Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Oneal
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

UMF (WMF) Hardy 5 2010

Sondaj de opinie

Este bun de ceva? (165 voturi)
  • Da...
  • NU!!!
Țiff Horea

Trimite mesaj
Posturi: 261
Subiecte: 7

9 martie 2010 la 00:23

Bai baieti, chiar va place geometria la Hardy? Am avut ocazia sa ma dau cu unul si in nici un caz nu mi se pare geometria sa fie orientata DJ/street cum se zice, e cam anapoda, poate unii s-au obisnuit si se dau bine pe ele dar eu zic sa mai cauti si altceva mai bun decat umf!De rezistenta nu comentez, e destul de rezistent un hardy dar nu se merita sa iei ceva care nu a fost prea bine gandit!

Cauta si prin bazar poate gasesti un chilipir second dar in stare buna, sau daca chiar o vrei noua mai cauta pe la bike shop-uri!

Numai bine,
Horea.

=a=a=a=a

Trimite mesaj
Posturi: 151
Subiecte: 1

9 martie 2010 la 09:28

de unde cacatu cu "wmf" ???:))=)) esti penibil chestia asta e o prostie

Hibrida

Trimite mesaj
Posturi: 191
Subiecte: 3

9 martie 2010 la 09:48

Andrei9.81: d3agl3: Eu cu 18 mil disponibili imi fac bicicleta cu dj3 pe 2007 prodigy 3.14 si butuc pe spate 6 rulmenti asa ca nu stiu dc te complici...fati pe piese...iesi mult mai ieftin!!!

Iesi mai ieftin pe piese ma?????? Thoaamne Eu mi-am propus sa bag maxim 22 de mil in umf`u meu, si iata ca am bagat 28 pana acu..iesi mai ieftin huh? /:)

Si ti'a iesit un cacat (doar e umf)

In primu rand topicu e veechi. 2009

Si in al doilea rand nu sfatuiesc pe nimeni sa isi cumpere hardy ! (fie el cadru sau bike intreg)

Maximilian Munteanu
Editor in chief

Trimite mesaj
Posturi: 2020
Subiecte: 20

9 martie 2010 la 12:18

Alt topic stupid despre biciclete dovedit proaste, dezgropat de un neavenit, iar lumea tasteaza in nestire! :-< Pfff...

Nagy Attila (AtiBoa)

Trimite mesaj
Posturi: 26
Subiecte: 2

20 martie 2010 la 22:01

In primul rand:
-> nu inteleg cum pot fi atatia analfabeti in tara asta. ma refer la redardatii astia care deschid un topic in FORUM/FURTURI(!) despre o bicicleta care vrea sa-l achitioneze.

In al doilea rand:
-> daca nu te pricepi la biciclete (deja intr-un mod extrem), mai cauta pe GOOGLE opinii/review-uri cu produsul respectiv, decat sa deschizi un topic aiurea, unde primesti comment-uri, de la ALTI "profesionisti" ca tine (ok, sunt si exceptii, dar ele fiind in proportia mai mica).

Iti doresc din tot sufletul ca sa gasesti o bicicleta portivita pt tine, si sa inveti sa CITESTI... "furturi" e "furturi", "discutii diverse/tehnice" e "discutii diverse/tehnice" ...

... I'm out ...

mitza

Trimite mesaj
Posturi: 108

20 martie 2010 la 22:06

nu , nu merita ! ramai la bmx :))
nu dati banii pe prosti ,
luati bmx'uri la copii !:))

Alexandru Parvulescu

Trimite mesaj
Posturi: 155
Subiecte: 10

20 martie 2010 la 23:15

itzi recomand sa treci pe la magazinu DKbike

*-anDrEiz0R-*

Trimite mesaj
Posturi: 331
Subiecte: 8

21 martie 2010 la 03:28

Nu vedeti ca topicu` e din 2009?

ultima modificare: 21 martie 2010 la 03:28

Emanuel Dan Florea

Trimite mesaj
Posturi: 11

22 martie 2010 la 08:54

d3agl3: Eu cu 18 mil disponibili imi fac bicicleta cu dj3 pe 2007 prodigy 3.14 si butuc pe spate 6 rulmenti asa ca nu stiu dc te complici...fati pe piese...iesi mult mai ieftin!!!

ce vrajeala:)) pe piese ti-o faci cum vrei dar nu si ieftina .plm eu am bagat 30 mil in a mea.si e un umf hardy 1 team .deci pt cei ce cred k e mai ieftin pe piese sunt fraieri,e doar mai bn nu si ieftin:))

Petru Grigorie

Trimite mesaj
Posturi: 421
Subiecte: 19

22 martie 2010 la 08:58

deci in primu rand e UUUUUUUUmf.... ca nu e Wiunaited merifa freeriders...
in al 2-lea poti sa-ti iei pentru inceput un cadru bun cu o furca buna si frana ok (capital cu dj3 si bb5/7) si restu pieselor mai ieftine... si le schimbi pe parcurs...

Paul si atat

Trimite mesaj
Posturi: 5

23 martie 2010 la 23:03

AtiBoa: In primul rand:
-> nu inteleg cum pot fi atatia analfabeti in tara asta. ma refer la redardatii astia care deschid un topic in FORUM/FURTURI(!) despre o bicicleta care vrea sa-l achitioneze.

In al doilea rand:
-> daca nu te pricepi la biciclete (deja intr-un mod extrem), mai cauta pe GOOGLE opinii/review-uri cu produsul respectiv, decat sa deschizi un topic aiurea, unde primesti comment-uri, de la ALTI "profesionisti" ca tine (ok, sunt si exceptii, dar ele fiind in proportia mai mica).

Iti doresc din tot sufletul ca sa gasesti o bicicleta portivita pt tine, si sa inveti sa CITESTI... "furturi" e "furturi", "discutii diverse/tehnice" e "discutii diverse/tehnice" ...

... I'm out ...

Nu ai cu cine

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes