Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • RockShox
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

subiect inchis atentie la acest user !!!

robert

Trimite mesaj
Posturi: 54
Subiecte: 12

28 iulie 2010 la 22:19

atentie la acest user : ouija kid , omu vrea sa dea un cadru khe barbados am cu 250 lei si acel cadru este fisurat grav raw , a incercat sa imi dea teapa pana cand am vazut o mare fisura acolo langa top tube si iam zis: bai e fisurat ...la care el: nu e , decat e loata vopseaua .... ma rog ... vam zis ... ca sa nu faceti afeceri cu acest user. multumesc.:)

Marius Ignat

Trimite mesaj
Posturi: 118
Subiecte: 2

28 iulie 2010 la 23:41

bump.king: atentie la acest user : ouija kid , omu vrea sa dea un cadru khe barbados am cu 250 lei si acel cadru este fisurat grav raw , a incercat sa imi dea teapa pana cand am vazut o mare fisura acolo langa top tube si iam zis: bai e fisurat ...la care el: nu e , decat e loata vopseaua .... ma rog ... vam zis ... ca sa nu faceti afeceri cu acest user. multumesc.:) e bine de stiut, multumim

Andrei Popescu

Trimite mesaj

28 iulie 2010 la 23:56

Da ba nasol asa..mi-a zis si mie tecktonik :/

x

Trimite mesaj
Posturi: 21

29 iulie 2010 la 02:27

?Ce bine-mi pare ca ai luat teapa
Ce bine-mi pare ca ai pierdut
Ca toate hainele ti-au intrat la apa
Ca nu mai ai nimic din tot ce-ai avut.? :))

robert

Trimite mesaj
Subiecte: 12

29 iulie 2010 la 02:56

mai citeste odata ce am scris si pe urma sa vb ;)... asta dac ae serios daca nu ...plm mai sunt si dastia retarzii .:) ca tn de ex.

binderu nu mai foloseste db-ul

Trimite mesaj
Posturi: 58

29 iulie 2010 la 10:07

ouija kid,
schimbati doar numele si poti da teapa in continoare:))

Igor Kostin

Trimite mesaj
Posturi: 203
Subiecte: 31

29 iulie 2010 la 10:15

orice cadru , orice piesa care este uzata trebuie verificata bine inainte de cumparare.

Rarees Bmx

Trimite mesaj
Posturi: 72
Subiecte: 11

18 august 2010 la 16:34

Stefannn [Again]: bump.king: atentie la acest user : ouija kid , omu vrea sa dea un cadru khe barbados am cu 250 lei si acel cadru este fisurat grav raw , a incercat sa imi dea teapa pana cand am vazut o mare fisura acolo langa top tube si iam zis: bai e fisurat ...la care el: nu e , decat e loata vopseaua .... ma rog ... vam zis ... ca sa nu faceti afeceri cu acest user. multumesc.:) e bine de stiut, multumim
chiar ca:)

Viziru Cosmin

Trimite mesaj
Posturi: 17
Subiecte: 3

18 august 2010 la 18:53

bump.king: atentie la acest user : ouija kid , omu vrea sa dea un cadru khe barbados am cu 250 lei si acel cadru este fisurat grav raw , a incercat sa imi dea teapa pana cand am vazut o mare fisura acolo langa top tube si iam zis: bai e fisurat ...la care el: nu e , decat e loata vopseaua .... ma rog ... vam zis ... ca sa nu faceti afeceri cu acest user. multumesc.

dap...e bne de stiut

Marius Ignat

Trimite mesaj

18 august 2010 la 21:19

Cand cumperi S.H. cel mai bine este sa te interesezi de acea persoana de la prietenii lui, s`au daca se poate sa il cunosti personal si sa vezi situatia... Altfel sunt 90% sanse sa iei teapa.

multe chestii interesante , numere multe ..

Trimite mesaj
Posturi: 92

18 august 2010 la 22:26

Stefannn [Again]: Cand cumperi S.H. cel mai bine este sa te interesezi de acea persoana de la prietenii lui, s`au daca se poate sa il cunosti personal si sa vezi situatia... Altfel sunt 90% sanse sa iei teapa.

Extraordinar

Marius Ignat

Trimite mesaj

18 august 2010 la 22:27

Ce prost...

Trimite mesaj

18 august 2010 la 22:31

Stefannn [Again]: Ce prost...
esti ...

Trimite mesaj

18 august 2010 la 22:32

Stefannn [Again]: Ce prost...

la cate zeci de tranzactii am facut eu si 80 % au fost in regula calumea , nu imi zici tu mie ca-s prost kindere :> bafta la 360 pe plat ;))

Marius Ignat

Trimite mesaj

18 august 2010 la 22:38

CDC: Stefannn [Again]: Ce prost...

la cate zeci de tranzactii am facut eu si 80 % au fost in regula calumea , nu imi zici tu mie ca-s prost kindere :> bafta la 360 pe plat ;))

Ba tu esti idiot sau te prefaci? Cum sa ma faci kinder cand esti cu 1 an mai mare ca mine? Tu nu vezi cati isi iau teapa pe DB, am zis`o pentru astia care nu au facut inca negocieri ;). Si chestia cu 360... ai vreo problema ? /;) Sa stii ca dau 360 cu pivot pe flat daca tot te intereseaza.

Trimite mesaj

18 august 2010 la 22:44

Stefannn [Again]: CDC: Stefannn [Again]: Ce prost...

Ba tu esti idiot sau te prefaci? Cum sa ma faci kinder cand esti cu 1 an mai mare ca mine? Tu nu vezi cati isi iau teapa pe DB, am zis`o pentru astia care nu au facut inca negocieri ;). Si chestia cu 360... ai vreo problema ? /;) Sa stii ca dau 360 cu pivot pe flat daca tot te intereseaza.

sunt cu 1 an si inca ceva si cred ca daca ne intalnim , nu mai ai timp sa comentezi ca pe net 8-| ... si nici 90 nu poti tu pe plat , stai linistit ...

Marius Ignat

Trimite mesaj

18 august 2010 la 22:46

Ba, esti un idiot. Inainte sa vorbesti ar trebui sa ma cunosti ;), in plus, vin`o in Iasi sa vad ce imi faci! Hai vin`o ;)

EDIT: Nici nu te mai bag in seama, esti prea prost.

Trimite mesaj

18 august 2010 la 22:48

Unul care nu se considera " kinder " nu ar fi injurat cum injura tacsu acasa cand vine beat si cred ca am sa vin prin iasi sa vad ce e de capul tau , cu toate ca am o groaza de cunoscuti pe acolo . Deabia astept sa ne vedem fiorosule

Trimite mesaj

18 august 2010 la 22:51

" Auzi ma, daca tot esti asa tare`n gura, vin`o in Iasi, sa ne cunoastem . Sa vad si eu ce tot imi faci, mai muc. "

Asta pe mesaj privat mi-o spune :> ma unge la inima , sa-ti mai tai buclele ca esti cret si te-ai incins in creier si fi atent ca vin in iasi :))

Marius Ignat

Trimite mesaj

18 august 2010 la 22:55

ma pripasule . eu nu prea ma injur cu lumea , dar la cat de prost esti , cred ca vin in iasi sa-ti scot niste masele )) ca nu ai tu bani de dentist la ce jeg de bmx ai avut

Asta imi trimiti tu mie, ma cacat, in primul rand mi`am luat blackrider pentru ca pe atunci nu stiam nimic despre biciclete.
Apoi, iti dau ceata pe blackrider ;) sunt sigur.
Abia astept sa vii.

EDIT: Ai vrea tu sa ai banii mei ;)

ultima modificare: 18 august 2010 la 22:56

Trimite mesaj

18 august 2010 la 23:04

Stefannn [Again]: ma pripasule . eu nu prea ma injur cu lumea , dar la cat de prost esti , cred ca vin in iasi sa-ti scot niste masele )) ca nu ai tu bani de dentist la ce jeg de bmx ai avut

Asta imi trimiti tu mie, ma cacat, in primul rand mi`am luat blackrider pentru ca pe atunci nu stiam nimic despre biciclete.
Abia astept sa vii.

esti fantastic si super redus ...

http://flic.kr/p/8tufwG
poza care demonstreaza ca asta nu minte si prin comportamentul lui inteligenta si bravo tie ca esti bogat

Trimite mesaj

18 august 2010 la 23:07

si kinderul =))) si-a facut 5 conturi ca sa-mi dea mie nota 1 pe profil ca pana acum 2 min numai 6 - 7 voturi aveam =)) HA ! ce inseamna ma , m-am amuzat calumea in seara asta , asta demonstreaza ca dirtbike-ul e plin de copchii...

Rarees Bmx

Trimite mesaj
Posturi: 72
Subiecte: 11

18 august 2010 la 23:09

CDC: Stefannn [Again]: ma pripasule . eu nu prea ma injur cu lumea , dar la cat de prost esti , cred ca vin in iasi sa-ti scot niste masele )) ca nu ai tu bani de dentist la ce jeg de bmx ai avut

Abia astept sa vii.

poza care demonstreaza ca asta nu minte si prin comportamentul lui inteligenta si bravo tie ca esti bogat

da ce aveti ma:)))?

Trimite mesaj

18 august 2010 la 23:13

rarutzoo: CDC: Stefannn [Again]: ma pripasule . eu nu prea ma injur cu lumea , dar la cat de prost esti , cred ca vin in iasi sa-ti scot niste masele )) ca nu ai tu bani de dentist la ce jeg de bmx ai avut

Abia astept sa vii.

da ce aveti ma:)))?

Nebuneala si mult ras ( cel putin la mine )

George Anghelescu

Trimite mesaj
Posturi: 441
Subiecte: 20

18 august 2010 la 23:16

Se umplura 2 pagini pline cu injurati ale unor ipocriti care nu pot sa "vorbeasca" pe mesaj privat, si acum sunt sigur ca o sa ma injure si pe mine. Peace .

Trimite mesaj

18 august 2010 la 23:18

breakshow: Se umplura 2 pagini pline cu injurati ale unor ipocriti care nu pot sa "vorbeasca" pe mesaj privat, si acum sunt sigur ca o sa ma injure si pe mine. Peace .

pana acum vorbeai frumos cu mine si acum ma faci ipocrit ;;) ce schimbatorul e omul 8-| of...

....

Trimite mesaj
Posturi: 34
Subiecte: 1

18 august 2010 la 23:19

2 prosti...

Trimite mesaj

18 august 2010 la 23:25

perfuzzy: 2 prosti...

Un tip mi-a spus frumos pe mesaj privat sa incetez si lu ala nu-i reprosez nimic , dar tie ma tarane care te-ai dus la cules de capsuni in spania , ce pot sa-ti zic , esti taran si punct .

Alin Stratulat

Trimite mesaj
Posturi: 269
Subiecte: 17

18 august 2010 la 23:31

bai cdc fara suparare! te ataci ca o muiere!:-j ! nu esti departe de stefan ala sau cum il numesti tu :"Kinder"! stati amandoi si va certati ca doi .....! deaia e privatul, sa va rezolvati kktu acolo, nu intr-un topic!:)

....

Trimite mesaj
Posturi: 34
Subiecte: 1

18 august 2010 la 23:35

ŢI-am trimis urările de rigoare prin PM. Bucura-te de ele, si c?nd mai vrei sa faci ce ai făcut aici, mai citeste-le o dată

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes