Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Alpina
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

B.Cosmin

Andrei Alic (Batman)

Trimite mesaj
Posturi: 387
Subiecte: 8

19 februarie 2011 la 22:20

"pur si simplu nu la ridicat si si-a loat nou"
Tu te auzi ce spui?De parca e vorba aici despre vreo scrisoare trimisa si refuzata.Un fleac,asa-i?Niciodata nu e prea tarziu sa va maturizati.Faceti-o!

B.Cosmin

Trimite mesaj
Posturi: 24
Subiecte: 3

19 februarie 2011 la 22:21

mai eu unul ce sa mai zic....benzina ...lasa-l ma ...nu-mi pasa de parerilor sau ca ma injura ei pe mine...nu-mi cunosc persoana sau etc...asta e mi s-a intamplat si mie odata ...omorati-ma...respect voua!

@ andrei

nu ti se pare ca te cam bagi singur in seama? NB

ultima modificare: 19 februarie 2011 la 22:23

Mihai Popa

Trimite mesaj
Posturi: 7

19 februarie 2011 la 22:28

Andrei Alic dute frate si exerseazati Bhop-ul si nu mai comenta pe forum-uri daca te dai de mare si tare ca il injuri pe asta nu o sa devii mai bun asa ca shhhhhh !!!

Andrei Alic (Batman)

Trimite mesaj
Posturi: 387
Subiecte: 8

19 februarie 2011 la 22:36

Nu ma bag singur in seama.Stiu despre ce rahat e vorba aici.
Nu tin minte sa va fi injurat bai copilasi.Aveti un fix pe treaba asta?Aveti nevoie sa fiti injurati?Care e problema voastra totusi?
Nu ma mai iau in gura cu voi ca fac offtopic aiurea.Sfatul meu ramane valabil:Maturizati-va!(si nu trimiteti pe altii la exersat de b-hop,nu va face nici pe voi mai buni).
Sa fiti sanatosi,v-am salutat.

Mihai Damian

Trimite mesaj
Posturi: 316
Subiecte: 15

19 februarie 2011 la 22:42

Ba voi realizati ca topicu e din IULIE 2010!?

B.Cosmin

Trimite mesaj
Posturi: 24
Subiecte: 3

19 februarie 2011 la 22:46

damian? :) daca domnul cosmin a vrut sa il deschida deoarece vand si eu cateva piese si cica sunt tepar sa nu luati de la mine....nu am ce face....

Mihai Popa

Trimite mesaj
Posturi: 7

19 februarie 2011 la 22:51

la fel si tie !!!

Cosmin Oprinesc

Trimite mesaj
Posturi: 763
Subiecte: 4

20 februarie 2011 la 01:21

B.Cosmin : damian? :) daca domnul cosmin a vrut sa il deschida deoarece vand si eu cateva piese si cica sunt tepar sa nu luati de la mine....nu am ce face....
N-am zis eu ca esti tepar,am zis ca esti neserios,si inca ceva,tovarasii tai nu prea cred sa te vorbeasca de rau,exemplu mihai,si el aplica tactica pupincurismului,daca era matur,si isi asuma responsabilitatea pentru aia,imi raspundea la telefon/messenger si imi spunea ca nu a putut sa-l ridice ca si-a luat altul,dar in schimb de asta a disparut in ceata,fara sa mai stiu nimic. Cum am mai spus,aveti grija cu copii astia. ;)

ultima modificare: 20 februarie 2011 la 01:22

Matar Kassem Mario (Tecktonelnoua)

Trimite mesaj
Posturi: 1156
Subiecte: 48

20 februarie 2011 la 01:32

era sa-i vand si eu pe atunci inainte sa-si ia fit-ul ala un wtp trust pe 2008 dar mi-am dat seama ce fel de om e si am renuntat la chestia asta si i-am dat ignore.

Cosmin Oprinesc

Trimite mesaj
Posturi: 763
Subiecte: 4

20 februarie 2011 la 12:11

Uitati si voi cica limbaj si mentalitate de copil de 18 ani( Care 18 ani nu stie nici el,peste 12 nu-i dau),asta fiind PM-ul de la mihai benny "bai asta de ai deschis topicu folosesteti cu grija cuvintele ! daca nu tia ridicat tie junghiu de cadru asta nu inseamna ca e tepar are piese foarte bune de vanzare si deja a dat cateva baietii chiar au fost multumiti de ele....dar tu faci chestia asta de oftica si mare invidie cocalareasca crezi ca ii distrugi vanzarile astuia???? si vezi pe cn faci copil.... io zic ca sunt mai mare ca tn......NESERIOSII parca tu ai last ca un ultim distrus ce esti la fiecare produs pe care il vinde comenturi sai distrugi vanzarile" Si da ,esti mai mare copil ca maine,cum ai spus si tu..

ultima modificare: 20 februarie 2011 la 12:29

Parteneri

Light Bikes