Forum

Subiect: Petitie online

#10095

Marius Chereja
Postat de Marius Chereja
Subiect deschis de la 15 aprilie 2020 la 18:10
Raporteaza
Nu știu cât o să conteze, dar dacă semnăm destui poate o să aibă efect:

https://www.petitieonline.com/pedalam_in_siguranta_pentru_sanatatea_noastra?uv=23044768&utm_source=whatsapp
Postat de Marius Chereja la 15 aprilie 2020 la 18:10
0
0
Frate Marius, in rromania sekkturista drepturile omului sunt suspendate deja de mai bine de o luna. Incalcand Constitutia si legile organice in vigoare (asa cum erau! - atentie: erau, nu sunt!) au dat ordonante ILEGALE care e da dreptul la viata ta intima, la familie, la bunuri si ce mai vrei tu: te pot duce si in lagar daca asa decid ei!
In teritoriu asta supranumit "Romania", oamenii (poporul NU mai exista!) sunt tratati ca imbecili care nu isi pot purta de grija, ca niste copii care trebuie admonestati, suduiti si hartuiti (cu armament miitar de lupta urbana - arma la purtator!!!) apoi aratati cu degetul si trimisi pachet de "serviciile" care ne sug si ultima paraie la munca la stapanii jegmani.
Iarta-ma daca nu dau doi bani pe "actiuni civice", se vede clar ca orice actiune civica care aduce schibari de legislatie sunt COORDONATE. Si mai iarta-ma daca mi-am pierdut increderea in tot ce am crezut ca mai poate salva tara si poporul acesta: SUNTEM FOUTU'!
Pace si mantuire!
Postat de Mircea Popan editat la 17 aprilie 2020 la 02:18
0
0
Sa lasam politica deoparte, e vb despre coronavirus aici!
Postat de Vali Preda la 16 aprilie 2020 la 12:19
0
0
Frate Vali,

O lasam, manca-o-ar cainii iadului, dar ea nu ne lasa: se baga in viata noastra intima si de familie, ne ingradeste drepturi pentru care fratii nostri au fost secerati ca popandai de sekkturisti acu 30 de ani!!!

Stii tu despre ce e vorba? sau ti-a bagat in cap tembelizoru si fakebooku?! Te rog, nu imi insulta inteligenta si nu ma trimite la colt ca pe un copil prost: libertatea de constiinta e tot ce mai am!

Pace si mantuire!
Postat de Mircea Popan editat la 17 aprilie 2020 la 02:18
0
0
Tocmai asta e ca romanii nu sunt in stare sa si poarte singuri de grija.N au fost italienii...Problema e in alta parte si anume s a cam exagerat .Adica in judetele cu putine cazuri trebuiau mai relaxate masurile.Cam ca in Germania diferentiat pe landuri in functie de evolutia epidemiei.Libertate totala sau recomandari in nici un caz.A incercat Suedia si s a ales praful.
Postat de Dan Radulescu la 16 aprilie 2020 la 14:41
0
0
@Mircea Popan
Cand e stare de necesitate, adica o situatie grava, constatată la nivel global, drepturile nu mai functioneaza normal. Mai citeste un pic de istorie si spune-mi ce drepturi erau respectate în vreme de razboi, ca sa exageram un pic.
Faptul ca nu te poti plimba cu bicicleta este neplacut pentru toata lumea, dar trebuie privite lucrurile in ordinea prioritatilor. Poti sa fii purtator asimptomatic de virus, mergi prin sate, dai mana cu oameni. Guvernul nu are de unde sa stie ce face fiecare, nu poate sta dupa fundul fiecaruia. Încearcă să limiteze tot ce nu este musai necesar, asta e schema. Asa ca da, este extrem de neplacut, poate parea nejustificat daca esti egoist, dar asta e. Zii mersi ca nu cad bombe. Eu cand ies prin ora sunt ingrozit de câtă iresponsabilitate văd.
Iar așa ca și cultută politică, statul de drept, nu este garantat de guvern sau presedinte, este garantat de Constituție, iar interpretarea acesteia este dată de Curte Constituțională (CCR). În aceste condiții, de ce CCR este o instituție politică, cu personaje platite cu 80.000 de lei/luna? Un fel de mita cu acte ca sa se ia decizii potrivite pentru unii?
Tu cred ca faci confuzie între statul autentic de drept și statul de drept care îți convine ție.
Drepturile tale Marian Plopan sunt suspendate de mulți ani. Dacă aveai un litigiu în instanță mai ales cu persoana nepotrivita (parlamentar, presedinte CJ, consilieri, primari), vedeai tu drepturi de nu le puteai duce acasa.
Si asa, co o chestie statistica, desi nimeni nu stie ce va urma, avem totusi 400 de morti într-o luna. Cum or fi masurile astea, totusi nu mor multi oameni, asta nu e un lucru bun? Ce spune Antena 3 despre asta?

Deci asta e, stăm în casă. Cu cât stinge mai repde focarul, cu atât vom putea reveni mai repede la normal, altfel o lălăim mult și rău. Virusul nu este ceva cu care sa te iei la trântă, doboară orice, au căzut oameni zdraveni. Ca mai erau vreo doi nazdravani care se luau la lupta cu virusul pe youtube si au cam pupat pamantul.
Daca Eurosport iti zice #stay safe, stay strong, stay at home, măcar din respect pentru sport respecta asta.

Iar ca sa raspund inițiatorului: petiția nu va rezolva nimic, așa cum nu au rezolvat altele mult mai zdravene: votul pentru 300 de parlamentari (cati ani au trecut?), initiativa ”Fara penali in funcții publice”, mai stie cineva ceva?
Initiativa este asa, de vreme buna. Adica mergem frumos, grupuri mici, mascute și manusi si evident, STIM ca nu va avea loc nici un accident. Iti dai seama cat de naiva si nefunctionala este treaba asta?
Postat de Vlad Fratiman la 16 aprilie 2020 la 19:13
0
0
Nu m-ar deranja că stau acasă și n-am voie sa ies cu bicicleta dacă aș vedea că are un efect. Atâta timp cât zi de zi orașul e plin de oameni care umblă aiurea, ieri era o aglomerație mai mare decât înainte de pandemie, mi se pare că e fără rost. Nu, nu cred că dacă am putea ieși am merge pe sate să dăm mâna cu oamenii, asta e o exagerare uriașă. Să ies singur pe dealuri fără să mă tem că iau amendă de la un post care nu și-a făcut norma pe ziua aia, asta ar fi tot ce vreau.
Bineînțeles că ar fi și idioți care nu ar respecta regulile, de acord, dar atâta timp cat ma uit pe geam și văd bătrânii cum se plimba nestingheriți, stau de vorbă față în față fără nici un mijloc de protecție, mă întreb dacă eu, biciclistul, sunt problema...
Postat de Marius Chereja editat la 16 aprilie 2020 la 20:30
0
0
Aici este de fapt riscul. la noi încă nu a evoluat dramatic acest virus ceea ce creează multora impresia că se pot relaxa liniștiți. nimeni nu poate anticipa cum va evolua situația dar îți garantez că dacă o să înceapă să moară lume ca în Italia nu mai vezi dreaq de inconștient pe stradă. Așa au luat-o și italienii in bășcălie și au 20.000 de morți.
Deci na, specia umană e suspicioasă, vede servicii, teorii conspirații niște, este obositor.
Eu daca as fi fost premier aș fi făcut așa:
- dezinfectant, spirt, preturi blocate, producție masivă comandată de stat, să fie pe toate drumurile
- mănuși, măști producție masivă, piața inundată să fie pe toate drumurile
- instrucțiuni și recomandări privind igiena, avertismente periodice in magazine, la tv, astfel încât să se știe foarte clar care este situația
In rest valea și la gară. Să ne mai trezim la realitate.
Faza este că există riscul să o pățești deși tu respecți toate regulile din cauza idiotilor care nu le respectă. Deci na, care e soluția până la urmă?
Postat de Vlad Fratiman la 16 aprilie 2020 la 21:04
0
0
Măști am găsit, la fel și înălbitor. Spirtul este o problemă, se mai găsește dar la prețuri mari. Adică dacă vrei să protejezi populația trebuie să blochezi astea. Mai este o tâmpenie și adeverința aia, aș fi pus eventual doar daca mergi in altă localitate.
Mă rog, e clar că nu e veselie pentru nimeni, dar na, ce să faci dacă poporul democratic chinez vrea să le facă chiar pe toate.
Postat de Vlad Fratiman la 17 aprilie 2020 la 09:25
0
0
Spirtul este mai practic. Mergi într-un magazin, ajungi la mașină, puff puff și gata. Se evaporă, poți să conduci.
Adeverință nu îmi fac ei griji, dar este atâta lume vai de capul ei, că îmi vine greu să cred că este o soluție practică pentru foială zilnică.
Postat de Vlad Fratiman la 17 aprilie 2020 la 20:13
0
0
Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.