Log-in
Poza saptamanii
Nou in bazar
Adauga raspuns | Adauga subiect | Raspunsuri recente
cosmin.biker | Posturi: 485 | Citeaza
29-07-2010 14:40:29
guma_bmx: cosmin.biker: feel high: guma bmx...pisamas pe tot neamu tau...dupa ce ca il pui pe ala sati trimita cadru ai putea macar sati ceri scuze...pe tine te doare la basca...fmm de copil prost
De acord cu el . De doua ori chiar
Imi pare rau pentru colet chiar imi pare rau...iar tu ala HIGH las-o mai usor cu neamu ca nu suntem tigani da asta e...deci cosmin scuza-ma ca te-am facut sa platesti degeaba poate pot sa ma revansez cumva in timp....
Daca chiar vrei sa te revansezi , daca chiar esti om,ai putea sa imi trimiti banii de transport! 
modificat ultima data pe 29-07-2010 16:05:55
Reddy | Posturi: 74 | Citeaza
29-07-2010 16:08:10
cosmin.biker: Am uitat sa precizez,punga coletului a fost putin gaurita de el cred ca sa se asigure ca e cadrul,sa nu fie tepuit
,si tot nu l-a cumparat!
Sa inteleg ca ai trimis prin posta... eu zic ca te inseli pt ca, odata ce refuzi coletul sau pana cand dai banu, nu vezi numic. Cretinii din posta romana isi beesc ochii de fiecare data in colete sa vada ce e
. asa am facut si eu cu un neserios din constanta. i-am tzimis niste bratze, le-a refuzat si mi-au venitdezbracate.. se mai tineau in scotch-ul cu care am legat cutia
?
Adauga raspuns | Adauga subiect | Raspunsuri recente
Cautare
Nou pe forum
Info