Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Rema Tip Top
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

Indoor Cluj-Napoca

cristina

Trimite mesaj
Posturi: 17
Subiecte: 1

5 martie 2010 la 03:51

bai "copii" dupa cum o spun unii eu de anul trecut ma gandesc la creearea unui indoor in cluj-napoca.chiar in aceasta clipa am facut o mica pauza pt ca in momentul acesta fac bussines plan-ul la toata treaba asta ....saptamana viitoare poate ne vom intalnii pe strada pt ca voi face un sondaj de opinie (sper sa participati)
ideea e in felul urmator ..multi spun ca nu sunt oameni cu fonduri care ar face acest lucru si cum ca nu ar fi fondatori pt acest lucru....nu prea e adevarat treaba doar sa-i cauti si sa iti spui clar motivu si rostu care ar fi pt fondurile oferite de acestia ....eu momentan lucrez doar la proiect .....doar acuma am luat hotararea adica "sa-mi iau inima-n dinti "sa fac acest lucru
rostul mesajului meu daca voi implicit nu va implicati eu ca o pers oarecare nu pot sa fac nimic in sensul ca ....nu vreau sa injur dar de anul trecut incerc sa trag de limba fiecaruia cate o idee pentru ca nu sunt experta la aceasta categorie ca si unii dintre voi ... oricum in momentul in care voi termina cu business plan-ul ma ocup si de restu'lucrurilor "importante"
bunn...dupa atata vorbaraie pe care unii din voi nu o veti intelege am o rugaminte ....este vorba despre un indoor pe langa Real Cluj Napoca ..eu ma gandisem la o hala de 3000 mp (se poate si mai mult)...cu fondurile ma descurc singura mea rugaminte este veniti cu idei pe forum...
si scuze daca v-am rapit din timp
astept cu nerabdare idei idei idei idei idei ide idei idei idei si iar idei

Irsai Botond

Trimite mesaj
Posturi: 251
Subiecte: 17

5 martie 2010 la 07:29

Eu vin sa imi exprim parerea ,insa nu ar strica sa fie ceva mai aproape de civilizatie ,caci cu toti stim ca in iris stau numa muncitori ,forjori si tigani.Dintre cei enumerati , cei de culoare asemanatoare fecalelor ar cam distruge acel indoor , cum au facut si cu hala improvizata facuta de baieti din marasti/ghg .
Vorbesc de hala aceasta : http://vimeo.com/8487866

Numa' bine!

Luka Lehel-György

Trimite mesaj
Posturi: 26
Subiecte: 2

5 martie 2010 la 08:48

Salutare!

Apreciez ideea ta cu un Indoor, o consider chiar oportuna, tare mult as vrea sa o vad realizata aici, la Cluj. Skate-Park-ul se cam lasa de dorit, nu-i asa?
Astfel daca e ceva cu care va pot ajuta, let me know, mai putin financiar, semnatura, ajutor, aveti tot sprijinul meu.
Bafta!

P.S. ceea ce ma doare e ca vad ca si pe acest site au aparut mai recent reclamele cu fetiztele...cum am vazut dedesubt.Ar fi pacat sa stricam Dirtbike cu asa prostii

adrian anca

Trimite mesaj
Posturi: 140
Subiecte: 3

5 martie 2010 la 09:42

NU cred ca e posibil gasirea unui loc bun pentru asa ceva in centrul clujului ! As putea zice sa incercati sa vedeti ce e cu cele 2 hale IMENSE din manastur. In una din ele a fost si discoteca huly-guly acum vreo 10 ani.Ar fii un spatiu de aprox 1500 metri patrati si inalt de vre-o 16-20m.E si imprejmuit impreuna cu mai multe spatii comerciale si e si pazit.
Ai putea sa incerci si la primarie dar slabe sanse sa aiba ei un asemenea spatiu in posesie.Daca ii sa ajungi intr-o audienta nu uita sa duci poze si filme cu exemple de asemenea parcuri din alte orase.
Daca o sa aveti vreodata nevoie de ceva ajutor la tamplarie apelati la mine. Ma pricep cat de cat si am si scule.
BAFTA

Mera Harold Cristian

Trimite mesaj
Posturi: 176
Subiecte: 13

5 martie 2010 la 13:16

eu nu va pot ura decat BAFTA!

cristina

Trimite mesaj

5 martie 2010 la 14:02

skullsplinter: Eu vin sa imi exprim parerea ,insa nu ar strica sa fie ceva mai aproape de civilizatie ,caci cu toti stim ca in iris stau numa muncitori ,forjori si tigani.Dintre cei enumerati , cei de culoare asemanatoare fecalelor ar cam distruge acel indoor , cum au facut si cu hala improvizata facuta de baieti din marasti/ghg .
Vorbesc de hala aceasta : http://vimeo.com/8487866

Numa' bine!

sti care-i faza deci nu e chiar lanag real se i-a un pic pe valea chitaului in sus la broscuta verde si nu te supara acuma daca tu imi dai teren de cel putin 3000 mp despre ce vb eu ..in cluj eu proiectu ti-l fac...deci intr-un final sa nu crezi ca nu mam gandit la treaba aia :))))) inca a fost prima problema pusa in discutie idee e ca sistem de securizare v-a fi super iluimina + body guarzi ..e o fosta ferma a bunicilor mei de foate multa vreme si pot spune ca am copilarit pe acolo si cam cunosc lumea de prin zona si cu iris a-s avea ceva tangente si nu mai e cum era inainte oricum

cristina

Trimite mesaj

5 martie 2010 la 14:12

deci ca sa intelegea lumea mai bine eu de anul trecut vreau cu finatari propri sa ma bag de aceea un pic acuma am pus planul cel puitin virtual pot sa-i spun la bataie..........dara acuma este o faza ceva faza cu grupul femeilor afaceriste romania ...si este o oferta ca daca e unica ideea cu cu potentia si esti "muheras"pana-n 35 ani se primeste o finantare de 50 000 euro + alte facilitati ii un felde fonduri europene.si am zis ca merita sa incerc .
oricum eu doresc ceva super privat am vazut ca primaria nu prea as da interesul si vorbise-m anul trecut cu ai mei si au spus ca participa dar cel mai serios ideea v-a fi dezbatuta cu ei acuma in aprilie
acum cateva zile facusem o vizita in care discutasem cu cineva care cam stie fazele cu toate fondurile si astept acuma sa vad ce spune daca merita sa ma bag sau nu in sensul daca castig acel proiect merita sau nu pt mi-a explicat ca e posibil sa fie acceasi treaba ca sio cu fondurile europene iti dai un avans si dupa aia tot astepti pana la anu sa primesti ajutorul.
deci eu chiar vreau sa fac lucrul acesta dar daca v-a fi pe fonduri propri mai dureaza un pic ce v-am spus mai sus ar face miscarea sa se miste mai repede

cristina

Trimite mesaj

5 martie 2010 la 14:13

oricum mersi mult pentru antentie si scuzati-mi greselile dar am o inputita de tastatura ;;)

norbi

Trimite mesaj
Posturi: 146
Subiecte: 19

5 martie 2010 la 14:20

indoru ala care se vede in editul lui paul...e o fosta cantina...noi am incercat sa amenajam ceva dar degeaba au venit cocalari si lau distrus..locul de care ziceai acolo langa real ar fi un loc ok ...e destul de departe de centru da orcum merita sa mergi pana acolo daca ai unde sa te dai,si faza cu tigani si cocalari nu influenteaza deloc deoarece orcum nu vor intra:))...si in mare parte ce ar trebui facut ar fi o groapa cu bureti,si restu iedilor se pot inspira,de exemplu uitativa si voi la un video rusesc http://www.vimeo.com/1214601 un indor din asta ar fi perfect

norbi

Trimite mesaj
Posturi: 146
Subiecte: 19

5 martie 2010 la 14:23

am uitat sa precizez ca ma multumesc si cu jumate din parcu ala din rusia

Irsai Botond

Trimite mesaj

5 martie 2010 la 14:26

Mai greu sa avem din metal facute rampele.Si ar fii foarte predispusa treaba la furt.

Ca e rampa,
Ca e tabla,
Tiganu tot o fura xD

Boti

Plesa Matei

Trimite mesaj
Posturi: 144
Subiecte: 6

5 martie 2010 la 15:33

Pentru skullsplinter: NU VORBI IN NECUNOSCTINTA DE CAUZA!
Tu crezi ca tiganii furca chiar orice, crezi ca daca pui lacate si lanturi plus altele in genul, crezi ca o sa intre?ca eu nu cred. In sala in care ne dadeam si unde am facut filmuletele nu este in Marasti/Gheorgheni, e in Dambu Rotund catre Iris!
Sa mai spunem ca noi nu prea aveam ce cauta acolo, in primul rand pentru ca nu aveam nici un drept, in al doilea rand pentru ca acea cantina apartinea cuiva, iar saracul om nu stia in ce stare a ajuns.
Pe mine unu nu ma deranjeaza absolut deloc sa bat jumatate de Cluj ca sa ajung intr-un loc unde stiu ca pot sta linistit si sa ma dau/filmez si mi se pare penibil ca unii dintre voi mai aveti penibilitatea si mintea ingusta incat sa cereti ceva mai aproape de casuta voastra!Voi va-ti gandit macar un pic?!

Parerea mea: Sa o luam mai usurel un picut.

Oricum eu zic ca ne putem bucura pentru ca am avut experienta respectiva, mai ales pentru ca am stat in acel loc sub forma clandestina timp de 2 luni daca nu cumva mai mult. Deci sa ne multumim si noi cu ce am facut si sa nu mai fim chiar asa de romani si sa zicem ca ce naspa au fost aia care au distrus, ca deh nici noi nu aveam ce cauta acolo, la fel ca si ei.
Acum daca totusi s-a ivit sansa sa putem face ceva adevarat si in care sa putem avea incredere ca a doua zi nu va fi demolat, hai sa ajutam fiecare cum putem si sa facem sa se intample (sa nu mai avem ganduri sa mergem la indoor-ul din sibiu sau indoor-ul din Debrecen pentru cei din zona).

Tzypesh: Eu unul te pot ajuta ceva mai mult decat ceilalti colegi de roata.
Te pot ajuta cu creearea unui plan 3D a ceea ce vei vrea sa faci acolo, un fel de propunere sa zicem. Din cate stiu, ca sa ai sanse mari sa faci ceva acolo ai nevoie de: poze, un video cu ce este acum acolo, niste masuratori exacte, poate si un plan existent a cladirii si nu in ultimul rand un plan 3D, niste vizualizari a spatiului, plus rampe si eventual imprejurimile.
Daca vrei te pot ajuta la toate aceste subiecte, iar daca chiar este nevoie te pot ajuta si cu niste informatii si relatii daca vrei sa o iei pe partea cu Fonduriile Europene.Gandestete ca in cazul asta trebuie sa ai o Documentatie foarte solida asupra cazului.

Alta probleme dupa mine este daca vei vrea sa fie un asa zis bilet de intrare la respectiva sala, e important de stiut asta, mai ales pe viitor.
Te poti gandi daca ai un spatiu asa de mare, sa contactezi niste firme din domeniul bicicletelor/role/skate si sa puneti niste mini magazine in respectiva hala, asa ai putea sa recuperezi intr-un fel investitia facuta si poate sa se si modernizeze in timp.

Deocamdata cam atat am de zis, daca vrei putem vorbi mai multe, dar in privat.

Cheers!
Cabrion.

Paul ala

Trimite mesaj
Posturi: 44

5 martie 2010 la 16:18

visati in continuare dragilor, visele is gratis.

Irsai Botond

Trimite mesaj

5 martie 2010 la 19:38

cabrion: Pentru skullsplinter: NU VORBI IN NECUNOSCTINTA DE CAUZA!
Tu crezi ca tiganii furca chiar orice, crezi ca daca pui lacate si lanturi plus altele in genul, crezi ca o sa intre?ca eu nu cred. In sala in care ne dadeam si unde am facut filmuletele nu este in Marasti/Gheorgheni, e in Dambu Rotund catre Iris!
Sa mai spunem ca noi nu prea aveam ce cauta acolo, in primul rand pentru ca nu aveam nici un drept, in al doilea rand pentru ca acea cantina apartinea cuiva, iar saracul om nu stia in ce stare a ajuns.
Pe mine unu nu ma deranjeaza absolut deloc sa bat jumatate de Cluj ca sa ajung intr-un loc unde stiu ca pot sta linistit si sa ma dau/filmez si mi se pare penibil ca unii dintre voi mai aveti penibilitatea si mintea ingusta incat sa cereti ceva mai aproape de casuta voastra!Voi va-ti gandit macar un pic?!

Parerea mea: Sa o luam mai usurel un picut.

Oricum eu zic ca ne putem bucura pentru ca am avut experienta respectiva, mai ales pentru ca am stat in acel loc sub forma clandestina timp de 2 luni daca nu cumva mai mult. Deci sa ne multumim si noi cu ce am facut si sa nu mai fim chiar asa de romani si sa zicem ca ce naspa au fost aia care au distrus, ca deh nici noi nu aveam ce cauta acolo, la fel ca si ei.
Acum daca totusi s-a ivit sansa sa putem face ceva adevarat si in care sa putem avea incredere ca a doua zi nu va fi demolat, hai sa ajutam fiecare cum putem si sa facem sa se intample (sa nu mai avem ganduri sa mergem la indoor-ul din sibiu sau indoor-ul din Debrecen pentru cei din zona).

Tzypesh: Eu unul te pot ajuta ceva mai mult decat ceilalti colegi de roata.
Te pot ajuta cu creearea unui plan 3D a ceea ce vei vrea sa faci acolo, un fel de propunere sa zicem. Din cate stiu, ca sa ai sanse mari sa faci ceva acolo ai nevoie de: poze, un video cu ce este acum acolo, niste masuratori exacte, poate si un plan existent a cladirii si nu in ultimul rand un plan 3D, niste vizualizari a spatiului, plus rampe si eventual imprejurimile.
Daca vrei te pot ajuta la toate aceste subiecte, iar daca chiar este nevoie te pot ajuta si cu niste informatii si relatii daca vrei sa o iei pe partea cu Fonduriile Europene.Gandestete ca in cazul asta trebuie sa ai o Documentatie foarte solida asupra cazului.

Alta probleme dupa mine este daca vei vrea sa fie un asa zis bilet de intrare la respectiva sala, e important de stiut asta, mai ales pe viitor.
Te poti gandi daca ai un spatiu asa de mare, sa contactezi niste firme din domeniul bicicletelor/role/skate si sa puneti niste mini magazine in respectiva hala, asa ai putea sa recuperezi intr-un fel investitia facuta si poate sa se si modernizeze in timp.

Deocamdata cam atat am de zis, daca vrei putem vorbi mai multe, dar in privat.

Cheers!
Cabrion.

Citez : "facuta de baieti din marasti/ghg . " .De unde a reiesit ca hala e in marasti/ghg ?

cristina

Trimite mesaj

5 martie 2010 la 19:47

in principiu un fel de zero gravity skatepark bineinteles nu chiar asa de mare dar cam asa ceva
http://www.skateboardpark.com/park_photos/ZERO_GRAVITY_SKATE_PARK_Michigan/ZERO_GRAVITY_SKATE_PARK2.gif
sau asa

http://www.infantrybmx.com/11/nq77.gif

dar e posibil si asa ceva

http://skateboardingmagazine.com/blog/wp-content/uploads/2009/04/venice-constr-53.jpg
dar indoor

Zozo Ungurean

Trimite mesaj
Posturi: 342
Subiecte: 11

5 martie 2010 la 19:52

zile guta :) idea e ff faima dar sa vedem ce iese :) de nu mat mut in debrecen .

cristina

Trimite mesaj

5 martie 2010 la 19:58

ce-i care vin cu mesaje gen vise placute in continuare ....sa se intalneasca cu mine ca ii explic cum sta treaba...in sensu ca daca nu ai ceva pro de spun chiar nu ma intereseaza ca sunteti asa pesimisti imi pierdeti din timp sincer ...sariti draga de pe bloc din partea mea....oricum tot respectu pt cei care vor sa ma ajute cu informatii .....cam de saptamana viitoare incep sa mai umblu asa serios .....si poate fac o mica intalnire pt cei care vor .....si nu mai postati mesaje fara rost ca parerea voastra in directia pesimista multi o stim....... ziceti vise placute dar daca imi iese pasenta parca vad ca ati vrea si gratis sa primiti totu bineintels.....mersi mult cabrion un semi proiect sper ca pe saptamana viitoare va fi gata si nu ar stica o chestie 3D;)

Irsai Botond

Trimite mesaj

5 martie 2010 la 20:00

Auzi Cristina draga noua ne-ar fii de ajuns cu varf si indesat un indoor , nu ne trebuie un pool de ala cum ai bagat in ultimu link.

Boti

cristina

Trimite mesaj

5 martie 2010 la 20:01

a si bineinteles nu peste doua luni va fi gata ....tin sa spun ca voi aprecia indelsugat ajutoru fiecaruia...intr-un final pt cei care se implica intr-o oarecare masura vor fi rasplatiti .....maine ma ocup de site...si atunci veti intege mai bine ce voi face mersi mult ;;)

cristina

Trimite mesaj

5 martie 2010 la 20:02

skullsplinter: Auzi Cristina draga noua ne-ar fii de ajuns cu varf si indesat un indoor , nu ne trebuie un pool de ala cum ai bagat in ultimu link.

Boti

nu spun ca asa va fi dar este o idee intelegi :)))))

cristina

Trimite mesaj

5 martie 2010 la 20:07

skullsplinter: Auzi Cristina draga noua ne-ar fii de ajuns cu varf si indesat un indoor , nu ne trebuie un pool de ala cum ai bagat in ultimu link.

Boti

stiu bine cum sta situatia .....facusem azi noapte o parte din planul de marketing pe piata din romania+ ca pe cativa din voi ma refer bikeri mai cunosc ...stiu foarte bine ca exista cererea....plus ca este ceva la Sibiu ....dar eu vreau sa ma bag pe o chestie mai interesanta ... ;;)

cristina

Trimite mesaj

5 martie 2010 la 20:10

aaaa si asta e ultimu pe seara asta despre tigani cocalari cum vreti sa le spuneti v-am spus aia ii cea mai mica problema ....sper sa si fie scoasa acest subiect care este prea minuscul ,deci prea putin important...nu va bate-ti voi capu cu lucru asta ....aia ii fix problema mea ca eu as avea de pierdut intr-un final .........mersi mult va doresc o seara si un weekend placut in continuare ><

Irsai Botond

Trimite mesaj

5 martie 2010 la 21:11

Vad ca tipa asta chair se implica:))
Poate om avea si noi.
Si cabro eu nu am nimic de comentat ca langa real ar fii prea departe , ca totusi cu masina faci 10-15 minute.Dar pentru cei fara permis se cam schimba treaba:)

Paul ala

Trimite mesaj
Posturi: 44

5 martie 2010 la 21:13

daca vrei sa vezi cum ar trebui sa arate un indoor cat de cat bun.. http://havenskatepark.com/photos.php

stickerrs

Trimite mesaj
Posturi: 150

5 martie 2010 la 21:33

Treziti'va ba baieti la realitate ;))
cand se va face ceva de genu' in jegu' asta de tara sa'mi dati si mie un bip pe fix ><

George-Matei Horodinca

Trimite mesaj
Posturi: 407
Subiecte: 23

5 martie 2010 la 21:44

cabrion seamana cu taicamiu la atitudine:))si in privinta ideilor;)) la faza cu magazinele din indoor pt recuperearea banilor+ taxa de intrare i-am pus pe amandoi in aceeasi oala

Sami Ciupe

Trimite mesaj
Posturi: 346
Subiecte: 15

5 martie 2010 la 22:01

mda ii buna idea io fregventez in wek end prin cj si mno ma duk in skate si `dastea. idea de a face asa cv ii f buna si aveti sprijinul meu ;) BFT!

adrian anca

Trimite mesaj
Posturi: 140
Subiecte: 3

5 martie 2010 la 22:22

Nu ar ajuta cu nimic daca ne-am aduna vre-o 50 de bikeri si am face o plimbare in grup prin CJ? Desigur cu cateva pile pe la PRESSA. Aparitia in cateva dintre ziarele locale, sau Tv cred ca ar da foarte bine la ochi. Desigur o treaba organizata, un purtator de cuvant capabil, si asa mai departe.

Teodor Sivu

Trimite mesaj
Posturi: 424
Subiecte: 18

5 martie 2010 la 22:28

noobsound: Nu ar ajuta cu nimic daca ne-am aduna vre-o 50 de bikeri si am face o plimbare in grup prin CJ? Desigur cu cateva pile pe la PRESSA. Aparitia in cateva dintre ziarele locale, sau Tv cred ca ar da foarte bine la ochi. Desigur o treaba organizata, un purtator de cuvant capabil, si asa mai departe.

cel mai bine ar fi sa faceti un astfel de meeting pentru plantarea unei paduri,sau reimpadurirea unei zone de unde s-a taiat masiv lemn....Lasati prostiile astea...din casa(spatiu inchis) te duci in indoor(tot spatiu inchis?!).Asta poate sa o faca asa ca o alternativa pentru zilele ploioase in care nu ai ce face si trebuie sa mergi in indoor.nush,imi dau si eu cu parerea,sper sa nu sara idiotii pe mine pe mine

ultima modificare: 5 martie 2010 la 23:24

Irsai Botond

Trimite mesaj

5 martie 2010 la 23:06

Chiar zilele astea ma gandeam ca pe dirtbike nu sunt retardati cu animal liberation front , anti-homofibia, ecogay si alti prosti care cauta un curent pentru a pune mana pe o pi**ă.Insa vad ca m-am inselat.
De ce am planta niste copaci ?E site de biciglisti , nu de prostii activiste.

Daca vrei asa ceva dute pe http://www.ecosemnal.ro/ si o sa gasesti cativa oameni cu care sa plantezi copaci.

Noi ne dam ;)
Boti

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes