Forum

Subiect: Optiuni e-MTB FS

#114579

Radu Gabriel
Postat de Radu Gabriel
Subiect deschis de la 24 februarie 2024 la 02:15
Raporteaza
Salutare. Am 1.78, lungime picior 82. Am un ht, merida big nine 500 2019 m size(prea mica pt mine se pare, sau nu e confortabila, pentru ca pun prea multa presiune pe maini, daca las saua prea jos nu mai intind bine piciorul). Doresc sa cumpar un e-mtb pana in 4000E+/- nou. Am vazut Cube 140 pro 29", dar am inteles ca nu are geometrie up to date. Voi folosi bicicleta pentru inceput pe drumuri foriestiere, Rasnov Poiana, plimbari pe dealuri intre sate, ex Magura Pestera, apoi sper pe trasee verzi, cine stie, poate albastre peste un an sau dupa ce prind experienta. Stau in zona Brasovului. Imi trebuie electrica pt ca obosesc prea tare la deal si fac pushbike, ex drumul lui lexan, am impins jumtate de drum bicla, da nu sunt in forma, si vreau sa stau in zona 2 pt a-mi mari anduranta. Sunt incepator pe turele de munte, m-am mai dat pe foriestiere. Multumesc pentru raspunsuri. Si un ultim detaliu, bicicleta sa nu aiba peste 25kg.
Postat de Radu Gabriel editat la 24 februarie 2024 la 02:25
0
0
Salutare. Am 1.78, lungime picior 82. Am un ht, merida big nine 500 2019 m size(prea mica pt mine se pare, sau nu e confortabila, pentru ca pun prea multa presiune pe maini, daca las saua prea jos nu mai intind bine piciorul). Doresc sa cumpar un e-mtb pana in 4000E+/- nou. Am vazut Cube 140 pro 29", dar am inteles ca nu are geometrie up to date. Voi folosi bicicleta pentru inceput pe drumuri foriestiere, Rasnov Poiana, plimbari pe dealuri intre sate, ex Magura Pestera, apoi sper pe trasee verzi, cine stie, poate albastre peste un an sau dupa ce prind experienta. Stau in zona Brasovului. Imi trebuie electrica pt ca obosesc prea tare la deal si fac pushbike, ex drumul lui lexan, am impins jumtate de drum bicla, da nu sunt in forma, si vreau sa stau in zona 2 pt a-mi mari anduranta. Sunt incepator pe turele de munte, m-am mai dat pe foriestiere. Multumesc pentru raspunsuri. Si un ultim detaliu, bicicleta sa nu aiba peste 25kg, preferabil baterie de 750 si motor bosch 85nm.
Postat de Radu Gabriel la 24 februarie 2024 la 02:25
0
0
Inainte de toate , ai descoperit de la ce iti vine acea durere de maini ? Ai facut un bike fit vreodata? chiar si acela diy acasa, dupa mii de tutoriale de pe net. Ai setat cockpitul corect? Saua la fel, are o singura pozitie care sa ti se potriveasca si pe orizontala si verticala, nu mai sus sau mai jos.
Ce stil de pedalalt ai? Ce ture faci? Cat de lungi?
Parerea mea, neprofesionala, este ca durerea de maini poate sa apara cand ghidonul este prea departe de tine si te intinzi prea mult ca sa ajungi la mansoane, rezultand greutatea corpului impinsa prea in fata.
Ai probat vreun FS ? Ce marci ? ce modele ? ce marimi? Asta doar ca sa-ti faci o parere de ce ti s-ar potrivi tie. Gaseste -o pe aia corecta si apoi cauta-i geometria pe net. Si cu acele informatii te duci sa cauti ce iti intra in buget. Ca degeaba te apuci sa cauti bicicleta dupa specificatii tehnice cand nu stii ce marime iti e buna.
Postat de Adrian Damian la 26 februarie 2024 la 10:48
0
0
Salut, multumesc de raspuns, pt inceput as vrea sa fac un bike fitting in Brasov dar nu am gasit nimic. Turele pe care le fac sunt usoare pe munte padure. Mainile ma dureau pt ca puneam presiune pe ele foarte mare.
Postat de Radu Gabriel la 1 martie 2024 la 15:05
0
0
Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.

Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.