Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Novatec
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

perle playbike

Catana (Bocsha) Bogdan Ioan

Trimite mesaj
Posturi: 564
Subiecte: 33

9 iulie 2010 la 01:02

Deci scuzati ca am inceput acest topic inocent dar ma gandesc ca si alti se amuzau pe intrebarile de la produsele de pe site-ul playbike.Eu nu inteleg cum rezista staff-ul de pe playbike sa raspunda la aceeasi intrebare a 10-a oara sau la cele mai idioate intrebari.Deci daca ati vazut vreo intrebare tampita rau postati-o aici.....

Buna ziua vreu sa acizitionez o furca intre Dart 3 si Dj3 si nu stiu pe care vreau sa ma ajutati eu fac Street si Padure acuma nu stiu pe care furca sa o iau vreau sa ma ajutati ? multumesc.

Barz Mihai

Trimite mesaj
Posturi: 46
Subiecte: 5

9 iulie 2010 la 01:10

care e diferenta dintre o frana pe disc mecanica si una hidraulica?

Dan Gabriel (whitebiker)

Trimite mesaj
Posturi: 657
Subiecte: 23

9 iulie 2010 la 01:15

Am mai vazut un mesaj cred ca erau 12-13 mesaje la aceeasi cadegorie (furca)

nici pentru incepatori nu este buna pentru dirt/street
RASPUNS:
nu,este o furca destinata pentru xc sau ture pe munte.atat

Deci furca aceasta se poate folosi la dirt/street ?
RASPUNS:
Nu se poate folosi la street/dirt, acest model este pentru XC(cross-country).

Salutare ! Am si eu o intrebare .. Aceasta furca este buna pentru dirt / street ?? eu am varianta 2009 de 100 cm , multumesc anticipat pentru raspuns :)
RASPUNS:
Furca este pentru cross country. In nici un caz nu este recomandata la street/dirt deoarece nu rezista la abuzuri care se intalnesc des la street/dirt

deci din cate se vad toate se refera la aceeasi furca si le este lene sa citeasca mai jos......

Boss

Trimite mesaj
Posturi: 53

9 iulie 2010 la 01:16

Acest cadru este mai bun decat NS Suburban?

( era vorba de evil faction )

Barabas Zoli

Trimite mesaj
Posturi: 105
Subiecte: 6

9 iulie 2010 la 01:36

care este diferenta dintrun ax gaurit si unu negaurit :))

Barz Mihai

Trimite mesaj

9 iulie 2010 la 01:38

Dar ghidonul rugineste?
RASPUNS:
Ghidonul este din aluminiu, nu are cum sa rugineasca.

Daca il iau pe 18" alb este mai mare cadrul decat 17"
RASPUNS:
Da, este mai mare.

Dar celelalte ruginesc:gentile,furca,lantul,schimbatoarele? Si daca ruginesc aceste lucruri aveti lac anti rugina?
RASPUNS:
Jantele sunt tot din aluminiu, furca la fel. Lantul rugineste daca nu este ingrijit. Orice bicicleta rugineste doar daca este pastrata intr-un mediu umed.

Bicicleta rugineste,aveti lac anti rugina si trebuie cumparat sau are vopsea protectoare impotriva ruginii,daca se zgarie vopseaua aveti paintjob ca sa o refaceti?
RASPUNS:
va spunem simplu :nu rugineste pentru ca are cadru din aluminiu si aluminiu nu se oxideaza.

Are schimbatoare si in fata si in spate? Schimbatoarele sunt din acelea care se schimba vitezele usor? Scaunul se pate regla mai jos? Va rog raspundetimi :)
RASPUNS:
Bicicleta vine dotata cu schimbator fata si spate, cu 24 de viteze, vitezele se schimba foarte usor. Tija de sa se poate regla foarte usor pe inaltime, datorita cheii rapide cu care vine in dotare.

Toate de la sercel victor din Brasov:))

ultima modificare: 9 iulie 2010 la 01:40

Barz Mihai

Trimite mesaj

9 iulie 2010 la 01:43

la care butuc de pe acest site se aud clicheti ca la un butuc hope?
RASPUNS:
Nu.

alex

Trimite mesaj
Posturi: 107

9 iulie 2010 la 02:30

Abek Unu: la care butuc de pe acest site se aud clicheti ca la un butuc hope?
RASPUNS:
Nu.
asta e cea mai tare=))

Radu-Teodor Stoian

Trimite mesaj
Posturi: 791

9 iulie 2010 la 02:40

deci ce-a mai tare conversatie de la playbike e la cadrul magellan serpens.. poftiti si linkul:

http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=240

dar am dat si copy paste la discutie pusa in ordine :)

merita citit.. mai ales spre final..cand afli ca a sudat nush ce pe furca dart3 sa se potriveasca inc adrul lui :))

As vrea sa stiu ce inseamna "gat sa". Am o bicicleta Cross Ultra ss vreau sa ii schimb cadrul cu altul nou si nu sunt sigur daca tija de sa imi potriveste.
RASPUNS:
"Gat sa" este transcrierea rapida a termenului "gat de sa" si se refera la dimensiunea interioara (diametru) a tevii de sa a cadrului ("seat tube" ), adica locul in care se introduce tija de sa. Mai simplu, ai nevoie de o tija de sa de 27.2mm (cea mai comuna cota), pentru a o putea introduce in noul cadru, atunci cand vei face transferul.

De altceva nu am nevoie, pentru a pune cadru in locul celui vechi. Mi se potriveste cadru? Ajunge roata? Nu-i prea sus cadrul? Roata mea este de 26x1.95, iar suspensia RockShox Dart, cum aveti si pe site la 399 RON. Imi puteti da o adresa de e-mail sa va trimit niste poze cu bicicleta, ca sa va puteti da seama mai bine daca merge. Va mai dau pe langa poza si masurile (roata, furca, distanta de la axul rotii fata pana la gatul cadrului. ...orice cu care v-as putea fi de folos, ca sa imi puteti da un sfat o daca merge sa-l schimb in locul celui vechi.
RASPUNS:
Nu ar trebui sa ai probleme la montat. La monobloc ar putea fi alta lungime, dar asta se rezolva in mare prin distantiere, si eventual schimbatorul de fata, dar fii vorba despre o bicicleta Cross, probabil nu este cine stie ce valoare. Nu e nevoie sa trimiti nici o poza, e vorba tot despre un cadru de mountainbike, deci compatibilitatea este aproape garantata. Geometria va fi cu siguranta influentata, numai ca in bine!

Si de acea tija de sa am nevoie neaparat? Ea unde se monteaza? N-o sa trebuiasca sa fie probleme cand se monteaza in suspensie, sau cum se face cu ea? Va rog sa imi explicati etapele de montare, de unde incepe si unde se gata si de ce vine prinsa de suspensie? Doresc doar sa stiu ce rol are si cum vine montata respectiva tija si daca modeleul Zoom ar fi bun (pe site scrie ca ii de 27,2 mm).
RASPUNS:
Da, de tija de sa ai nevoie neaparat, fiindca altfel nu iti poti monta saua la bicicleta. Trebuie pur si simplu sa o introduci in cadru si nu are nici o legatura cu suspensia. Da, tija Zoom trebuie sa fie buna. Ai mai avea nevoie de un colier care sa-ti stranga tija, si care se monteaza si el pe cadru, in aceeasi zona in care intra tija, doar ca el se pune pe exteriorul tubului in care sta aceasta si o strange pentru a nu se misca.

Stiu, dar teava suspensie vine bagata in aceea tija sau ce se intampla cu teava suspensie? Asta nu se intelege (suspensie fata).
RASPUNS:
Furca telescopica vine introdusa in fata in gatul cadrului, care masoara 1.1/8" (adica toli), iar tija de sa isi are locul in teava de sa, care este componenta structurala a cadrului si masoara 27.2mm diametru interior. "Nu se intelege" pentru ca tija de sa nu are nici cea mai vaga legatura cu furca telescopica, in afara ca sunt amandoua piese de bicicleta.

Am vorbit cu un prieten si mi-a spus ca tija de sa ii pentru scaun. Si mi-a recomandat ca imi trebe o pipa si cadru, ca restul merge. Asa e? Nu sunt complicati la montarea cadrului in fata? Unde-i ghidonu' si suspensia mai am nevoie de alte lucruri pt montare?
RASPUNS:
Da, intr-adevar, "scaunului" i se mai spune si "sa". Nu stiu ce fel de pipa si ce fel de furca ai, dar pe bicicletele Cross vin de regula piese mai ieftine si e posibil sa ai furca, pipa si cuvete pe filet. Daca vechiul tau cadru este tot de 1.1/8" in fata, atunci iti poti folosi vechile piese fara probleme, dar daca este de numai 1", atunci va trebui sa le schimbi pe toate (furca, pipa, cuvete).

Si nu stiti vreo metoda cum sa aflu de cat este cadrul in fata, ca sa daca mi se potrivesc piesele? Intr-adevar ca sunt pe filet, dar vreau sa aflu daca ii cadru de cat ati spus adica 1.1/8".
RASPUNS:
Cel mai simplu este sa masori si sa convertesti, dar si mai simplu te ajutam noi: oversized (adica 1.1/8" ) este 28.6mm, iar standard (1" ) este 25.4mm. Pune mana pe un subler si treci la treaba!

Si mai am sa va spun ceva: am cumparat acum un an de la voi o suspensie RockShox Dart 3, care mi sa potrivit la montare, adica intra prin gaura cadrului din fata aproape la fix. Asta inseama ca este de 1.1/8"?
RASPUNS:
Daca ai Dart 3 de la noi, sigur e de oversized (1.1/8" ). Totusi, nu inteleg cum ai facut o furca fara filet sa se potriveasca intr-un sistem care cere cuvete si pipa pe filet. De asemenea nu inteleg ce inseamna "intra aproape la fix". Ori intra ori nu intra!

Deci intra, dar o tara cred care ramne loc, un 1mm...DAR la acea furca o trebuit sa-i sudez (alta solutie n-am avut) bara cu filet de la suspensia veche, ca s-o pot cupla la cadru. E o prostie, dar alta sansa n-am avut. Dar va asigur ca suspensia Dart 3 intra perfect, deci nu-i problema.
RASPUNS:
Sudura este arareori o solutie cand vine vorba de reparat biciclete, iar ce ai facut tu acolo este o greseala colosala. Exista destule alte "sanse", numai sa tii cont de ele. Este posibil sa iti fi facut furca inutilizabila. Te rugam ca pentru alte probleme sa suni la magazin. Merci pentru intelegere!

As vrea sa aflu ceva. Daca la dvs. puteti monta biciclete, adica eu sa aleg piesele, iar dvs sa mi-o montati, ca sa nu mi le mai trimiteti mie. Poate o sa am probleme si la montare, chestii d-astea... Sper sa imi raspundeti la intrebare! Si sper sa fie da.
RASPUNS:
Da, montam si biciclete, doar ca pentru asta va trebui sa vii cu ea la noi. Iar manopera se calculeaza separat. Detalii dupa 10 August, cand revenim din concediu.

si apoi au intrat in concediu baietii..chiar ca aveau nevoie de pauza dupa toata discutia asta :))
moama ce retard.. sunt sigur ca nu cunostea termenii romanesti

Si suspensia de ce vine prinsa de tija???
RASPUNS:
Nu vine nici o suspensie prinsa de nici o tija. Nu scrie nicaieri asa ceva.

Filip Ciurel

Trimite mesaj
Posturi: 469
Subiecte: 13

9 iulie 2010 la 05:30

Bun topic ... wow =))

stefan mutu (peeketus)

Trimite mesaj
Posturi: 536
Subiecte: 11

9 iulie 2010 la 08:19

stoianrt: deci ce-a mai tare conversatie de la playbike e la cadrul magellan serpens.. poftiti si linkul:

merita citit.. mai ales spre final..cand afli ca a sudat nush ce pe furca dart3 sa se potriveasca inc adrul lui :))

As vrea sa stiu ce inseamna "gat sa". Am o bicicleta Cross Ultra ss vreau sa ii schimb cadrul cu altul nou si nu sunt sigur daca tija de sa imi potriveste.
RASPUNS:
"Gat sa" este transcrierea rapida a termenului "gat de sa" si se refera la dimensiunea interioara (diametru) a tevii de sa a cadrului ("seat tube" ), adica locul in care se introduce tija de sa. Mai simplu, ai nevoie de o tija de sa de 27.2mm (cea mai comuna cota), pentru a o putea introduce in noul cadru, atunci cand vei face transferul.

De altceva nu am nevoie, pentru a pune cadru in locul celui vechi. Mi se potriveste cadru? Ajunge roata? Nu-i prea sus cadrul? Roata mea este de 26x1.95, iar suspensia RockShox Dart, cum aveti si pe site la 399 RON. Imi puteti da o adresa de e-mail sa va trimit niste poze cu bicicleta, ca sa va puteti da seama mai bine daca merge. Va mai dau pe langa poza si masurile (roata, furca, distanta de la axul rotii fata pana la gatul cadrului. ...orice cu care v-as putea fi de folos, ca sa imi puteti da un sfat o daca merge sa-l schimb in locul celui vechi.
RASPUNS:
Nu ar trebui sa ai probleme la montat. La monobloc ar putea fi alta lungime, dar asta se rezolva in mare prin distantiere, si eventual schimbatorul de fata, dar fii vorba despre o bicicleta Cross, probabil nu este cine stie ce valoare. Nu e nevoie sa trimiti nici o poza, e vorba tot despre un cadru de mountainbike, deci compatibilitatea este aproape garantata. Geometria va fi cu siguranta influentata, numai ca in bine!

Si de acea tija de sa am nevoie neaparat? Ea unde se monteaza? N-o sa trebuiasca sa fie probleme cand se monteaza in suspensie, sau cum se face cu ea? Va rog sa imi explicati etapele de montare, de unde incepe si unde se gata si de ce vine prinsa de suspensie? Doresc doar sa stiu ce rol are si cum vine montata respectiva tija si daca modeleul Zoom ar fi bun (pe site scrie ca ii de 27,2 mm).
RASPUNS:
Da, de tija de sa ai nevoie neaparat, fiindca altfel nu iti poti monta saua la bicicleta. Trebuie pur si simplu sa o introduci in cadru si nu are nici o legatura cu suspensia. Da, tija Zoom trebuie sa fie buna. Ai mai avea nevoie de un colier care sa-ti stranga tija, si care se monteaza si el pe cadru, in aceeasi zona in care intra tija, doar ca el se pune pe exteriorul tubului in care sta aceasta si o strange pentru a nu se misca.

Stiu, dar teava suspensie vine bagata in aceea tija sau ce se intampla cu teava suspensie? Asta nu se intelege (suspensie fata).
RASPUNS:
Furca telescopica vine introdusa in fata in gatul cadrului, care masoara 1.1/8" (adica toli), iar tija de sa isi are locul in teava de sa, care este componenta structurala a cadrului si masoara 27.2mm diametru interior. "Nu se intelege" pentru ca tija de sa nu are nici cea mai vaga legatura cu furca telescopica, in afara ca sunt amandoua piese de bicicleta.

Am vorbit cu un prieten si mi-a spus ca tija de sa ii pentru scaun. Si mi-a recomandat ca imi trebe o pipa si cadru, ca restul merge. Asa e? Nu sunt complicati la montarea cadrului in fata? Unde-i ghidonu' si suspensia mai am nevoie de alte lucruri pt montare?
RASPUNS:
Da, intr-adevar, "scaunului" i se mai spune si "sa". Nu stiu ce fel de pipa si ce fel de furca ai, dar pe bicicletele Cross vin de regula piese mai ieftine si e posibil sa ai furca, pipa si cuvete pe filet. Daca vechiul tau cadru este tot de 1.1/8" in fata, atunci iti poti folosi vechile piese fara probleme, dar daca este de numai 1", atunci va trebui sa le schimbi pe toate (furca, pipa, cuvete).

Si nu stiti vreo metoda cum sa aflu de cat este cadrul in fata, ca sa daca mi se potrivesc piesele? Intr-adevar ca sunt pe filet, dar vreau sa aflu daca ii cadru de cat ati spus adica 1.1/8".
RASPUNS:
Cel mai simplu este sa masori si sa convertesti, dar si mai simplu te ajutam noi: oversized (adica 1.1/8" ) este 28.6mm, iar standard (1" ) este 25.4mm. Pune mana pe un subler si treci la treaba!

Si mai am sa va spun ceva: am cumparat acum un an de la voi o suspensie RockShox Dart 3, care mi sa potrivit la montare, adica intra prin gaura cadrului din fata aproape la fix. Asta inseama ca este de 1.1/8"?
RASPUNS:
Daca ai Dart 3 de la noi, sigur e de oversized (1.1/8" ). Totusi, nu inteleg cum ai facut o furca fara filet sa se potriveasca intr-un sistem care cere cuvete si pipa pe filet. De asemenea nu inteleg ce inseamna "intra aproape la fix". Ori intra ori nu intra!

Deci intra, dar o tara cred care ramne loc, un 1mm...DAR la acea furca o trebuit sa-i sudez (alta solutie n-am avut) bara cu filet de la suspensia veche, ca s-o pot cupla la cadru. E o prostie, dar alta sansa n-am avut. Dar va asigur ca suspensia Dart 3 intra perfect, deci nu-i problema.
RASPUNS:
Sudura este arareori o solutie cand vine vorba de reparat biciclete, iar ce ai facut tu acolo este o greseala colosala. Exista destule alte "sanse", numai sa tii cont de ele. Este posibil sa iti fi facut furca inutilizabila. Te rugam ca pentru alte probleme sa suni la magazin. Merci pentru intelegere!

As vrea sa aflu ceva. Daca la dvs. puteti monta biciclete, adica eu sa aleg piesele, iar dvs sa mi-o montati, ca sa nu mi le mai trimiteti mie. Poate o sa am probleme si la montare, chestii d-astea... Sper sa imi raspundeti la intrebare! Si sper sa fie da.
RASPUNS:
Da, montam si biciclete, doar ca pentru asta va trebui sa vii cu ea la noi. Iar manopera se calculeaza separat. Detalii dupa 10 August, cand revenim din concediu.

si apoi au intrat in concediu baietii..chiar ca aveau nevoie de pauza dupa toata discutia asta :))

RASPUNS:

doamne doamne !!

Andrei Angelescu

Trimite mesaj
Posturi: 423
Subiecte: 16

9 iulie 2010 la 09:20

Romsneste..."- zi ba! -click. - nu bre culoarea... -aaahh burgund?!" ;)

Andrei Serchis

Trimite mesaj
Posturi: 1826
Subiecte: 50

9 iulie 2010 la 09:44

rad de 10 minute incontinuu =))

Vlad (Airwave) Stefanescu

Trimite mesaj
Posturi: 180

9 iulie 2010 la 10:04

e penala faza cu sudatul furcii:)))) doamne fereste,cum de exista asa cva? e mai prost ca un tigan,sa mor de nu:)))))

Tudorescu Alex

Trimite mesaj
Posturi: 217
Subiecte: 11

9 iulie 2010 la 10:18

Nu mai stiu pe ce site dar intreba unu..dar cum se leaga cu spite un butuc si o janta?se sudeaza spitele?:)))..nu intelegea omu' cum se infileteaza spitele=))

ultima modificare: 9 iulie 2010 la 10:19

Cosmin Oprinesc

Trimite mesaj
Posturi: 763
Subiecte: 4

9 iulie 2010 la 10:52

Eu nu as avea atata rabdare cu altii,se vede ca aia de la playbike poate au facut un control psihilogic inainte/ si dupa ce au fost angajati! :))

Andrei Rosu

Trimite mesaj
Posturi: 157
Subiecte: 8

9 iulie 2010 la 12:06

Peeketus: stoianrt: deci ce-a mai tare conversatie de la playbike e la cadrul magellan serpens.. poftiti si linkul:

RASPUNS:

RASPUNS:

RASPUNS:

RASPUNS:

RASPUNS:

RASPUNS:

RASPUNS:

RASPUNS:

RASPUNS:

RASPUNS:

doamne doamne !!

Cum face Alin ala de ras Alba Iulia

Andrei Serchis

Trimite mesaj
Posturi: 1826
Subiecte: 50

9 iulie 2010 la 12:13

mie'mi place aia cu "Nu." =)).

soso rara

Trimite mesaj
Posturi: 17
Subiecte: 1

9 iulie 2010 la 14:18

la biciclete dirt/street magellan polarx

cauciucurile pot fi folosite la dh????? sau trebuiesc schimbate
RASPUNS:
Da, pot fi folosite la downhill.

la cadrul magellan crux se potriveste un rockshox domain 318 de 160mm?
RASPUNS:
De potrivit se potriveste, dar sub nici o forma nu va recomand sa o montati. Stricati geometria cadrului, pierdeti garantia si sunt sanse mare sa il rupeti.

Radu-Teodor Stoian

Trimite mesaj
Posturi: 791

9 iulie 2010 la 14:33

nu face de ras nici o alba iulia :)
si eu sunt din alba.. nu ma laud.. dar nici nu imi schimb parerea despre judetz din cauza lu copilu ala

Andrei

Trimite mesaj
Posturi: 99

9 iulie 2010 la 15:28

cristian din timisoara:
vreau sa imi achizitionez o frana pe disc, dar problema este ca eu nu am disc la butuc, adica am discul dar nu stiu cum se prinde in butuc, am incercat sa descfac acele piulite care tin axul in butuc, si sa prind discul cu ele, dar gaura din disc este prea mare, si discul mi-a mai venit cu 6 suruburi mici, alea ce trebuie sa fac cu ele? cau alea prind frana cand o sa o cumpar? si mai am o intrebare, chestia aia de la frana care prinde discul si opreste roata, cum o prind pe cadru? trebuie sudata? ca nu inteleg, sau se pune ceva distantiere si se prinde unde am avut-o pe cealalta? (v)

RASPUNS:
Deci, dicsul se prinde de butuc cu acele suruburi, daca nu ai butuc cu prindere disc trebuie sa iti achizitionezi unul pentru a prinde dischiu, iar frana nu trebuie sudata in nici un caz de cadru, daca cadrul tau nu are spuportul pentru frana pe disc, trebuie schimbat si cadrrul, in locul celei vechi, sa stii ca este imposibil de pus, daca doresti un raspuns ceva mai detaliat, poti reveni cu un telefon la magazin, nurmarul de telefon il gasesti in sectiuunea "contact"

SA SUDEZE FRANA DE CADRU =)))))) DOAMNE, CATA PROSTIE POATE EXISTA PE PAMANT......=))))

Bogdan (N)

Trimite mesaj
Posturi: 287
Subiecte: 9

9 iulie 2010 la 15:52

Bai deci tipu' cu furca sudata e criminal =))

Alex Belciuganu

Trimite mesaj
Posturi: 290
Subiecte: 4

9 iulie 2010 la 16:35

Vai deci,nu-i inteleg pe cei sau cel de la Playbike care se ocupa cu raspunsurile.Pur si simplu eu as innebuni de la atatea intrebari incredibil de retardate.Ma uit si eu des la piese pe Playbike si mai citesc si ce intrebari mai pun altii pe acolo si nu-mi vine sa cred cat de imbecili sunt unii.Cum naiba sa intrebi daca se sudeaza adaptorul sau etrierul ce o fi fost ala,de cadru?Omfg...

Oricum,GENIAL topic :).

Si inca una :

mrmihaila CrB din Barlad, Marti 1.12.2009 10:41:16

Ce inseamana 26 x 2.00 ? Asta inseamana ca intra 2 cauciucuri in pretul acesta ?
RASPUNS:
26" se refera la diametrul rotii, iar 2.00 este grosimea cauciucului(balonajul), nu se refera la bucati. Pretul afisat este la bucata.

Dan Mihai

Trimite mesaj
Posturi: 66

9 iulie 2010 la 17:01

superbunny: Vai deci,nu-i inteleg pe cei sau cel de la Playbike care se ocupa cu raspunsurile.Pur si simplu eu as innebuni de la atatea intrebari incredibil de retardate.Ma uit si eu des la piese pe Playbike si mai citesc si ce intrebari mai pun altii pe acolo si nu-mi vine sa cred cat de imbecili sunt unii.Cum naiba sa intrebi daca se sudeaza adaptorul sau etrierul ce o fi fost ala,de cadru?Omfg...

Si inca una :

Ce inseamana 26 x 2.00 ? Asta inseamana ca intra 2 cauciucuri in pretul acesta ?
RASPUNS:
26" se refera la diametrul rotii, iar 2.00 este grosimea cauciucului(balonajul), nu se refera la bucati. Pretul afisat este la bucata.

=)))))))))))))))) intra 2 cauciucuri ... mda

Radu Cilinghir
Moderator

Trimite mesaj
Posturi: 373
Subiecte: 7

9 iulie 2010 la 17:06

Ion Florin din sector 6, Joi 22.4.2010 23:55:58
sal. cum se clasifica marimile ? 14 = roti de 24 si 16 = roti 26 ??? explicami si mie te rog

RASPUNS:
Marimea este distanta de la centrul butucului pedalier la capatul tubului de sa. Acea marimea este masurata in inch. Nu are nici o legatura cu marimea rotii. Ambele marimi sunt pentru roti de 26.

La Prodigy Johnny Bravo

ultima modificare: 9 iulie 2010 la 17:06

Barz Mihai

Trimite mesaj

9 iulie 2010 la 17:08

superbunny: Vai deci,nu-i inteleg pe cei sau cel de la Playbike care se ocupa cu raspunsurile.Pur si simplu eu as innebuni de la atatea intrebari incredibil de retardate.Ma uit si eu des la piese pe Playbike si mai citesc si ce intrebari mai pun altii pe acolo si nu-mi vine sa cred cat de imbecili sunt unii.Cum naiba sa intrebi daca se sudeaza adaptorul sau etrierul ce o fi fost ala,de cadru?Omfg...

Si inca una :

RASPUNS:

Si daca ii 2.50 iti da doua cauciuucuri jumate, sau doua si o camera:))

Filip Ciurel

Trimite mesaj
Posturi: 469

9 iulie 2010 la 17:09

Intrebarile sunt extrem de idioate si dezamagitoare in acelasi timp, dar pana una-alta cei de la Playbike au bunul simt de a le raspunde si asa isi castiga reputatia si respectul cumparatorilor. Din punctul meu de vedere, Playbike este liderul in Romania in acest domeniu. Servicii, personal, magazin, site... tot! Jos palaria!

ultima modificare: 9 iulie 2010 la 17:10

jancso gellert

Trimite mesaj
Posturi: 328
Subiecte: 2

9 iulie 2010 la 18:04

chiar ca are rabdare stuff-ul playbike:))

eu a un cadru umf hardy 5 daca va dau umf-ul si o diferenta de bani imi puteti da acest cadru prodigy 3.14?

RASPUNS:
Noi nu va putem schimba un cadru din magazin cu un altul second-hand. Multumim de intelegere

Ce cauciuc maxim incape pe acest cadru? As dori sa-l folosesc si la DH si ma gandeam la un 2.5.

RASPUNS:
Nu te gandi la DH cu acest cadru. DH este pentru full-suspension. Nu te mai gandi nici la 2.5 mai bine! 2.35 e suficient pentru ce a fost conceput acest cadru.

Exista o versiune a acestui cadru cu marimea de 18"?

RASPUNS:
Bineinteles ca nu! Nimeni nu are nevoie de un cadru de dirt/street atat de inalt, este un nonsens! Este posibil sa cauti de fapt altceva si sa te fi ratacit in zona cu cadre de dirt/street?

buna ziua....merge sa pun disc de 224 pe cube drop zone dar ku jentii de 24 si furca marzocchi merge?dar as vrea sa stiu daka akeasta frana merge va multumesc

RASPUNS:
Nu, sub nici o forma. Discul de 224mm este facut numai pentru bicicletele de downhill si numai pentru fata.

7" insemnand 160 sau 185?

RASPUNS:
185mm

e foarte buna pt street/dirt?

RASPUNS:
Da, este foarte buna. (dj3)

cum o pot lua pe culoare alba ?

RASPUNS:
DOAR TREBUIE SA O ADAUGATI IN COS.MULTUMIM

......

Silviu

Trimite mesaj