Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Rema Tip Top
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

Magazine UK

Alex Belciuganu

Trimite mesaj
Posturi: 290
Subiecte: 4

4 septembrie 2010 la 20:21

Salutare,

Am si eu o intrebare,ce magazine online stiti in Anglia,sa aiba in special BMX-uri bune si bike-uri de street/dirt (firme mari) la preturi cat mai mici (comparativ cu piata).Nu veniti cu expresia "cauta pe Google" pentru ca sunt enorm de multe magazine online si nu pot sa stau sa caut pe fiecare in parte si sa compar preturile.

Astept opinii,
Merci

PS : Fara CRC,ca desi au foarte multe piese,au niste preturi de te doare capul.

Mihai Stan

Trimite mesaj
Posturi: 7

4 septembrie 2010 la 20:31

http://www.cyclestore.co.uk/ Unul care mi-a placut e cyclestore.....Are si cateceva de bmx

Mihai Stan

Trimite mesaj
Posturi: 7

4 septembrie 2010 la 20:53

Sa luam ca exemplu furca rock shox dart 2 pe care chiar ieri si-a cumparat-o un prieten.A dat pe ea 390lei ca sa fie rotund hai sa zicem 400.Si am gasit furca respectiva si pe cycle.store unde e 112 Lire facand schimbul in lei in lei ne rezulta un pret de 560lei deci pentru o furca nu e nici macar pe aproape de pretul din romania.Chestia proasta e ca nu e scumpa..................pentru englezi,care sunt platiti in lire si lor probabil li se pare un pret foarte normal si foarte mic.Noi cand facem calculul ni se pare enorm.Deci parerea mea e ca nu sunt atat de profitabile magazinele din Anglia.Nici celelalte din germania nu sunt o revelatie la categoria preturi mici.Eu am la unicredit un salariu de aprox. 1500eur. si cand te duci in alte tari si intalnesti oameni care poate nu se zbat nici 25% decat ne zbatem noi romanii sa obtinem aceai bani.Dar nici nu arunca banii ca noi pe masini scumpe.Ei cauta intotdeauna masini practice,un exemplu e range rover,in bucuresti sunt cu lopata dar cand am fost in londra nu cred ca am vazut 5 range-uri.Scuze ca m-am abatut de la topic destul de mult.
Multa Sanatate!

Mihai Stan

ultima modificare: 4 septembrie 2010 la 20:56

Alex Belciuganu

Trimite mesaj
Posturi: 290
Subiecte: 4

4 septembrie 2010 la 21:11

Depinde si de magazin,am fost si eu in Londra pentru cateva zile in vacanta si am vazut ce viata au oamenii acolo,intr-adevar EXAGERAT de scumpa fata de noi,dar asta si datorita salariilor mari de acolo,doar ca am vazut si la unele magazine preturi chiar foarte bune,mai mici ca la noi,plus ca ai de unde alege,nu ca la noi...aceleasi modele,firme de biciclete/piese de cand bunica,mai rar aduc modele noi dar la preturi mari.De exemplu la Evans Cycles sunt preturi ok la multe produse,comparativ cu preturile noastre,dar as dori si o alternativa.Chestia e ca am niste rude acolo si pot sa imi aduc o bicicleta de acolo pe un tir sau ceva de genul si ajunge destul de ieftin transportul,mai ales ca la majoritatea bicicletelor transportul este gratuit (in UK),eu trebuie sa platesc doar transportul pana in RO.

andrei illichmann

Trimite mesaj
Posturi: 69
Subiecte: 5

4 septembrie 2010 la 21:41

http://www.evanscycles.com/ ?. am comparat pretul unui Verde Radia cu pretul de pe CRC acum ceva timp si mi se pare ca era mai mic, scuzama daca gresesc.

Dan Oancea

Trimite mesaj
Posturi: 265
Subiecte: 13

5 septembrie 2010 la 15:09

http://www.chainreactioncycles.com/

are la fiecare rubrica mtb / bmx, city.. etc succesuri

Marginean Silviu

Trimite mesaj
Posturi: 13

6 septembrie 2010 la 01:58

www.sourcebmx.com