Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Oneal
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

Om neserios !!!

.

Trimite mesaj
Posturi: 132
Subiecte: 11

28 iulie 2010 la 21:40

daca n-ai dat banii dc te oftici? luni trebuia sa vina unu din brasov dupa bike-u meu.. si na mai venit, eu am spalat-o, am cautat piesele pe care mai trebuia sa i le dau da el na venit:))... oricum nu ma grabesc sa vand bike-u
Later-edit: L-am sunat si n-a raspuns, nici pe mess nu intra:)) da nu-s curios.. ca n-am pierdut nimic.. numa cateva minute din viata=))

ultima modificare: 28 iulie 2010 la 21:41

Cotigă Dragoş

Trimite mesaj
Posturi: 36

28 iulie 2010 la 22:11

Energy: daca n-ai dat banii dc te oftici? luni trebuia sa vina unu din brasov dupa bike-u meu.. si na mai venit, eu am spalat-o, am cautat piesele pe care mai trebuia sa i le dau da el na venit:))... oricum nu ma grabesc sa vand bike-u
Later-edit: L-am sunat si n-a raspuns, nici pe mess nu intra:)) da nu-s curios.. ca n-am pierdut nimic.. numa cateva minute din viata=))

sunt perfect de acord cu tine , numai ca este nasol cand astepti ceva si nu mai vine ... oricum nu ai pierdut nimic . bafta pe viitor

ultima modificare: 28 iulie 2010 la 22:11

x

Trimite mesaj
Posturi: 21

29 iulie 2010 la 01:31

Nu ?mi pare at?t de serios, trebuia să ?mi trimită o pereche de goggles dar a făcut ?n așa fel ?nc?t na mai trimis nimic, la telefon numai răspundea la mesaj pe telefon la fel și pe messerger nici la ora actuală nu a mai apărut online. Asta sa int?mplat acum 1 an.

ultima modificare: 29 iulie 2010 la 01:45

Teodorescu Genutu

Trimite mesaj
Posturi: 107
Subiecte: 10

29 iulie 2010 la 23:33

DavidOnMtb: Om neserios:
Morohai Ilie.
:))

calin stefanescu

Trimite mesaj
Posturi: 145
Subiecte: 4

30 iulie 2010 la 01:00

eu am facut 2 tranzactii cu el printre care una tot cu cauciucuri si s-a tinut de cuvant ... si pare destul de ok omul

Ionuţ Octavian

Trimite mesaj
Posturi: 5
Subiecte: 1

3 august 2010 la 20:19

ultima modificare: 3 august 2010 la 21:27

Parteneri

Light Bikes