Lucrăm să îmbunătățim DirtBike.ro. Vă mulțumim pentru răbdare!

Forum

Subiect: Filet prindere etrier stricat

#11892

Mihail Raita
Postat de Mihail Raita
Subiect deschis de la 25 decembrie 2023 la 07:15:00
Raporteaza
Salutare,

Am vrut sa reglez etrierul de la frina pe fata deoarece atingea discul de o placuta de frina si cind am strins ... am strins ca bou' si am stricat filetul. Am vazut ca se repara cu helicoil, dar eu nu ma pricep la chestii d'astea pretentioase. Stiti vreun service in Bucuresti care face asa ceva?

Multumesc!
Postat de Mihail Raita la 25 decembrie 2023 la 07:15:00
0
0
Salut.
Incearca la bike geek, am vazut pe site-ul lor ca specifica la sectiunea service de "Refacere filet etrier (insertie helicoil)".
Gasesti detalii aici: https://bikegeek.ro/content/7-service
Postat de Marius Roca la 25 decembrie 2023 la 10:04:00
0
0
Multumesc mult!
Postat de Mihail Raita la 25 decembrie 2023 la 10:13:00
0
0
sau cumperi tarod si refaci filetul.
Postat de Vali Preda la 26 decembrie 2023 la 20:40:00
0
0
N-are cum sa refaca filetul ala direct cu tarod pe acelasi diametru. Ori il reface cu helicoil, ori cu aditie de metal, ori trece la filet M7 (situatie in care tre' sa frezeze si gaura din etrier)

Mihail, nu-i mare branza sa faci o reparatie cu helicoil, dar nu cred ca renteaza sa-ti cumperi kit-ul. Alea ieftine de pe Ali/Amazon sunt cam panarame, iar cele de calitate sunt prea scumpe pentru o singura utilizare. Doar daca nu planuiesti sa mai strici si alte filete :))
Postat de Camil Badulescu la 27 decembrie 2023 la 08:38:00
0
0
Voi incerca sa merg la sevice-ul bikegeek, deoarece nu sint foarte indeminatic la treburi de genul asta. Faptul ca am stricat filetul e o dovada. Daca dintr-un motiv sau altul nu se rezolva acolo, voi apela la niste amici. Am doi amici mecanici foarte buni, dar pe care nu reau sa-i deranjez cu asa ceva, deoarece sint superocupati cu reparatii de nebuni (camioane, tractoare etc). Si, in plus, mi-e rusine sa ma duc la ei sa vada ca nu sint in stare sa string un surub ca lumea.
Multumesc tuturor pt. sfaturi.
Postat de Mihail Raita editat la 27 decembrie 2023 la 09:02:00
0
0
Am fost la service la BikeGeek. Baietii de acolo sint deosebit de amabili si profesionisti. A durat cam 15 minute sa imi refaca filetul si sa-mi regleze frina. Baiatul care a lucrat mi-a spus sa imi iau dinamometrica daca vreau sa pastrez bicicleta in conditii bune. Atitudine buna + profesionalism = client multumit. Daca mai am probleme cu bicicleta la ei ma duc.
Postat de Mihail Raita la 4 ianuarie 2024 la 14:05:00
0
0
Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.