Forum

Subiect: Concurs touring pe mai multe zile

#11808

Harald Binder
Postat de Harald Binder
Subiect deschis de la 11 august 2023 la 17:14
Raporteaza
Salutare,

As dori sa mai imi dizolv putin din mandria de bun ciclist ce sunt, sau sa o maresc :))) si prin urmare, mi-ar placea sa particip la o competite de touring pe mai multe zile gen cu cortul. Nu stiu daca exista asa ceva deoarece pana acuma nu m.a interesat deloc acest subiect, eu avand o greutate cuprinsa aprox intre 130 si 170 kg in ultimii anii. Dar pentru ca imi place mult ideea de Touring, m-am gandit ca ar fi fair as zice (nu ma stiu cu avantajele/dezavantajele la greutate mica/mare si constructie fluffy/fibra) sa fie gen pe categorii efectiv de greutate. Oare asa se fac si la ciclism alegerile?

In general in ultimii ani am mers mult cu bicicleta, estimez in lunile de sezon (pt mine vreo 6-7-8 cred) ca as fi facut undeva 2-3-400 km pe luna. *ceea ce mie mi se pare mult pt mine, dar pt altii asta poate e plimbare pe 2 zile :)) Ca si distanta cea mai lunga parcursa, a fost de aprox 130 respectiv aprox 140 km intr-o zi. pe o perioada de 4 zile, am parcurs si 400 de km dar s-a intamplat si 160 km cand aveam ceva probleme cu bicicleta si cu genunchii. bazat pe numerele astea, luand in considerare ca acu am in jur de 145 kg, credeti ca ar exista vreo asemenea competite si credeti ca ar fi bine sa ma inscriu sau ba? Eu estimez in situatia de fata, ca in 7 zile as reusi in jur de 600 km, deci exclusiv de touring/sosea, sa zicem pe 7 zile. pe categorii de kg. Si daca nu exista, credeti ca ar avea sens sa se faca asa ceva? si s-ar baga careva sa faca? pentru ca eu unu ca si o persoana iesita din tabelu de supraponderal, m-as simti motivat de un asemenea eveniment sa fac ceva bine pentru corpu meu. adica sa pedalez.

Amu, sunt constient ca daca s-ar merge pe zona asta, ar putea fi portretizata situatia mai mult ca si un act caritabil la adresa obezilor decat un o reala competite.

multumesc
Postat de Harald Binder la 11 august 2023 la 17:14
0
0
Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.