CE MTB SA ALEG?
teodorescu razvan ![]() Posturi: 41 Subiecte: 2 |
22 februarie 2010 la 22:54 Salut ,
|
| Citeaza |
|
cont de sters Posturi: 38 |
22 februarie 2010 la 23:03 Ce ai vrea sa te dai ?
|
| Citeaza |
22 februarie 2010 la 23:12 Pai am selectat numai XC deci forestiere usoare coboriri si in cursul saptaminii oras ca...asta e nu am timp si bani doar de munte |
| Citeaza |
|
Ugrin Titus Posturi: 76 Subiecte: 2 |
23 februarie 2010 la 00:50 Parerea mea este ca un Cube Analog ar fi cea mai buna achizitie, echipare buna, design placut si se pare ca producatorul german stie ce vrea cumparatorul, plus ca nu vei avea nevoie sa schimbi nimic pe ea pentru o buna perioada. |
| Citeaza |
|
Maximilian Munteanu Editor in chief Posturi: 2020 Subiecte: 20 |
23 februarie 2010 la 01:06 Cred ca ti-am intepretat gresit intentiile pe celalalt thread unde tocmai scrisesei. Totusi, daca esti incepator nu ar trebui sa dai sfaturi altora, mai ales cand nici tu nu stii ce sa iti cumperi si amesteci (precum aici) mere cu pere, dar si cu o gramada de legume. :))
|
| Citeaza |
|
23 februarie 2010 la 01:26 For that pimpin' feel http://playbike.ro/produs.php?id_produs=2480 |
| Citeaza |
23 februarie 2010 la 01:47 Va multumesc tuturor pentru raspunsuri insa as avea si eu mici comentarii, din polemica sper sa extrag cit mai multe argumente utile.
|
| Citeaza |
|
23 februarie 2010 la 02:31 "Stranger", franele nu se compara doar din ce ai citit pe net si din ce ti-au zis prietenii! Shimano are frane excelente in gamele SLX, XT, XTR si Saint si unele cel putin bune incarnate in modelul ce echipeaza Kona Blast Deluxe. Opiniile despre Tektro Auriga fluctueaza, la fel ca si raspandirea placutelor lor de frana, sensibil mai restrasa decat cea a pieselor Shimano.
|
| Citeaza |
|
Marius Hiru Posturi: 148 Subiecte: 8 |
23 februarie 2010 la 02:47 Nu te-ai gandit si la Kona Fire Mountain Deluxe ? Am comandat eu varianta normala si sunt foarte multumit ! |
| Citeaza |
|
23 februarie 2010 la 02:48 Omu' a zis ca vrea sa mai si coboare cand are timp si pentru o umila diferenta de pret isi poate lua ceva cu un nivel mai sus decat un Fire Mountain (barf!) dar din ce am citit ca a scris acuma incep sa cred ca vrea prea multe intr-o suma prea mica. Daca vrei xc de plimbare adica ce ai scris initial, de ce strambi din nas la workhorseul romaniei, Dart? E o furca ideala pentru ce vrei tu plus ca tine chiar prea bine, sau vrei Sid World cup? Cat despre frane, gama shimano Deore hidraulica e excelenta, consumabilele le vei gasi in curand si la Selgros, sau vrei Saint? Lasand ironia deoparte tot ce ai nevoie e mentionat sus de Maxi si cu putin de la mine, nu vad de ce ai cumpara de pe crc (ca vad ca a devenit o noua moda) dat fiind faptul ca gratie (nu gratian) transportului majoritatea pieselor ajung aici chiar mai scumpe decat din Romania. |
| Citeaza |
|
23 februarie 2010 la 02:57 Marius995: Nu te-ai gandit si la Kona Fire Mountain Deluxe ? Am comandat eu varianta normala si sunt foarte multumit !
|
| Citeaza |
23 februarie 2010 la 09:43 Cred ca aveti mare dreptate , azi tot este frumos afara asa ca ma voi duce sa probez 2 kone 1 cube si Univega de care ..asa la prima vedere m-am indragostit sti cum e gusturile nu se discuta |
| Citeaza |
|
24 februarie 2010 la 12:54 E complet irelevant de ca timp fac unii sau altii biciclete, conteaza CUM le fac, iar Univega nu a excelat niciodata, dar niciodata, desi nu e o marca proasta, de fel. Ca sa fac un paralelism ridicol, e ca si cand ai spune ca First Bike sunt mai buni decat Evil, fiindca First Bike s-au lansat prin '98, iar Evil exista doar de doi ani. :)) Adecvat, nu?
|
| Citeaza |
24 februarie 2010 la 19:53 Am testat azi 4 bicle in ce sa zic .... sa incep cu ultima Specialized Hardrock disc are un cadru super stai ok pe ea dar schimbatoarele sunt... de cacao nu face nici 10 mil (poate doar cadrul) Kona Fire montain delux nu m-a convins datorita pozitiei pe sa este o bicla cam strinsa pentru gustul meu comfort la pedalat zero
|
| Citeaza |
|
Matar Kassem Mario (Tecktonelnoua) Posturi: 1156 Subiecte: 48 |
24 februarie 2010 la 19:59 frate cu rst gila la munte?:)) |
| Citeaza |
|
24 februarie 2010 la 20:05 Tecktonik9: frate cu rst gila la munte?:))
|
| Citeaza |
24 februarie 2010 la 20:10 La munte DA dar DH sau FREERIDE nu, deci nu vad nici o problema mai cu seama ca am 2 amici in grupul cu care merg au aceeasi furca si l-i s-au sterpezit dintii de la ea.Garantie 2 ani etc si dupa aia o pot schimba.
|
| Citeaza |
|
Limbutu Nicolae Cristian Posturi: 5 |
9 martie 2010 la 12:38 Nu stiu daca este on topic dar am mare nevoie de ajutor.
|
| Citeaza |
|
Anghel Florin-Bogdan Posturi: 63 Subiecte: 3 |
9 martie 2010 la 14:38 Stranger;tot esti din Bucuresti,da o fuga si aici www.magazinuldebiciclete.ro,importator direct de biciclete Giant,preturi bune si biciclete pentru orice,adresa o gasesti pe site,bafta... |
| Citeaza |
|
litere Posturi: 137 Subiecte: 23 |
9 martie 2010 la 22:32 titus2: Parerea mea este ca un Cube Analog ar fi cea mai buna achizitie, echipare buna, design placut si se pare ca producatorul german stie ce vrea cumparatorul, plus ca nu vei avea nevoie sa schimbi nimic pe ea pentru o buna perioada.
|
| Citeaza |
|
Marius Hiru Posturi: 148 Subiecte: 8 |
9 martie 2010 la 22:35 Am ales Kona Fire Mountain si sunt foarte multumit , pacat ca nu am mai gasit nicaieri varianta Deluxe , oricum sunt multumit si de cea standard . |
| Citeaza |