Help me!!!
|
Victor Xtreme Posturi: 20 Subiecte: 6 |
4 septembrie 2010 la 18:09 Sall, stie cineva dak se poate repara un joc la furca, am fost la deka bike si mi-a zis cnva de acolo ca-mi trebuia tubulara de 10 ca sa-mi strang suruburile, dar cand am fost la servis nu prindea nici un surub:((, dar in rest cand am intors bike-ul mi-au cazut 2 garnituri tocite, si acum ce sa fac?, sa-mi iau altele si sa mi le pun la furca?? |
| Citeaza |
|
Teodor Sivu Posturi: 424 Subiecte: 18 |
4 septembrie 2010 la 19:05 Du furca la un service care se pricepe la furci ;) |
| Citeaza |
|
Serban Penu Posturi: 449 Subiecte: 7 |
5 septembrie 2010 la 22:14 sa inlocuiasca garniturile alea ca sa nu se mai intample dar oricum daca a prins joc nu mai are mult pana se babardeste de tot |
| Citeaza |
|
Adrian Sirb Posturi: 133 Subiecte: 4 |
5 septembrie 2010 la 23:21 ca idee... acuma nu stiu cat si tine si daca chiar functioneaza ... da' eu zic ca merita incercat ... daca are joc maricel ... poti sa o desfaci si sa ii pui o foita subtire dintr-o de suc ... chiar acolo sub semeringuri ... (am auzit ca tine o vreme daca nu fortezi f tare furca)
|
| Citeaza |
|
Alexandru Has Posturi: 645 Subiecte: 6 |
6 septembrie 2010 la 03:31 nici macar n-a zis de unde is garniturile alea, ce-i cu ele...dar sariti repede cu sfaturi. dupa cum arata furca, banuiesc eu ca pe ulei nu e, asa ca garniturile alea, ori de unde or fi, nu-s cea mai mare problema. acuma, cat despre jocul din bratele furcii, nush ce sa zic...nu vrea vad cum strangerea unui surub ar rezolva ceva. probabil ca problema e din...bucse, daca o avea asa ceva. cat despre bagat bucati de doze de suc in furca...ba!! voi sunteti normali?! voi ati auzit de frecare...si ce se intampla de obicei cand doua metale se freaca intre ele?! |
| Citeaza |
|
Victor Xtreme Posturi: 20 Subiecte: 6 |
6 septembrie 2010 la 14:04 Ok, multumesc de comentarii;) |
| Citeaza |
|
Oprea bogdan Posturi: 27 Subiecte: 8 |
7 septembrie 2010 la 10:23 schimb-o si vezi ca de dk bike |
| Citeaza |
|
alex ciotarla Posturi: 37 Subiecte: 3 |
7 septembrie 2010 la 10:35 se numeste dkbike nu deka bike;) |
| Citeaza |
|
Banu alin Posturi: 33 Subiecte: 2 |
7 septembrie 2010 la 13:12 tu si tu la un magazin de bikeuri unde au si service ;) |
| Citeaza |
|
luci Posturi: 2 Subiecte: 1 |
7 septembrie 2010 la 21:08 schiba furca eu zic cai pierduta chestia aia mi sa intamplat si mie
|
| Citeaza |