Log-in
Poza saptamanii
Nou in bazar
Adauga raspuns | Adauga subiect | Raspunsuri recente
Norbi cluj | Posturi: 144 | Citeaza
08-03-2010 16:25:39
eu ma refeream la faptul ca daca este loc unde sa facem,daca ai hala sau ceva ...putem face multe chesdsti si dupaia tu bagi tarifele de intrare
tzypesh | Posturi: 17 | Citeaza
08-03-2010 17:30:15
Norbi cluj: eu ma refeream la faptul ca daca este loc unde sa facem,daca ai hala sau ceva ...putem face multe chesdsti si dupaia tu bagi tarifele de intrare
imi place ideea ......
)
)eu fac hala ...voi faceti restul
)
)
)ceea ce am eu de facut este sa pun tarife super
sunt de acord 
glumesc 
bumkumcsa | Posturi: 21 | Citeaza
09-03-2010 00:41:05
Asta neaparat va trebui sa decideti, daca vreti acolo, pe marginea orasului, sau mai bine undeva catre Centru. Sincer, am fost intr-o pivnita imensa situata chiar in Centru. Si...era goala de tot. Poate mai gasim asa ceva? Eventual inchiriat, concesionat, nu stiu cum i se zice, pt cativa ani buni pe baza de contract. Multe firme au fost inchise(Flacara,Napochim...au niste hale...), astfel s-au eliberat spatiile. Trebuie hotarat.
09-03-2010 04:07:23
bumkumcsa: Asta neaparat va trebui sa decideti, daca vreti acolo, pe marginea orasului, sau mai bine undeva catre Centru. Sincer, am fost intr-o pivnita imensa situata chiar in Centru. Si...era goala de tot. Poate mai gasim asa ceva? Eventual inchiriat, concesionat, nu stiu cum i se zice, pt cativa ani buni pe baza de contract. Multe firme au fost inchise(Flacara,Napochim...au niste hale...), astfel s-au eliberat spatiile. Trebuie hotarat.
daca as/am hori lucrul acesta in sensu de a inchiria /concesiona un spatiu inseamna cheltuiala in plus....sa nu uitam ca oricum este curent ,gaz , apa si altele de plata deci nu strica sa ai un lucru in minus de plata...
09-03-2010 04:12:53
"daca a-s/am hotari" scuzati-mi geselile....tastatura 
Adauga raspuns | Adauga subiect | Raspunsuri recente
Cautare
Nou pe forum
Info