Indoor Cluj-Napoca
|
cristina Posturi: 17 Subiecte: 1 |
5 martie 2010 la 03:51 bai "copii" dupa cum o spun unii |
| Citeaza |
|
Irsai Botond Posturi: 251 Subiecte: 17 |
5 martie 2010 la 07:29 Eu vin sa imi exprim parerea ,insa nu ar strica sa fie ceva mai aproape de civilizatie ,caci cu toti stim ca in iris stau numa muncitori ,forjori si tigani.Dintre cei enumerati , cei de culoare asemanatoare fecalelor ar cam distruge acel indoor , cum au facut si cu hala improvizata facuta de baieti din marasti/ghg .
|
| Citeaza |
|
Luka Lehel-György Posturi: 26 Subiecte: 2 |
5 martie 2010 la 08:48 Salutare!
|
| Citeaza |
|
adrian anca Posturi: 140 Subiecte: 3 |
5 martie 2010 la 09:42 NU cred ca e posibil gasirea unui loc bun pentru asa ceva in centrul clujului ! As putea zice sa incercati sa vedeti ce e cu cele 2 hale IMENSE din manastur. In una din ele a fost si discoteca huly-guly acum vreo 10 ani.Ar fii un spatiu de aprox 1500 metri patrati si inalt de vre-o 16-20m.E si imprejmuit impreuna cu mai multe spatii comerciale si e si pazit.
|
| Citeaza |
|
Mera Harold Cristian Posturi: 176 Subiecte: 13 |
5 martie 2010 la 13:16 eu nu va pot ura decat BAFTA! |
| Citeaza |
|
5 martie 2010 la 14:02 skullsplinter: Eu vin sa imi exprim parerea ,insa nu ar strica sa fie ceva mai aproape de civilizatie ,caci cu toti stim ca in iris stau numa muncitori ,forjori si tigani.Dintre cei enumerati , cei de culoare asemanatoare fecalelor ar cam distruge acel indoor , cum au facut si cu hala improvizata facuta de baieti din marasti/ghg .
|
| Citeaza |
|
5 martie 2010 la 14:12 deci ca sa intelegea lumea mai bine eu de anul trecut vreau cu finatari propri sa ma bag de aceea un pic acuma am pus planul cel puitin virtual pot sa-i spun la bataie..........dara acuma este o faza ceva faza cu grupul femeilor afaceriste romania ...si este o oferta ca daca e unica ideea cu cu potentia si esti "muheras"pana-n 35 ani se primeste o finantare de 50 000 euro + alte facilitati ii un felde fonduri europene.si am zis ca merita sa incerc .
|
| Citeaza |
|
5 martie 2010 la 14:13 oricum mersi mult pentru antentie si scuzati-mi greselile dar am o inputita de tastatura ;;) |
| Citeaza |
|
norbi Posturi: 146 Subiecte: 19 |
5 martie 2010 la 14:20 indoru ala care se vede in editul lui paul...e o fosta cantina...noi am incercat sa amenajam ceva dar degeaba au venit cocalari si lau distrus..locul de care ziceai acolo langa real ar fi un loc ok ...e destul de departe de centru da orcum merita sa mergi pana acolo daca ai unde sa te dai,si faza cu tigani si cocalari nu influenteaza deloc deoarece orcum nu vor intra:))...si in mare parte ce ar trebui facut ar fi o groapa cu bureti,si restu iedilor se pot inspira,de exemplu uitativa si voi la un video rusesc http://www.vimeo.com/1214601 un indor din asta ar fi perfect |
| Citeaza |
|
norbi Posturi: 146 Subiecte: 19 |
5 martie 2010 la 14:23 am uitat sa precizez ca ma multumesc si cu jumate din parcu ala din rusia |
| Citeaza |
|
5 martie 2010 la 14:26 Mai greu sa avem din metal facute rampele.Si ar fii foarte predispusa treaba la furt.
|
| Citeaza |
|
Plesa Matei Posturi: 144 Subiecte: 6 |
5 martie 2010 la 15:33 Pentru skullsplinter: NU VORBI IN NECUNOSCTINTA DE CAUZA!
|
| Citeaza |
Paul ala ![]() Posturi: 44 Subiecte: 1 |
5 martie 2010 la 16:18 visati in continuare dragilor, visele is gratis. |
| Citeaza |
|
5 martie 2010 la 19:38 cabrion: Pentru skullsplinter: NU VORBI IN NECUNOSCTINTA DE CAUZA!
|
| Citeaza |
|
5 martie 2010 la 19:47 in principiu un fel de zero gravity skatepark bineinteles nu chiar asa de mare dar cam asa ceva
|
| Citeaza |
|
Zozo Ungurean Posturi: 342 Subiecte: 11 |
5 martie 2010 la 19:52 zile guta :) idea e ff faima dar sa vedem ce iese :) de nu mat mut in debrecen . |
| Citeaza |
|
5 martie 2010 la 19:58 ce-i care vin cu mesaje gen vise placute in continuare ....sa se intalneasca cu mine ca ii explic cum sta treaba...in sensu ca daca nu ai ceva pro de spun chiar nu ma intereseaza ca sunteti asa pesimisti imi pierdeti din timp sincer ...sariti draga de pe bloc din partea mea....oricum tot respectu pt cei care vor sa ma ajute cu informatii .....cam de saptamana viitoare incep sa mai umblu asa serios .....si poate fac o mica intalnire pt cei care vor .....si nu mai postati mesaje fara rost ca parerea voastra in directia pesimista multi o stim....... ziceti vise placute dar daca imi iese pasenta parca vad ca ati vrea si gratis sa primiti totu bineintels.....mersi mult cabrion un semi proiect sper ca pe saptamana viitoare va fi gata si nu ar stica o chestie 3D;) |
| Citeaza |
|
5 martie 2010 la 20:00 Auzi Cristina draga noua ne-ar fii de ajuns cu varf si indesat un indoor , nu ne trebuie un pool de ala cum ai bagat in ultimu link.
|
| Citeaza |
|
5 martie 2010 la 20:01 a si bineinteles nu peste doua luni va fi gata ....tin sa spun ca voi aprecia indelsugat ajutoru fiecaruia...intr-un final pt cei care se implica intr-o oarecare masura vor fi rasplatiti .....maine ma ocup de site...si atunci veti intege mai bine ce voi face mersi mult ;;) |
| Citeaza |
|
5 martie 2010 la 20:02 skullsplinter: Auzi Cristina draga noua ne-ar fii de ajuns cu varf si indesat un indoor , nu ne trebuie un pool de ala cum ai bagat in ultimu link.
|
| Citeaza |
|
5 martie 2010 la 20:07 skullsplinter: Auzi Cristina draga noua ne-ar fii de ajuns cu varf si indesat un indoor , nu ne trebuie un pool de ala cum ai bagat in ultimu link.
|
| Citeaza |
|
5 martie 2010 la 20:10 aaaa si asta e ultimu pe seara asta |
| Citeaza |
|
5 martie 2010 la 21:11 Vad ca tipa asta chair se implica:))
|
| Citeaza |
Paul ala ![]() Posturi: 44 Subiecte: 1 |
5 martie 2010 la 21:13 daca vrei sa vezi cum ar trebui sa arate un indoor cat de cat bun.. http://havenskatepark.com/photos.php |
| Citeaza |
|
stickerrs Posturi: 150 |
5 martie 2010 la 21:33 Treziti'va ba baieti la realitate ;))
|
| Citeaza |
|
George-Matei Horodinca Posturi: 407 Subiecte: 23 |
5 martie 2010 la 21:44 cabrion seamana cu taicamiu la atitudine:))si in privinta ideilor;)) la faza cu magazinele din indoor pt recuperearea banilor+ taxa de intrare i-am pus pe amandoi in aceeasi oala |
| Citeaza |
|
Sami Ciupe Posturi: 346 Subiecte: 15 |
5 martie 2010 la 22:01 mda ii buna idea io fregventez in wek end prin cj si mno ma duk in skate si `dastea. idea de a face asa cv ii f buna si aveti sprijinul meu ;) BFT! |
| Citeaza |
|
adrian anca Posturi: 140 Subiecte: 3 |
5 martie 2010 la 22:22 Nu ar ajuta cu nimic daca ne-am aduna vre-o 50 de bikeri si am face o plimbare in grup prin CJ? Desigur cu cateva pile pe la PRESSA. Aparitia in cateva dintre ziarele locale, sau Tv cred ca ar da foarte bine la ochi. Desigur o treaba organizata, un purtator de cuvant capabil, si asa mai departe. |
| Citeaza |
|
Teodor Sivu Posturi: 424 Subiecte: 18 |
5 martie 2010 la 22:28 noobsound: Nu ar ajuta cu nimic daca ne-am aduna vre-o 50 de bikeri si am face o plimbare in grup prin CJ? Desigur cu cateva pile pe la PRESSA. Aparitia in cateva dintre ziarele locale, sau Tv cred ca ar da foarte bine la ochi. Desigur o treaba organizata, un purtator de cuvant capabil, si asa mai departe.
|
| Citeaza |
|
5 martie 2010 la 23:06 Chiar zilele astea ma gandeam ca pe dirtbike nu sunt retardati cu animal liberation front , anti-homofibia, ecogay si alti prosti care cauta un curent pentru a pune mana pe o pi**ă.Insa vad ca m-am inselat.
|
| Citeaza |

eu de anul trecut ma gandesc la creearea unui indoor in cluj-napoca.chiar in aceasta clipa am facut o mica pauza pt ca in momentul acesta fac bussines plan-ul la toata treaba asta ....saptamana viitoare poate ne vom intalnii pe strada pt ca voi face un sondaj de opinie
(sper sa participati)