atentie la acest user !!!
|
robert Posturi: 54 Subiecte: 12 |
28 iulie 2010 la 22:19 atentie la acest user : ouija kid , omu vrea sa dea un cadru khe barbados am cu 250 lei si acel cadru este fisurat grav raw , a incercat sa imi dea teapa pana cand am vazut o mare fisura acolo langa top tube si iam zis: bai e fisurat ...la care el: nu e , decat e loata vopseaua .... ma rog ... vam zis ... ca sa nu faceti afeceri cu acest user. multumesc.:) |
| Citeaza |
|
Marius Ignat Posturi: 118 Subiecte: 2 |
28 iulie 2010 la 23:41 bump.king: atentie la acest user : ouija kid , omu vrea sa dea un cadru khe barbados am cu 250 lei si acel cadru este fisurat grav raw , a incercat sa imi dea teapa pana cand am vazut o mare fisura acolo langa top tube si iam zis: bai e fisurat ...la care el: nu e , decat e loata vopseaua .... ma rog ... vam zis ... ca sa nu faceti afeceri cu acest user. multumesc.:) e bine de stiut, multumim |
| Citeaza |
|
Andrei Popescu Posturi: 54 |
28 iulie 2010 la 23:56 Da ba nasol asa..mi-a zis si mie tecktonik :/ |
| Citeaza |
|
x Posturi: 21 |
29 iulie 2010 la 02:27 ?Ce bine-mi pare ca ai luat teapa
|
| Citeaza |
|
robert Posturi: 54 Subiecte: 12 |
29 iulie 2010 la 02:56 mai citeste odata ce am scris si pe urma sa vb ;)... asta dac ae serios daca nu ...plm mai sunt si dastia retarzii .:) ca tn de ex. |
| Citeaza |
|
binderu nu mai foloseste db-ul Posturi: 58 |
29 iulie 2010 la 10:07 ouija kid,
|
| Citeaza |
|
Igor Kostin Posturi: 203 Subiecte: 31 |
29 iulie 2010 la 10:15 orice cadru , orice piesa care este uzata trebuie verificata bine inainte de cumparare. |
| Citeaza |
|
Rarees Bmx Posturi: 72 Subiecte: 11 |
18 august 2010 la 16:34 Stefannn [Again]: bump.king: atentie la acest user : ouija kid , omu vrea sa dea un cadru khe barbados am cu 250 lei si acel cadru este fisurat grav raw , a incercat sa imi dea teapa pana cand am vazut o mare fisura acolo langa top tube si iam zis: bai e fisurat ...la care el: nu e , decat e loata vopseaua .... ma rog ... vam zis ... ca sa nu faceti afeceri cu acest user. multumesc.:) e bine de stiut, multumim
|
| Citeaza |
|
Viziru Cosmin Posturi: 17 Subiecte: 3 |
18 august 2010 la 18:53 bump.king: atentie la acest user : ouija kid , omu vrea sa dea un cadru khe barbados am cu 250 lei si acel cadru este fisurat grav raw , a incercat sa imi dea teapa pana cand am vazut o mare fisura acolo langa top tube si iam zis: bai e fisurat ...la care el: nu e , decat e loata vopseaua .... ma rog ... vam zis ... ca sa nu faceti afeceri cu acest user. multumesc.
|
| Citeaza |
|
18 august 2010 la 21:19 Cand cumperi S.H. cel mai bine este sa te interesezi de acea persoana de la prietenii lui, s`au daca se poate sa il cunosti personal si sa vezi situatia... Altfel sunt 90% sanse sa iei teapa. |
| Citeaza |
|
multe chestii interesante , numere multe .. Posturi: 92 Subiecte: 2 |
18 august 2010 la 22:26 Stefannn [Again]: Cand cumperi S.H. cel mai bine este sa te interesezi de acea persoana de la prietenii lui, s`au daca se poate sa il cunosti personal si sa vezi situatia... Altfel sunt 90% sanse sa iei teapa.
|
| Citeaza |
|
18 august 2010 la 22:27 Ce prost... |
| Citeaza |
|
18 august 2010 la 22:31 Stefannn [Again]: Ce prost...
|
| Citeaza |
|
18 august 2010 la 22:32 Stefannn [Again]: Ce prost...
|
| Citeaza |
|
18 august 2010 la 22:38 CDC: Stefannn [Again]: Ce prost...
|
| Citeaza |
|
18 august 2010 la 22:44 Stefannn [Again]: CDC: Stefannn [Again]: Ce prost...
|
| Citeaza |
|
18 august 2010 la 22:46 Ba, esti un idiot. Inainte sa vorbesti ar trebui sa ma cunosti ;), in plus, vin`o in Iasi sa vad ce imi faci! Hai vin`o ;)
|
| Citeaza |
|
18 august 2010 la 22:48 Unul care nu se considera " kinder " nu ar fi injurat cum injura tacsu acasa cand vine beat si cred ca am sa vin prin iasi sa vad ce e de capul tau , cu toate ca am o groaza de cunoscuti pe acolo . Deabia astept sa ne vedem fiorosule |
| Citeaza |
|
18 august 2010 la 22:51 " Auzi ma, daca tot esti asa tare`n gura, vin`o in Iasi, sa ne cunoastem . Sa vad si eu ce tot imi faci, mai muc. "
|
| Citeaza |
|
18 august 2010 la 22:55 ma pripasule . eu nu prea ma injur cu lumea , dar la cat de prost esti , cred ca vin in iasi sa-ti scot niste masele )) ca nu ai tu bani de dentist la ce jeg de bmx ai avut
|
| Citeaza |
|
18 august 2010 la 23:04 Stefannn [Again]: ma pripasule . eu nu prea ma injur cu lumea , dar la cat de prost esti , cred ca vin in iasi sa-ti scot niste masele )) ca nu ai tu bani de dentist la ce jeg de bmx ai avut
|
| Citeaza |
|
18 august 2010 la 23:07 si kinderul =))) si-a facut 5 conturi ca sa-mi dea mie nota 1 pe profil ca pana acum 2 min numai 6 - 7 voturi aveam =)) HA ! ce inseamna ma , m-am amuzat calumea in seara asta , asta demonstreaza ca dirtbike-ul e plin de copchii... |
| Citeaza |
|
Rarees Bmx Posturi: 72 Subiecte: 11 |
18 august 2010 la 23:09 CDC: Stefannn [Again]: ma pripasule . eu nu prea ma injur cu lumea , dar la cat de prost esti , cred ca vin in iasi sa-ti scot niste masele )) ca nu ai tu bani de dentist la ce jeg de bmx ai avut
|
| Citeaza |
|
18 august 2010 la 23:13 rarutzoo: CDC: Stefannn [Again]: ma pripasule . eu nu prea ma injur cu lumea , dar la cat de prost esti , cred ca vin in iasi sa-ti scot niste masele )) ca nu ai tu bani de dentist la ce jeg de bmx ai avut
|
| Citeaza |
|
George Anghelescu Posturi: 441 Subiecte: 20 |
18 august 2010 la 23:16 Se umplura 2 pagini pline cu injurati ale unor ipocriti care nu pot sa "vorbeasca" pe mesaj privat, si acum sunt sigur ca o sa ma injure si pe mine. Peace . |
| Citeaza |
|
18 august 2010 la 23:18 breakshow: Se umplura 2 pagini pline cu injurati ale unor ipocriti care nu pot sa "vorbeasca" pe mesaj privat, si acum sunt sigur ca o sa ma injure si pe mine. Peace .
|
| Citeaza |
|
.... Posturi: 34 Subiecte: 1 |
18 august 2010 la 23:19 2 prosti... |
| Citeaza |
|
18 august 2010 la 23:25 perfuzzy: 2 prosti...
|
| Citeaza |
|
Alin Stratulat Posturi: 269 Subiecte: 17 |
18 august 2010 la 23:31 bai cdc fara suparare! te ataci ca o muiere!:-j ! nu esti departe de stefan ala sau cum il numesti tu :"Kinder"! stati amandoi si va certati ca doi .....! deaia e privatul, sa va rezolvati kktu acolo, nu intr-un topic!:) |
| Citeaza |
|
.... Posturi: 34 Subiecte: 1 |
18 august 2010 la 23:35 ŢI-am trimis urările de rigoare prin PM. Bucura-te de ele, si c?nd mai vrei sa faci ce ai făcut aici, mai citeste-le o dată |
| Citeaza |