Mountain Biking pentru pasionati - DirtBike.ro Mountain Biking pentru pasionati - DirtBike.ro Mountain Biking pentru pasionati - DirtBike.ro Mountain Biking pentru pasionati - DirtBike.ro Biciclete de vanzare
Maros Bike

Home Forum Membri Galerie foto Galerie video Bazar Jocuri Regulament

Log-in

Username:

Parola:

Tine-ma minte

Inscriere
Am uitat parola

Poza saptamanii

Nou in bazar

Indoor Cluj-Napoca

Pagina: 1 ... 4 5 6 7 de la 61 la 65 din 65

Adauga raspuns | Adauga subiect | Raspunsuri recente

Norbi cluj | Posturi: 144 | Citeaza
08-03-2010 16:25:39

eu ma refeream la faptul ca daca este loc unde sa facem,daca ai hala sau ceva ...putem face multe chesdsti si dupaia tu bagi tarifele de intrare

tzypesh | Posturi: 17 | Citeaza
08-03-2010 17:30:15

Norbi cluj: eu ma refeream la faptul ca daca este loc unde sa facem,daca ai hala sau ceva ...putem face multe chesdsti si dupaia tu bagi tarifele de intrare

imi place ideea ......))eu fac hala ...voi faceti restul )))ceea ce am eu de facut este sa pun tarife super sunt de acord glumesc

bumkumcsa | Posturi: 21 | Citeaza
09-03-2010 00:41:05

Asta neaparat va trebui sa decideti, daca vreti acolo, pe marginea orasului, sau mai bine undeva catre Centru. Sincer, am fost intr-o pivnita imensa situata chiar in Centru. Si...era goala de tot. Poate mai gasim asa ceva? Eventual inchiriat, concesionat, nu stiu cum i se zice, pt cativa ani buni pe baza de contract. Multe firme au fost inchise(Flacara,Napochim...au niste hale...), astfel s-au eliberat spatiile. Trebuie hotarat.

09-03-2010 04:07:23

bumkumcsa: Asta neaparat va trebui sa decideti, daca vreti acolo, pe marginea orasului, sau mai bine undeva catre Centru. Sincer, am fost intr-o pivnita imensa situata chiar in Centru. Si...era goala de tot. Poate mai gasim asa ceva? Eventual inchiriat, concesionat, nu stiu cum i se zice, pt cativa ani buni pe baza de contract. Multe firme au fost inchise(Flacara,Napochim...au niste hale...), astfel s-au eliberat spatiile. Trebuie hotarat.

daca as/am hori lucrul acesta in sensu de a inchiria /concesiona un spatiu inseamna cheltuiala in plus....sa nu uitam ca oricum este curent ,gaz , apa si altele de plata deci nu strica sa ai un lucru in minus de plata...

09-03-2010 04:12:53

"daca a-s/am hotari" scuzati-mi geselile....tastatura

Adauga raspuns | Adauga subiect | Raspunsuri recente

Pagina: 1 ... 4 5 6 7 de la 61 la 65 din 65

Cautare

Cauta posturi

Nou pe forum

Info

Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Strict