Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Rema Tip Top
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

perle playbike

Tiberiu -Florin Florea

Trimite mesaj
Posturi: 92
Subiecte: 3

27 decembrie 2011 la 16:49

Play bike ce sa spunem despre ei .. am dat o comanda pe data de 17 ei mi`au pus comanda pe 22 ... sunt cam aiurea am facut atatea drumuri ,nervi nu stiam din cauza cui dar mi-a spus domnul de la posta responsabil de colete ca doar pe 22 a fost pus pachetul . eu unul ma`m lamurit de ei aceasta fiind a 3 a gafa

Teodor Sivu

Trimite mesaj
Posturi: 424
Subiecte: 18

27 decembrie 2011 la 17:35

1.trist

2.esti sigur ca ala de la posta ti-a zis bine?de obicei functionarii de acolo sunt cam plictisiti si dau raspunsuri plictisite.

morala: daca ai pretentii sa-ti ajunga repede colteul,foloseste curier rapid.

si inca ceva,puteai sa eviti drumurile alea enervante la posta,printr-un telefon la playbike,sau o scrisoare le puteai trimite,daca ai retineri in a folosi telefonul.

Tiberiu -Florin Florea

Trimite mesaj
Posturi: 92

27 decembrie 2011 la 19:46

Mi sa confirmat telefonic ca va ajunge joi coletul ei doar joi la`u pus la posta 2 cand am sunat nu mi`a raspuns nimenea 3 nu vorbesc de obicei prosti,am ales posta deoarece nu ma grabeam si nu aveam tot cashul.

Viorel Cacuci

Trimite mesaj
Posturi: 76

27 decembrie 2011 la 20:19

Off: nu inteleg de ce unii cred ca astia de la pb sunt sfinti , si ei sunt oameni si este omenesc sa greseasca , nu trebuie neaparat sa ne luam de "aia " de la posta ca sunt "plictisiti" , si eu as fi plictisit de un asemenea salariu :)) , dar na mai greseste si playbike-ul asa ca nu trebuie sa ne luam de altii ( posta) .Nu-mi sariti in cap este doar o parere .
On: Probabil ca omul credea ca v-a primi 6 pachete cu ghidoane , dar ma intreb ce crede despre 661 :))

ultima modificare: 27 decembrie 2011 la 20:22

Raul Pasca

Trimite mesaj
Posturi: 299
Subiecte: 22

27 decembrie 2011 la 20:30

Viorel Cacuci: Probabil ca omul credea ca v-a primi 6 pachete cu ghidoane , dar ma intreb ce crede despre 661 :))

...sau E-thirteen ..

vlad cibian (befree)

Trimite mesaj
Posturi: 13

27 decembrie 2011 la 21:02

e clar ca voi ati inteles gresit ce a spus tibi np ...!

lehell levente

Trimite mesaj
Posturi: 30
Subiecte: 2

27 decembrie 2011 la 23:30

Teodor Sivu:
...de obicei functionarii de acolo sunt cam plictisiti si dau raspunsuri plictisite...

Ma intreb cum pot da si io un raspuns plictisit sau sa intreb o intrebare plictisita ??? =)) :))
Ilumineazama te rog!!!

ultima modificare: 27 decembrie 2011 la 23:31

Teodor Sivu

Trimite mesaj
Posturi: 424
Subiecte: 18

28 decembrie 2011 la 00:20

daca nu te-ai nascut "iluminat" nu mai am eu sanse sa te iluminez acum.....asa ca nici nu incerc sa-ti explic ce am vrut sa zic.

ideea e ca Posta,la tarifele pe care le are,nici nu ar avea cum sa stimuleze angajatii astfel incat sa fie mai zambitori si mai atenti sau sa se miste mai repede,ca n-are de unde.si-asa e pe minus....

Radu-Teodor Stoian

Trimite mesaj
Posturi: 791
Subiecte: 23

28 decembrie 2011 la 02:02

:)) baietii de la playbike din punctul meu de vedere chiar sunt sfinti si pot sa-mi greseasca mult si bine fara sa comentez pe-aici..
asa ca chill..

Andrei Christian

Trimite mesaj
Posturi: 472
Subiecte: 12

7 ianuarie la 20:34

patrikscorus din Ploiesti, Joi 22.12.2011 12:36:06

Buna ziua.Acest ghidon six pack ce inseamna?Adica daca il comand pe acesta primesc 6 ghidoane sau doar unu?Multumesc.

RASPUNS:
SixPack este marca, firma producatoare. Daca se comanda ghidonul se primeste numai O singura bucata.

Silviu Varzaru

Trimite mesaj
Posturi: 63
Subiecte: 4

7 ianuarie la 21:04

cate un ghidon pentru fiecare membru al familiei :)) si mai dai si la saraci

Catalin Vladu

Trimite mesaj
Posturi: 15
Subiecte: 2

8 ianuarie la 18:08

Am gasit o discutie interesanta la un snowboard. Sper ca se accepta sa postez, chiar daca nu e vorba de biciclete; inteleg ca subiectul se refera la Playbike, deci regulamentul ar fi respectat. In fine:

nolina marita din Brasov, Sambata 19.2.2011 10:34:08
da este o placa de snowboard pentru bicicleta sau pentru noi.ca vad ca nare legaturi.

RASPUNS:
Este pt noi adica pt oameni si se vinde fara legaturi.

nolina marita din Brasov, Vineri 18.2.2011 20:08:06
varog imi puteti spune la ce se foloseste acest produs. va multumesc

RASPUNS:
Este o placa de snowboard.

Rares Prisacariu

Trimite mesaj
Posturi: 22
Subiecte: 8

8 ianuarie la 18:33

In ciuda perlelor celor de la PlayBike, trebuie sa recunoastem ca sunt niste baieti profesionisti care daca te duci la ei la magazin te ajuta cu tot dragul !

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes