Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Topeak
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

Lupul Singuratic

¨˜”°º•™L!V!U™•º°”˜¨

Trimite mesaj
Posturi: 110
Subiecte: 1

31 iulie 2010 la 10:34

Eu ma duceam pe niste trasee cu un prieten iarna, si am dat peste niste capre=))...

Cosmin M (comy)

Trimite mesaj
Posturi: 134
Subiecte: 10

31 iulie 2010 la 14:06

am vazut la discovery la emisiunea aia cu bill grills ca atunci cand ploua torential cu ulgere si te prinde pe camp te ghemuiesti sau te intinzi si ti pui pelerina pe tn pelerina e din cauciuc nu conduce curent

.

Trimite mesaj
Posturi: 132
Subiecte: 11

31 iulie 2010 la 14:18

comy: am vazut la discovery la emisiunea aia cu bill grills ca atunci cand ploua torential cu ulgere si te prinde pe camp te ghemuiesti sau te intinzi si ti pui pelerina pe tn pelerina e din cauciuc nu conduce curent

si cu bike-u ce faci?:-s

Criviciniuc Ciprian

Trimite mesaj
Posturi: 17

31 iulie 2010 la 15:28

comy: am vazut la discovery la emisiunea aia cu bill grills ca atunci cand ploua torential cu ulgere si te prinde pe camp te ghemuiesti sau te intinzi si ti pui pelerina pe tn pelerina e din cauciuc nu conduce curent Off topic: vrei sa zici Bear Grills
Ona,e adevarat ce a spus,bikul il lasi langa tine ...

Alexandra Tigauan

Trimite mesaj
Posturi: 55
Subiecte: 3

31 iulie 2010 la 19:43

ma duceam eu asa noaptea nu vedeam la 2 metri si am dat peste un fluturas era sa fac imfart

Oprea bogdan

Trimite mesaj
Posturi: 27
Subiecte: 8

31 iulie 2010 la 20:21

cel mai bine e sa ai la tine spreiuri si brichete ca animalele se tem de foc cat cu tiganii pistol cu gloante de cauciuc faza e ca partea cu spraiul am incercat-u da aia cu pistolul nu ca n-am permis de arma

Andrei Serchis

Trimite mesaj
Posturi: 1826
Subiecte: 50

31 iulie 2010 la 21:11

eu ma duceam intr'un trip la niste prieteni prin rep. moldova si intr'un sat dupa vama masina a lovit un manz =))

Criviciniuc Ciprian

Trimite mesaj
Posturi: 17

31 iulie 2010 la 21:26

in legatura cu spray-urile,poti avea la tine un spray paralizant care incape si in buzunar.(in caz de tigani)Daca esti in padure un foc prinde cel mai bine,iti dai seama ca nu poti sa dormi...stai langa foc si tot pui lemne :))

Serbanuca Alexandru

Trimite mesaj
Posturi: 123
Subiecte: 4

1 august 2010 la 00:31

comy: am vazut la discovery la emisiunea aia cu bill grills ca atunci cand ploua torential cu ulgere si te prinde pe camp te ghemuiesti sau te intinzi si ti pui pelerina pe tn pelerina e din cauciuc nu conduce curentbear grylls...=))))

David Matyas-Metz

Trimite mesaj
Posturi: 179
Subiecte: 9

1 august 2010 la 12:20

Dupa parerea mea, iti iei un BMX, iti pui patru peguri, te dai la street si nu ai problema cu mistreti sau ursi, cel putin daca un esti in rusia.Problema dupa parerea mea sunt nesimtitii din tara care ascult manele, chiluiesc si se cred mari smecheri,umbla mai multi si se leaga de tine cand esti singur. nu poti sa mergi nici pana la magazin linistit in tara asta.

dddddd dddddd

Trimite mesaj
Posturi: 12
Subiecte: 1

1 august 2010 la 17:48

ultima modificare: 1 august 2010 la 18:40

Пошел на хуй, администратор!

Trimite mesaj
Posturi: 104
Subiecte: 3

1 august 2010 la 19:16

DavidOnMtb: Dupa parerea mea, iti iei un BMX, iti pui patru peguri, te dai la street si nu ai problema cu mistreti sau ursi, cel putin daca un esti in rusia.Problema dupa parerea mea sunt nesimtitii din tara care ascult manele, chiluiesc si se cred mari smecheri,umbla mai multi si se leaga de tine cand esti singur. nu poti sa mergi nici pana la magazin linistit in tara asta.
Super Tru.Hai sa ne apucam toti de strit ca ii super la moda si super usor Ne luam toti BMXuri si baicuri simple si usoare Cine-i cu minee ?

ultima modificare: 1 august 2010 la 19:16

Ion Gheorghe (danutzsawa)

Trimite mesaj
Posturi: 373
Subiecte: 13

1 august 2010 la 19:32

EU, EU! \m/

baicuri simple si usoare.. exact ca al meu !

ultima modificare: 1 august 2010 la 19:33

Andrei Angelescu

Trimite mesaj
Posturi: 423
Subiecte: 16

1 august 2010 la 20:49

4xman: in legatura cu spray-urile,poti avea la tine un spray paralizant care incape si in buzunar.(in caz de tigani)Daca esti in padure un foc prinde cel mai bine,iti dai seama ca nu poti sa dormi...stai langa foc si tot pui lemne :))Va luati gloante originale de calibru mare...
;;)

Cosmin Florin Craciun

Trimite mesaj
Posturi: 592
Subiecte: 12

1 august 2010 la 21:32

His Infernal Majesty: Cu cainii nu e problema. Cainele nu v'a sari niciodata sa te muste, atata timp cat tu esti pe bicicleta...el doar se apropie foarte aproape, latra sa te sperie si sa te indeparteze... lui ii e frica de tine cum si tie iti e frica de el, doar ca el isi apara teritoriul/stana. Daca nu ii faci nimic, nu pietre, nu grengi, nici spray'uri... el nu te v'a considera o amenintare si se v'a lasa pagubas.

Aici pot sa te contrazic:))sunt patit...
Daca ai ghinionu' sa nimeri un caine mai zelos....pedalezi cam schiop pana acasa

ultima modificare: 1 august 2010 la 21:32

Cosmin M (comy)

Trimite mesaj
Posturi: 134
Subiecte: 10

1 august 2010 la 23:22

scuzati am gresit numele.....:)) daca ar fi sa ne aparam de toto ce e in natura mai bn mergem intrun balon la dat:))) eu cand ies in padure cu bicicleta numi iau nimic la mn inafara de chei o borseta si apa atat cad ies din oas prin sat imi iau si spy-ul

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes