Forum

Subiect: Cadrul BMX Stereo End Of The World 2012

#111745

Radu Constantinescu
Subiect deschis de la 16 martie 2015 la 12:39
Raporteaza
Durata de folosire: 1 an
Domeniul: Bmx Street
Pret:300 de lei,achizitionat second hand din bazar
Greutate: aproximativ 2.200 grame
Cadrul a fost achizitionat din bazar in martie 2014,intr-o stare surprinzator de buna avand in vedere pretul foarte mic pentru un cadru cu bb-set inclus. Singura problema pe care o avea,este faptul ca are 2 indoituri in chainstays,mai exact pe partea dreapta,insa care nu afecteaza deloc integritatea structurala.
Avantaje:
Cadrul este fabricat integral din 4130 CrMo,renumitul aliaj de otel cunoscut pentru rezistenta sa si totodata,greutatea redusa. Cadrul vine de pe bicicleta completa cu acelasi nume,si cel mai special lucru legat la ea este faptul ca a fost o editie limitata,deci sunt destul de rare.Insa motivul principal pe care l-am avut cand am cumparat cadrul,a fost geometria pe care personal o consider geniala: Toptube de 20.75 inch,nici prea lung,dar nici prea scurt,si un chainstay de 13.2.Spatele foarte scurt impreuna cu TT-ul fac cadrul sa fie extrem de manevrabil,foarte usor de controlat,si foarte responsiv.Inca unul din avantaje il constituie suportii detasabili de frana,care fac cadrul sa arate mult mai "clean" fara ei
Dezavantaje:Cele mai mari dezavantaje ale cadrului acesta il reprezinta vopseaua,si suportul seii pivotale integrat in cadru.Bicicleta,ca si editie limitata,lucrul special la ea este faptul ca furca,cadrul,si ghidonul,erau vopsite in negru mat,si lacuite cu un lac usor abraziv,care dau un aspect de smirghel.Personal consider vopseaua aceasta ca un dezavantaj deoarece stickerele,sau orice,sunt imposibil de lipit de cadru,si pe langa asta,se murdareste repede,si trebuie putina migala la curatare.Ultimul dezavantaj,e suportul seii,care vine integrat in cadru,iar saua este destul de joasa si e putin incomod,iar daca suportul este taiat,merge pusa o tija,ca saua sa fie mai inalta,insa nu poate fi stransa de cadru,ceea ce e o problema destul de uratica,si necesita niste solutii putin...radicale.Iar sudurile nu sunt chiar cele mai frumoase suduri vazute de mine pana acum,insa isi fac treaba bine.
Per total,cadrul este pur si simplu bestial,si mi-a format o impresie destul de buna asupra firmei Stereo,si recomand toate piesele/bicicletele fabricate de ei.
Nota:9.5/10
Postat de Radu Constantinescu la 16 martie 2015 la 12:39
0
0
Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.