Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Avid
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

dan's comp.

andrei illichmann

Trimite mesaj
Posturi: 69
Subiecte: 5

5 septembrie 2010 la 11:46

Acum putin timp am pus ochii pe un bmx , si tot cautand pe "net" detalii despre asa zisul "Verde Radia" am observat ca preturile variaza de la magazin la magazin spre exemplu :

CRC - 578 EUR ( 3067 ron )
Evnas Cycles - 490 GBP. ( 3190 ron )
Dan's Comp - 524 USD. ( 2165 ron )

asa cum se vede pretul de pe Dan's Comp este cu mult mai mic decat celalte doua, si aici s-a ivit problema , preturile de pe CRC/evanscycles includ transportul catre romania iar pe Dan's Comp transportul ar fi undeva la 24 de dolari ceea ce imi vine greu sa cred comparand cu restul preturilor, este posibil asa ceva?

ultima modificare: 5 septembrie 2010 la 11:47

Cristi Gavrila

Trimite mesaj
Posturi: 350
Subiecte: 18

5 septembrie 2010 la 11:51

Dan's comp nu livreaza in romania.

Barbu Claudiu

Trimite mesaj
Posturi: 135
Subiecte: 10

5 septembrie 2010 la 12:18

ba livreaza in romania

Victor Holotescu

Trimite mesaj
Posturi: 374
Subiecte: 21

5 septembrie 2010 la 12:36

de pe crc tre sa platesti alt pret pt transport care apare acolo, la ei pe site, + ca nu costa vama ca e oras al statelor membre ue.
danscomp nu trimite in romania, si daca ar trimite ar trebui sa platesti un trasport in jur de 50-80dolari(80 e pe empire poate 80 si aici)+ vama 24 la suta din valoarea produsului adica 5 milioane, poate iese mai ieftin totusi avand in vedere ca diferenta este imensa

Bogdan Mardale

Trimite mesaj
Posturi: 46
Subiecte: 7

5 septembrie 2010 la 21:36

danscomp nu livreaza in ro;)

Andrei Serchis

Trimite mesaj
Posturi: 1826
Subiecte: 50

6 septembrie 2010 la 09:04

vick9bsk: de pe crc tre sa platesti alt pret pt transport care apare acolo, la ei pe site, + ca nu costa vama ca e oras al statelor membre ue.
danscomp nu trimite in romania, si daca ar trimite ar trebui sa platesti un trasport in jur de 50-80dolari(80 e pe empire poate 80 si aici)+ vama 24 la suta din valoarea produsului adica 5 milioane, poate iese mai ieftin totusi avand in vedere ca diferenta este imensa

empire era 100 inainte deci poti sa te astepti si la ceva mai mult :))

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes