Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Topeak
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

Stickere!

Andrei BMX

Trimite mesaj
Posturi: 16
Subiecte: 5

10 septembrie 2010 la 15:55

Salut! As vrea sa-mi spuneti si mie de unde pot sa gasesc:
1. Niste Stickere online pentru bicicleta
2. Niste Autocolante in format A4 si niste folii din alea care se pun peste Autocolant ca aici: http://www.youtube.com/watch?v=YKxFTirkI-8 . Gasesc la librarie?
Multumesc!

ultima modificare: 10 septembrie 2010 la 16:03

Adolf Mark

Trimite mesaj
Posturi: 114
Subiecte: 7

10 septembrie 2010 la 17:30

m-am uitat pe profilul tau si stai in bucuresti , dute la Kero Bikes si gasesti stickere cu 1 leu acolo . Si da, autocolante si folii gasesti la librarie cred

Andrei BMX

Trimite mesaj
Posturi: 16
Subiecte: 5

10 septembrie 2010 la 18:59

Multumesc... mai astept niste pareri de unde pot gasi stickere (stau in sectorul 3, deci daca stiti niste magazine mai apropiate...) si in principal de unde pot cumpara niste autocolante si niste folii. ;)

Copil Remus

Trimite mesaj
Posturi: 70
Subiecte: 3

10 septembrie 2010 la 21:33

autocolante gasesti peste tot (a4) , si folii da mai rar....in caz ca nu gasesti folosteste scoci mai lat iti spun eo rezultattul va fii uimitor

iorga

Trimite mesaj
Posturi: 6
Subiecte: 1

11 septembrie 2010 la 21:48

daca nu ai rezolvat te pot ajuta eu cu sfaturi/materiale/prelucrare ; ce vezi in film este o metoda light, asta in functie de ce vrei sau mai bine zis cat vrei sa dureze; cea mai ieftina metoda este cea propusa de juanesssss, adica sa cumperi ceva gata facut ;)

va rog sa-mi stergeti contul

Trimite mesaj
Posturi: 245
Subiecte: 4

11 septembrie 2010 la 21:51

BMXMan: Salut! As vrea sa-mi spuneti si mie de unde pot sa gasesc:
1. Niste Stickere online pentru bicicleta
2. Niste Autocolante in format A4 si niste folii din alea care se pun peste Autocolant ca aici: http://www.youtube.com/watch?v=YKxFTirkI-8 . Gasesc la librarie?
Multumesc!

daca esti curios daca se gasesc la librarie, cel mai bine ar fi sa mergi la librarie sa intrebi... zic eu

Alex Covaci

Trimite mesaj
Posturi: 218
Subiecte: 9

11 septembrie 2010 la 23:11

s-ar putea sa gasesti folie la vreun laborator foto

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes