sau mut nelimitat sau stergere de cont ;;);;);;)

SHARON

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 21:21

alexboss: vick9bsk: =)) ala cu ip rutabil e boss

NU am luat de vreo 4ori ban pe acest site , sau mut nelimitat sau stergere de cont ;;);;);;)

nici mult nu mai ai :))

Baterie Palos.

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 21:23

Metal: GATA MA,SUNTETI PENIBILI. Altii se chinuie sa afle niste raspunsuri,vor sa fie ajutati,si voi stati si tastati la subiectul asta.

GATA,tiganie! HOOOO!

Bafta!

SHARON

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 21:24

Metal: Metal: GATA MA,SUNTETI PENIBILI. Altii se chinuie sa afle niste raspunsuri,vor sa fie ajutati,si voi stati si tastati la subiectul asta.

GATA,tiganie! HOOOO!

Bafta!

gata am terminat...OFF TOPIC!

mateu Ungureanu

Trimite mesaj
Posturi: 88
Subiecte: 3

9 martie 2010 la 21:39

de ce nu ai facut un topic deala cu 3 variante...

1)tu 2)el si 3)amandoi

sunt curios cati ar fi mers pe variante 3...eu as fi fost unul.... ce tiganie

dani

Trimite mesaj
Posturi: 2

9 martie 2010 la 21:45

ma retrag e un topic de cacat vorba lui Metal

Mihăiţă

Trimite mesaj
Posturi: 153

9 martie 2010 la 21:47

vreau bicla de dirt: Io am inteles ca ala la cumparat pe Vic din California din orasul ULM si ca la primit cu un pedalier pe care la vopsit si la vandut la unguri care s-au batut cu italienii

=))), ba nu mai pot! stiti cum zic?

ultima modificare: 9 martie 2010 la 21:49

Cont dă ştărs

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 21:52

gogomanul_srl: ma retrag e un topic de cacat vorba lui Metal

=)))) HAHAHAHAHA
primu lui comm pe site e " ma retrag" chiar daca nu o comentat nimic , =))) =)) =) =))) =))) =)) =)) =)))

Parteneri

Light Bikes